şu veriler nasıl geldi gelecek biri yapıştırabilirmi
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
yav helal olsun bir veriyi yapıştırcak kimse yokmuş burda ben daha ne diyim sizleri tenzih ediyom E.R k24GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu veriler nasıl geldi gelecek biri yapıştırabilirmiMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
ÖLENLER İÇİN 'ŞEHİT' İFADESİ
Suriye Resmi Haber Ajansı SANA'ya açıklama yapan Suriye Enformasyon Bakanı Zubi, Akçakale'deki olayla ilgili Türkiye'ye başsağlığı dilerken soruşturma başlatıldığını duyurdu. Zubi, ölenler için "şehit" ifadesini kullandığı açıklamasında, Türkiye'ye de bazı mesajlar gönderdi. Suriyeli Bakan, Türkiye'nin sınır hattını kontrol etmesi gerektiğini, terörist grupların ve silahların geçişinin bir tehdit oluşturabileceğini savunurken, "Komşularımızın egemenliğine saygılıyız" ifadelerini de kullandı."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
MOODY`S : AVRUPA ICIN BAZI ASAGI YONLU RISKLER KALMAYA DEVAM EDIYOR
-MATRIKS-
ulan mondimisin ne sin s... ttir get tam düzelecez diyoz bir şeyden çıkar gibi çıkıyo bozuyoooMevlana der ki;
Yorum
-
Mevlana der ki;
Yorum
-
Merhaba,Delilik parayla mı sanki, 10.00 liradan NETAŞ, 149.00 liradan BOŞ FREN im oldu,Telefon hatların kesilmesi,araçlarınızın frenin patlamasından beni sorumlu tutmayın.Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın
Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
Büyük bir ALLAH'ım var.
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster730 AKBNK aldım
deii zırvası siz bana uymayın haaaa ehe leh
740 verdim
kısa günün karı
abvDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
+ kaç kapatsam yeterli efekent hocam..
ben yukarı kaldırdıkça coniler aşşağı bsamaya çalışıyo bakalım kim galip gelecek ::::::
)))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
Abd`de tsi 17:00`da agustos ayi imalat siparisleri verisi
aciklanacak.
Buna gore bir onceki ay yuzde 2.8 oraninda artan siparislerin
agustos ayinda yuzde 6 oraninda azalmasi bekleniyor.
-matriks-Mevlana der ki;
Yorum
-
bu veriyi biriniz yapıştırınn bi zahmet yoksa endeksi basarım aşşağı ona göre;)Mevlana der ki;
Yorum
-
+ kapat yeter. sendeki bu enerjiyi bildiğim için dedim sana.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster+ kaç kapatsam yeterli efekent hocam..
ben yukarı kaldırdıkça coniler aşşağı bsamaya çalışıyo bakalım kim galip gelecek ::::::
)))))))
yapabilirsin. -1 dik o zaman ;)
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
grafiğe dikkat etmenizi öneririm yine haftalar önce çizdiğimiz kanal hareketlerini gösteren grafik. destek ve dirençler tıkır tıkır çalışıyor."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
de hadi ozaman verdim coşkuyuuuuuuuEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster+ kapat yeter. sendeki bu enerjiyi bildiğim için dedim sana.
yapabilirsin. -1 dik o zaman ;)
Mevlana der ki;
Yorum

ABD'de işsizlik maaşı başvuruları geçen hafata 367 bin oldu

Yorum