GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
senin gözüne takıldıysa oluırrrrEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüko bu netas gözüme takılıp duruyo bi bak bakem bi cacık olurmu?Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
hem endeks düşecek deyon hem senet soruyon iyice kafı karıştıryonn
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
sabah 427 den brısa aldım 4.30 dan verdim eyer giderse onun ben taaaaa ::::
))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
brısa giderse netaşda gider nasıl bir bağlantıysa ........Mevlana der ki;
Yorum
-
güko cuma seansı beraber izleyelim bakalım senin pencereden nasıl görünüyormuş işler. Wireless varsa notebooku getiririm benim pencereden birde sen bakarsın
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüko bu netas gözüme takılıp duruyo bi bak bakem bi cacık olurmu?benden uzak dursun lanet kaaat k24k24k24GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin gözüne takıldıysa oluırrrrDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
senin numara deyişmedi demiiii sonu 40 mıEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüko cuma seansı beraber izleyelim bakalım senin pencereden nasıl görünüyormuş işler. Wireless varsa notebooku getiririm benim pencereden birde sen bakarsın
Mevlana der ki;
Yorum
-
evet değişmez. 1997 den beri aynı ;)GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin numara deyişmedi demiiii sonu 40 mı"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin numara deyişmedi demiiii sonu 40 mıEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet değişmez. 1997 den beri aynı ;)
geri kalan rakamları da ben yazam bari
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum