Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kolu bacağı bıraktık fakroing de kurban parası gitti aldığım derslerle piyasa izliyorum radyolog abiBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkolu bacağı bıraktık fakroing de kurban parası gitti aldığım derslerle piyasa izliyorum radyolog abi
isktret
sen kurban olma yeterDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
üzecek kadar değil zarar ykb deki son vurgunu verdik bi süre gecelik repo takılayım
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
berko gittihiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersa arkadaslar
berko hurgaz ve vakko BU HAFTA İİ OLABILIR YTD
EFEKENT HOCAM RICA ETSEM VAKKO ANALIZ EDERMISNIZ tesekkurler
dogubla dagı de bır grup pozısyon alıyormus arkedesler
vakko bakarmısın efekent hocam lutfen
Yorum
-
etyattada ben pozisyondaydım ama yanlış pozisyonmuş.Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
senin posta kutusu çok çabuk doluyo hocam
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Mevlana der ki;
Yorum
-
Günler öncesinden verdiğim grafikler ve senaryomda Endeks için bugün zirve ve hedef gerçekleşirken USDTRY paritesinde 1,792 seviyesi desteğinden dönüş bekliyorum.
Düzeltmelere ve yurt dışı gelişmelere paralel olarak ise önümüzdeki günlerde tekrar değerlendirmeler yapılabilir.
XU100

USDTRY
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum

SPK Haftalık Bülteni'nde kurul kaydına alınan pay ihraçları

Yorum