guko, cek su sonmez ı , dogub u aradan... usak a yer acsınlarrrrrrrrrrrrr
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
elinde sönme snpam olan varmıııııııııMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
şimdi basacam aşşağı yeter gittilerrrrrr....mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGÜKO ssıpayı 292 den atlatırlar mı
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn ahilas34;
Elindekilerin hiç biride düzgün kagıt değil bence...
fonfk eh elle tutulur adam olur gibi... 156 stoplanmak kaydı tut konumu koruyor... 162 üstü kapanışlarında kıpraşma olmaya başlar... yalnız burada alcalan üçgene dikkat etmek gerek ve stop çalışmalı yoksa daha aşağıları test etmesi muhtemel... göstergelerde direnc noktasında... direncin kırmasını bekle... ;)
Usak için söyleyecek birsey bulamıyorum şimdi... sadece 125 stop... 132 i de gecerse minumum 138-140 ı görmeli....BLCYT nerelerde simdi k24mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Güko Üstadım
inceledim ve 206 üstü kapanışlarında güzel işler yapmaya aday... Bence kırım sonrasına islem yapmak mantıklı haberin ola ;) sonra demedi deme
Yorum
-
b u sönme snpam daha gidermi gider hiç belli olmaz ama ben bu satten sonra daha bulaşmam çok pis kağıttır acayıp çarpar dikkat edin başta mustik sana diyom bunu....Mevlana der ki;
Yorum
-
iyi akşamlar arkadaşlar yarınınız bugününüzden daha iyi olsun....Mevlana der ki;
Yorum
-
-
İlginç bir belge
Yabancı (!) bir şirket 19.434.440 TL bastırıp Orge Enerjinin yaklaşık %25'ini satın almış.
Demek ki Panama Cumhuriyetindekiler bizim şirketleri yakından takip ediyorlar... ;)
İnternette araştırdım böyle bir şirkete rastlamadım. Bulacağınızı sanmıyorum ama merak ederseniz siz de araştırın, adresi aşağıda var.
Selamlar
Yorum
-
GYO haberi hisseleri coşturdu

Aysal Yönetimi'nin GYO şirketi kurmak için kolları sıvadığı haberi G.Saray hisselerini çoşturdu
1.10.2012 - 16:58

Bir biri ardına yaptığı rekor bedelli artırımlarıyla dikkat çerken Galatasaray'dan yeni bir ekonomik hamle geliyor. Ünal Aysal Yönetimi'nin, Riva arazisi, Florya Metin Oktay Tesisleri ve Mecidiyeköy'de eski Ali Sami Yen Stadı'nın yanındaki Çadır'ın bulunduğu araziyi içine alan bir Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) şirketi kurmak için kolları sıvadığı öğrenildi.
Geçtiğimiz günlerde bedelli sermaye artırımı haberleri ile önemli düşüşler görülen Galatasaray hisseleri bu haber ile güne primle başladı. Gün içinde yüzde 6'lara varan yükselişlere sahne olan GSRAY hisseleri yüzde 3.77 primle 44 TL'den işlem görüyor.Mevlana der ki;
Yorum
-
göstergeleri al veren hisseler 2 ekim 2012
siterobot 01 Ekim 2012 0
göstergeleri al veren hisseler 2 ekim 2012

Mevlana der ki;
Yorum

Yorum