Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
yok be hocam geçen hafta aldım tavn yaptı 12,25 kaçırdım veremedim.
bekliyorum maliyet 11,20
yahu şirketleri bi araştırın alım yaparken. hele hele yeni arz olmuş senetleri. ben o fabrikadan alacağımı 6 ay boyunca alamadım. süründürdüler resmen.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Bingöl'de askeri konvoyun geçişi sırasında düzenlenen roketli saldırıda 6 asker şehit oldu, 36 asker de yaralandı.
Güncelleme:18 Eylül 2012 13:16
Bingöl-Muş karayolunun 16. kilometresinde seyir halinde olan askeri konvoy, Kardeşler köyü mevkisinde teröristlerin saldırısına uğradı. Konvoydaki bir araçta yangın çıktı. İlk bilgilere göre 6 asker şehit oldu, 36 asker yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi
BEN BUNALARIN TAAAAAAAAAA AM KOYAMMMMMMMM
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Fitch ratings tarafindan yapilan aciklamada turkiye`deki beyaz esya ve
elektronik ureticilerinin avrupa`daki ekonomik yavaslamadan fayda
sagladiklari ve temel piyasalardaki pazar paylarini ve gelirlerini
artirdiklari ifade edildi ancak bunun karlarda otomatik olarak bir
artis anlamina gelmeyecegi dile getirildi.
Arcelik a.s. Ve vestel electronik sanayi ve ticaret a.s. Gibi sirketlerin
avrupa piyasalarindaki varliklarini simdiden oturtmus durumda olduklarini
belirten kurum, taninirlik kazanan bu markalarin avrupa`daki ekonomik
yavaslamadan fayda sagladiklarini ve son 12 ayda bolgedeki gelirlerini
artirdiklarini dile getirdi. Vestel`in bu yil gelirlerini yuzde 36 oraninda
ve 2011`de yuzde 32 oraninda artirdigini hatirlatan fitch, arcelik`in grup
satislarinin avrupa`da yuzde 40 oraninda artirdigini vurguladi.
Avrupa`daki ekonomik yavaslama nedeniyle satin alma gucu gerileyen tuketicilerin
gorece olarak daha ucuz durumdaki turk urunlerine yoneldiklerini belirten fitch,
bu urunlerin fiyatlarinin avrupa`daki rakiplerine oranla daha mantikli seviyelerde
oldugunu vurguladi.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
MUSTİK HEL BAK BAKALIM BU EGGEN 63 GEÇEBİLİRMİİİİİ
Mevlana der ki;
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum