Hisse_Trade 9

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mustiky
    Tecrübeli
    • 23 Ağustos 2011
    • 588

Güko; TRNSK ile MAKTK nasıl sence? bi göz at sunlara adam olur mu?
    TRNSK 162 sonrası hedefi 172 ve üstü alırmı ki???
    MAKTK ta ise haftalık bazda sanki bir ralli havası mevcut ne dersin?

Yorum

• ahilas34
      Bağımlı
      • 02 Kasım 2011
      • 1442

safgyo arkadasımda var, ben daha saf oldugum ıcın bende daha da uyuzları var usak gıbı, fonfk gıbı...akmerkez gıbı bendekınlerın hepısı uyuz da degıl cüzzam cüzzam.

biri kıprassa da moral olsa hıc bırı kıprasmıyo sansıma...fonfk gozde nın yakın akrabası degılmı? belki ona da bulasır da bırlıkte cıkarlar yola ne dersın....

sabır sabır ya sabır belki de akıllanır belki de akıllanırrrrrrrrrr

Yorum

• GÜKO25
        Ankara sponsoru
        • 02 Eylül 2009
        • 11674

mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        GÜKOcum; al bak incele.... GOZDE saatlik grafik....
        özellikle RSI yi takiple 70 üzerine geçerken uzun bir yeşil bar yanarsa şaşırmam ;)

koçum benim öğlen yemekleri senden....
        Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
        Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• ahilas34
          Bağımlı
          • 02 Kasım 2011
          • 1442

sana yemek ısmarlayan , para kazanan bıze zıyafet cekecek...maduruz biz maduruz madurum da magdurum

Yorum

• GÜKO25
            Ankara sponsoru
            • 02 Eylül 2009
            • 11674

ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sana yemek ısmarlayan , para kazanan bıze zıyafet cekecek...maduruz biz maduruz madurum da magdurum
            gelde ziyafet çekelim canın sağolsun senin...
            Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
            Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• mustiky
              Tecrübeli
              • 23 Ağustos 2011
              • 588

GÜKO 360 maliyetli GOZDE yi 401 e yazdım Hacım.... bir düzeltme yaparsa alttan alırız...

Yorum

• PEGA_SUS
                Yasaklı
                • 21 Ağustos 2011
                • 2790

gene ne aldında madursun... abla

BALAT alsaydın 350 den ta güzel madur olurdun

Yorum

• ahilas34
                  Bağımlı
                  • 02 Kasım 2011
                  • 1442

yeni bise almadım ablacım, 7 aydır aynı kagıtta beklıyorum... ama eskıye ragbet olsa bıt pazarına nur yagar modundayım... antıka olsun bi sonra deger kazanacakmışşşşşşşşşşş bu defa sabırla beklıyorum çatlasamda patlasam da bekliyorum thyao yu verdım de ne oldu, yuz de yuz prım yaptı goruyosun

selamlar ablam

Yorum

• GÜKO25
                    Ankara sponsoru
                    • 02 Eylül 2009
                    • 11674

Benzerlerine gore %30 iskontolu; buyume devam ediyor!
                    Bmeks icin al onerimizi surdururken 12 aylik hedef degerimiz hisse basina tl2.10`dur, %58
                    yukari potansiyele isaret etmektedir. Risksiz faiz getirisi tahminimizi
                    (%10.7`den %9`a) ve hisse senedi risk primi tahminimizi (%6`dan %5.5`e) asagi
                    yonlu revize etmemize ragmen, 2c12 rakamlarinin ardindan sirketin
                    beklentilerinde de asagi yonlu revizyon yaptigimizdan hedef fiyatimizda
                    degisiklik olmadi. Ancak yonetim 2012 yili beklentilerini korumaktadir. Bmeks
                    fd/favok`12t ve fd/favok`13t rasyolari acisindan tknsa`ya gore sirasiyla %31 ve
                    %37 iskontolu islem gormektedir. Diger taraftan sirket fd/favok`12t ve
                    fd/satislar`12t rasyolari acisindan uluslararasi benzerlerine gore sirasiyla
                    %23 ve %38 iskontolu islem gormektedir.
                    Bmeks nis`11`de tl270mn piyasa
                    degeri uzerinden halka arz edilirken, bu rakam su anki piyasa degerinin
                    (duzeltilmis bazda) 94% uzerindedir. Halka arzdan bu yana hisse %51 duserken,
                    imkb-100 endeksinin de %51 altinda performans gosterdi. Mevcut fiyat
                    seviyelerinin sirket ile ilgili olusabilecek riskleri coktan fiyatladigini ve
                    halka arzdan bu yana gosterilen olumlu finansal performans nedeniyle hisse
                    fiyatinin daha yuksek seviyelerde olmasi gerektigini dusunmekteyiz.

