İyİ akŞamlar
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Komiser cuma namazına giderken Temeli karakolda nöbetçi bırakır.
Bu arada bir turist kız karakola gelerek kendisine tecavüz edildiğini söyler.
Temel, zabıt tutmak için kızı karşısına oturtup daktiloya geçer ve sorar:
-Adın nedur?
- Anna
- Ne oldi sana ?
- Tecavüze uğradım.
- Bu arada komiser karakolu arar;
-Temel bir vukuat var mı?
-Var komiserum, annanun amina koymişler,
zabıt tutayrum.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Günaydın millet bu borsa cıkıyorda bizim hisseler neden cıkmıyor
amerika gizlice para basıyor altın yükseliyor enfilasyon kapıda
türkiye pota altına giriyor durumu beğenmedim .........Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
-
elimde bulunan bişe yokmustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydınlar....
Elimde bulunanlar; GOZDE - SKPLC
Begendiklerim ise; IZOCM, GOODY, EGEEN, DOAS ( zirve gecilirken ana canak kırımında)
beğendiklerim ise sensin :::::::::::::::::
))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
citi migros için fiyatı 21 den 25 yükseltmiş al tavsiyesini korumuş abimradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMGROS 1985 aldım 1975 de de beklerem
1970 stop laMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
merhaba,
Guko, Kulaklarımı cınlatmıssın sagol...acmıyorum cogu zaman hıc bı seyı, nasılsa kagıtlarımda bıse yok, moralımı bozmaktan sa hıc bakmıyorum. balık kavaga cıktıgında, yada ben sattarsam sattıgım an sanırım benım kagıtlar hareketlenecek Lot adet lerim cok az ama Bahtsız Bedevi oldugum ıcın kısmetimle dogru orantılı sanıryorum ....
selamlarrrrrrrr kolay gelsın RASTGELE
Yorum

)
Yorum