İş Investment'in gün içi bilgilendirme mailinde, daha önce en çok önerilen hisseler listesine aldığı CIMSA'yı son değerlendirmelerin ardından listeden çıkardığını açıkladı.
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbukadar kastığına göre epey götürecek gibi.ama ben vermek zorundayım takasıma alamıyorum malı :(

abi ben bjkyi vermedim şimdi evin içinde tur atıyorum 8 li fiyat olmadan vermiycem inat ettim
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
gsray taban olursa, şaşırmam.önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...
Yorum
-
kartn biraz kıpreşti..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirazcık kartn aldım ...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
iyi akşamlar iyi tatiller arkadaşlar ...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Alım için temettü sonrası mı daha iyi olur? Şimdi mi? Yapılacak bilgilendirme için teşekkürler.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterverince aslında genelde ,ilk fiyat daha fazla düşük oluyor
ör TTRAK şu an 3610 3.18 tl tmt verecek yani
36.10- 3.18:3292 eder tmt verdikten sonra fiyat daha da düşük olur genelde
Yorum
-
48 Saat doldu. ISCTR 4,27 4,35 lerden alan yatırımcı panikleyip Endeks düşüyor diye 4,27 verdiyse malı ne olacak şimdi? böyle saat le, zamanla hedef mi verilir?k24asa670892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şirket Haberleri
48 saatte %5 yükseliş beklenen hisse!

Dünkü analizinde dolar için 1,82 üzerinden satış tavsiyesi veren stratejist, bugün hangi hisse için kısa vadeli %5 yükseliş potansiyeli öngördü?
21.3.2012 - 15:42
Anadolu Yatırım stratejisti Halil Reçber gün içi analizlerinde ISCTR hissesi için "endeksten daha güçlü duruyor, yükseliş başlayabilir" yorumunu yaptı. ISCTR grafiği ile birlikte hedefini de açıklayan Reçber, hissenin 48 saat içinde 4,55 hedefine hareket edebileceğini söyledi.

"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
-
ben ce o tarihte İSC alan varsa bu adamı dava etsin
açık bir manipülasyon bu
hale bak
ANADOLU YATIRIM dan mış
kimin anadolu yaıtım İŞ BANKASI nın
önerdiği hissee ne İSC
HEY YAVRUM HEYYYDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