Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
BURVA: İş ilişkisi
Burçelik Vana'dan KAP'a yapılan açıklamaya göre, şirket ile Çalık Enerji San. ve Tic. A.Ş. arasında, Nainawa Gas Turbine Power Plant Projesine ilişkin olarak 277.519,50 - Euro tutarlı manuel vana tedarik sözleşmesi imzalandı.
borsa gündem den alıntı.
Yorum
-

bankalr uzun görünüşBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-

bankalr kısa bana kısa vade hoş görünmedi .....................:(Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-

bankalr başka bir düşünceBiz trakyalıyız...
Yorum
-

Bazan düşünüyorum bu düşüşler cıkışlar neden buralardan başlıyor diye acaba hepsi bir tesadüfmü
diyorum ve bir sürü cizgi ciziyorumBiz trakyalıyız...
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arada
SAYIN YÖNETİCİM
AVATARIM HAREKETLİ İKEN ANİDEN FELÇ OLDU
HER MESAJDA FARKLI DURUŞ SERGİLİYOR
OLMUYO BÖYLE AMA k9k9k9

benim gibi ölü numarası yap ......................
Biz trakyalıyız...
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Sn. Tredas merhaba,tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFLAP Hkkında görüşü olan varmı akraba olmaya niyetim var cahillik mi ediyorum diyede delleniyom işte .................
FLAP bende de var (4,42 maliyet) ve hedefim de 4,90 - 5,00 arasıydı, ama bugünkü kapanış hiç hoşuma gitmedi. 4,40 üzerinde kalırsa sorun yok, ama altında kaldığını görürsem yarın hemen satarım. ;)
Selamlar
Yorum
-
flap dillendirmedeki sebep duyumlarAhmet Hakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Tredas merhaba,
FLAP bende de var (4,42 maliyet) ve hedefim de 4,90 - 5,00 arasıydı, ama bugünkü kapanış hiç hoşuma gitmedi. 4,40 üzerinde kalırsa sorun yok, ama altında kaldığını görürsem yarın hemen satarım. ;)
Selamlar
buralarda borsayla ilgilenenler den bazılarının ağzında dolaşıyor
yıl başında uçuk fiyatlarda olacak diyorlar
yeni hisselere hiç bulaşmam aslında ............Biz trakyalıyız...
Yorum
-
CANIM SIKILDI ÇOKK FECİ SIKILDI HEMDE
yarın sert aşağı açılırız bu haberle gidşatta iyi olmayacak
ne zaman a kadar mı
ILIMLI MESAJLAR GELENE KADAR ONA DA ulu RTE ne zaman icazet alırda diline gelecekte falan feşmekan
iyi akşamlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum