Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
efekent hocam burvada 370 geçecek güç görüyomusun...
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
arkadaşlar herkes taşın altına elini koyarsa burası çok güzel olcak. anlıyorum herkesin işi gücü var ama şunu bilinki bizlerde boş değiliz bizimde bir işimiz var ama elimizden geleni yyapmaya çalışıyoz sizde lütfen paylaşımcı katılımcı olun okuduğunuzu duyduğunu şuraya kopyala yapıştır yapmak çok zor bir iş değil.
Mevlana der ki;
benim göstege kağıdım yılın en yükseğine geldi demkki endek daha dayukarı kacacak diye düşünüyommm
Mevlana der ki;
Gükom bak loo baska köye yazdığımı COPY-PASTE yapem buraya.... hoşuna giden varmı içlerinden.....
VKGYO için 390 alarm kurulmalı... incelenmeli....
AKENR 195 stop, 190 mutlak stop ile... 200-204 alım aralığı ve 212-218-222 noktalarına dikkatle izlenmeli... 218-222 ye kadar cıkıp belkide bir sag omuz calısması yapar mı diye düşünüyorum... haftalık kapanışınıda 210 üstü yaparsa trend kırımı olur, 219 üstü kapanıs olursa direnc üstü kapanıs olur... hissedeki hedefi 244 e tasır...
TRNSK 166 üstünde iki gün dursun bana yetecek
MAKTK boll band dısında içeri girmeye calısıyor buralarda düzeltme yiyor olabilir... düzeltme bitimi güzel olur... 143 kısa vadeli stop olmalı...
UCAK (tehlikelidir... ) çıkıs için ışık yakıyor... cagrı yaptığı dönemdeki fiyattan işlem görmekte su an... 175 atagı yapabilir.... 162 üzeri izlenmeli... 154 altına tek lotta bile at çöpe gitsin...
ASLAN 3850 üstüne dikkat... ve üzerine cıkınca en az 1 saat durmalı.... 40-41 aralığı hedefine alabilir.... 3660 mutlak stoplanmalı bu... asağıya kırarsa 30 da soluğu alır... risklidir...
Yorum