Gelecek 5 yilda satis alaninda ve net satislarda sirasiyla %22 ve 24% ybbo…

41 ilde 66 magaza ile 40 bin m2 satis alninda faaliyetlerini surduren bmeks,
                    franchise modelinin destekledigi cok kanalli buyume modeli ile guclu bir is
                    modeline sahiptir. Gelecek 5 yilda satis alaninda ve net satislarda sirasiyla
                    %22 ve 24% ybbo ile sirket guclu beklentilere sahiptir. Sirketin marjlarinin
                    onumuzdeki donemde sektor ortalamasina yakinsyacagini varsaydigimizdan, dzl.
                    Favok icin ayni donemde buyume beklentimiz %17 ybbo olup bu oran net satis
                    buyumesinin altindadir. Diger taraftan sirket organik buyumenin yanisira
                    satinalmalar ile inorganik buyume yollari da aramaktadir. Son donemde
                    firsatlari arastirmak uzere bmeks yetkilendirme yapti. Bu baglamda tl50mn
                    degerindeki tahvil ihrac sureci devam etmektedir.
                    Franchise modelinin destekledigi magaza buyumesi devam ediyor…
                    bmeks 2c12`de portfoyune net 8
                    magaza eklerken 2c12 sonu itibari ile magaza sayisi 65`e ulasti (yillik 41%
                    buyumeye denk gelmektedir). Buna gore bmeks 2012 yilinda su ana kadar 13 yeni
                    magaza acarken (5 franchise, 8 sahip olunan magaza) 5 magaza kapadi. Magaza
                    genislemesi acisindan 2c12 rakamlari beklentilerimize paralel geldi. 2012 yili
                    sonunda sirketin 74 magazaya ulasmasini beklerken sirket franchise modeli
                    sayesinde magaza saysindaki hizli genislemeyi gelecek yillarda da surdurmeyi
                    amacliyor. Bmeks 2015 yilinda 150 magaza ile 75 bin m2 satis alaninda 81 ilde
                    faaliyetlerini surdurmeyi amacliyor.
                    Mevlana der ki;

Yorum

• mustiky
                      Tecrübeli
                      • 23 Ağustos 2011
                      • 588

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      koçum benim öğlen yemekleri senden....
                      hehe senden ne zaman yiyecegiz ;) bosuna mı söylüyoz yoksa sana???

Yorum

• GÜKO25
                        Ankara sponsoru
                        • 02 Eylül 2009
                        • 11674

yeni bise almadım ablacım, 7 aydır aynı kagıtta beklıyorum... ama eskıye ragbet olsa bıt pazarına nur yagar modundayım... antıka olsun bi sonra deger kazanacakmışşşşşşşşşşş bu defa sabırla beklıyorum çatlasamda patlasam da bekliyorum thyao yu verdım de ne oldu, yuz de yuz prım yaptı goruyosun

selamlar ablam
                        operasyon yemiş kağıtlar öle kolay kolay toparlanamaz çok bekletir çokk.....

kağıdın antika olurken sende antika olursun bu durumu gözden kaçırma ozaman kağıt milyon olsa ne yazar...

afiyet olsun.
                        Mevlana der ki;

Yorum

• ahilas34
                          Bağımlı
                          • 02 Kasım 2011
                          • 1442

agzından bal damlıyo guko, bende farkındayım, daha hep beraber diş bugdayı yapcaz, dogum günlerini kutlayıp pasta kesecez de hani bıraz moral ver sın koyda mustıky, hıc olsun fonfk sımurg hocamın kagıdıydı, cüzzam artık tedavi edilir bi hastalık der insan küstüm sana...

Yorum

• PEGA_SUS
                            Yasaklı
                            • 21 Ağustos 2011
                            • 2790

selamlar ablam
                            nöyle kaadımış o... 7 aydır yerinde duruyor

emme ver didimde vermedin... 3,5-- 3,5 diyenlere kandın... ben saa dimedimmi o kaat 1,80 e gidiyo diye

ta en dipten PALA söke söke aldı elinden

ta o 2 ye geldim mi, vermiyeceedin artık.... yatacaadın üstüne bilemedin, sormadın da

Yorum

• mustiky
                              Tecrübeli
                              • 23 Ağustos 2011
                              • 588

safgyo arkadasımda var, ben daha saf oldugum ıcın bende daha da uyuzları var usak gıbı, fonfk gıbı...akmerkez gıbı bendekınlerın hepısı uyuz da degıl cüzzam cüzzam.

biri kıprassa da moral olsa hıc bırı kıprasmıyo sansıma...fonfk gozde nın yakın akrabası degılmı? belki ona da bulasır da bırlıkte cıkarlar yola ne dersın....

sabır sabır ya sabır belki de akıllanır belki de akıllanırrrrrrrrrr
                              Sn ahilas34;

Elindekilerin hiç biride düzgün kagıt değil bence...
                              fonfk eh elle tutulur adam olur gibi... 156 stoplanmak kaydı tut konumu koruyor... 162 üstü kapanışlarında kıpraşma olmaya başlar... yalnız burada alcalan üçgene dikkat etmek gerek ve stop çalışmalı yoksa daha aşağıları test etmesi muhtemel... göstergelerde direnc noktasında... direncin kırmasını bekle... ;)

Usak için söyleyecek birsey bulamıyorum şimdi... sadece 125 stop... 132 i de gecerse minumum 138-140 ı görmeli....

Yorum

• ahilas34
                                Bağımlı
                                • 02 Kasım 2011
                                • 1442

Enseyi kararttırmayalın arkadaslar,

yıkılmadım ayaktayım kagıtlarımla bas basayım, zalimlere kötülere yenilmedim buradayım.... ne var sarkı repertuarı mı tukenmiş...

SABIR SABIR YA SABIRRRRRR BELKİDE AKILLANIRRRR

Yorum

Working...
                                X

Debug Information