Günaydın keyborsa
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
GÜnaydin arakadaŞlarr bugÜn erkencİsİnİz hayirdir
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
günaydın arkadaşlar
bu FLAP denen hisse hakkında düşünce bilgi duyum ne biliyorsanız paylaşırmısınız ......................Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Devler Boğaziçi için yarışacak

ÖİB, Boğaziçi Elektrik Dağıtım'ın özelleştirme ihalesinde ön yeterlilik için 12 başvurunun yapıldığını bildirdi
2.10.2012 - 06:43

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'deki, TEDAŞ'a ait yüzde 100 oranındaki hissenin özelleştirme ihalesinde önyeterlilik için 12 başvurunun yapıldığını bildirdi.
ÖİB'den yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ'nin (TEDAŞ) bağlı şirketi olan Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'deki, TEDAŞ'a ait yüzde 100 oranındaki hissenin özelleştirme ihalesinin önyeterliliğine 28 Eylül 2012 Cuma günü saat 16.00'a kadar 12 başvuru yapıldığı belirtildi. Ön yeterlilik başvurusunda bulunan teklif sahipleri şöyle:
1-Enerjisa Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi
2-Park Holding Anonim Şirketi
3-Genpa Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
4-Aksa Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi
5-Çalık Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
6-Zorlu Holding Anonim Şirketi
7-Elsan-Tümaş-Karaçay Ortak Girişim Grubu
8-Cengiz-Kolin-Limak Ortak Girişim Grubu
9-Özyazıcı İnşaat Elektrik Makine Müşavirlik ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
10-TATA Power Company Limited
11-IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
12-Torunlar Gıda Sanayi Ticaret Anonim ŞirketiMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
oda olacakahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermustafaaaaaaaaaaaa, 1,40 beni kurtarmıyo hedef yukselt nolurrrrr, 2,00 olmalı en azından dogub gıbı olsun yeter para kazanmasam da kısmetım e der gecerım...
2-3 gün bu seviyelerini korusun... devamı gelir insallah...
Yorum
-
bilirsin beni bulasmam bu tip kagıtlara ilk cıkısını yakalarsam denemelik alır hemen satarım ;)GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterb u sönme snpam daha gidermi gider hiç belli olmaz ama ben bu satten sonra daha bulaşmam çok pis kağıttır acayıp çarpar dikkat edin başta mustik sana diyom bunu....
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefekent hocam şu burvaya bir bakıver senin gözünle nasıl görünüyooo.tşkEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeterli mi?
yeterlimi daha ne diyelim ne edelimGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterey ozaman 352 den cepte bekliom yeterliii
Mevlana der ki;
Yorum
-
gel kadayıf dolması varEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburma tatlı var mı?
Mevlana der ki;
Yorum
-
Yorum