jakhall01 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
TCMB haftalık repo ihalesi açmadı, aylık 6 milyar TL geri dönüşüne karsilik 5 milyar TL'lik açtıEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternedir istisnai günün sebebi. istisnai günmüş. k24ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
doların pili bitti baş ağrısı bahaneBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
USDTL MB'nın bugünü de istisnai gün ilan etmesinin ardından 1.80 seviyesindeki yatay desteğini zorluyor. USDTL'nin 1.80 seviyesinin üzerinde kalıp kalamayacağını izliyoruz. Bu seviyenin altında kapanış oluşması durumunda 1.75 seviyesindeki yatay desteğine doğru düşüş devam edebilir.Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
kredi kartlarının toplam bireysel kredilerdeki payı % 20 yi bulmuş
bloomberht tv deki yorumcu
millet paso kredi kartına yüklenmiş demek borca alıyor her seferinde de geleceğini ipotek altın alıyor kazandığından fazlasını harcıyor demekkiDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
goldun nefes alma günü nefessiz nereye kadar ikilebilirkiMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
-
1 aydır bekliyorum dencm ve mgrosu.fonfk u evveli gün sattım.gideceklerine eminim ama çabuk gitselerdi iyiydiBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
2. adreste varda... benim şöyle bir huyum var içimden geldikçe yazıyorum... gelmedimi yazmıyorum Radyolog hocam...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAs
ender gÖrÜnÜosun artik Şaİr 2. Adresmİ var snede
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
Yorum