Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Hatay'ın Reyhanlı İlçesi Yenişehir Mahallesi'ndeki Mahmut Ekme Sağlık Ocağı'na uçaksavar mermisi isabet etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
top düşmüş ondan bizde düşüyoz .....
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
bir iki kağıtta parmak uçlarını kestim kolun gitmesindense daha sonra telafi edriz ne yapalım..
Mevlana der ki;
D hisse senedi piyasalari endeksleri su siralarda vadeli piyasalarda izledikleri
asagi yonlu seyir ile wall street`in gune dususle baslayacagina isaret ediyor. Bugun
bilancolarini seans oncesinde aciklayan dupont, radioshack ve diger sirketlerin kar
rakamlarinin yarattigi hayal kirikligi hisse senedi piyasalarina satis getiriyor.
Avrupa borsalarinin endekseleri ve emtia piyasalari da bu gidisten olumsuz etkileniyor.
Ek olarak fed`in iki gunluk ppk toplantisi da bugun basliyor. Abd`den aciklanmasi
beklenen bir ekonomik veri ise yok.
Su siralarda vadeli piyasalarda dow jones sanayi endeksi sozlesmeleri 115 puan ve
yuzde 0.87 oraninda dususle, s&p 500 endeksi 15 puan ve yuzde 1.05 oranida dususlke
ve nasdaq-100 endeksi sozlesmeleri 22.5 puan ve yuzde 0.8 oraninda dususle islem
goruyor.
Bugun bilancolarini ve onumzdeki doneme iliskin beklentilerini aciklayan sirketlerden
dupont`un hisseleri yuzde 5``in uzerinde, radioshack corp.`un hisseleri yuzde 16 civarinda
dususle islem goruyor. Yukselen hisseler arasinda ise yuzde 4 oranindaki artisla yahoo
hisseleri dikkat cekiyor.
-matriks-
|
Mevlana der ki;
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Yorum