dün vkgyo larım gelmiş
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
alctl ne dersinizzz..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
kaçıtrmışımmehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün vkgyo larım gelmiş
destek/direnç leri bi kez daha alabilirmiyim mehmehmet hocamDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
biraz zaman alabilir güko 3300 almıştık topige yazmıştım 4090 geri döndüGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralctl ne dersinizzz..
ğinede belli olmaz
Yorum
-
destekler-3170-3150-3090radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaçıtrmışım
destek/direnç leri bi kez daha alabilirmiyim mehmehmet hocam
dirençler-3310-3520 hocam
Yorum
-
yapragı tırtıklıyorlar
sıg yalnız tahta-4000 üzeri hacimle aşarsa- 4380-4400 arası bir trde verebilir
ğibi birde siz göz atın
Yorum
-
16.25 fmızp aldımMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
logoda ne oluyor bilmiyorum hisse 2000 -2600 kadar ğitmiş orta uzun vadede 3500 kadar ğörünüyor
takip eden varmı
Yorum
-
fmızp 16.80;)GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster16.25 fmızp aldımMevlana der ki;
Yorum
-
16750-16850 kadar olabilir tepki hacimsizGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster16.25 fmızp aldım
Yorum
-
hisse alımı var 240 dan beri takip ediyom ama aldımmı almadım k24mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlogoda ne oluyor bilmiyorum hisse 2000 -2600 kadar ğitmiş orta uzun vadede 3500 kadar ğörünüyor
takip eden varmıMevlana der ki;
Yorum
Yorum