GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
ipek kozaa- demirbaş yaptım yükselişlerde verip düşüşlerde önemli desteklerden yerine koyuyorum
Yorum
-
-
gözde iyi hocam bende takip ediyom ..mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdoco-gözde-bakıyorum bu ğünMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeva da iyi gibii
deva da çok iyi şirket ama çok yavaş ağır aynen menderes gibi
deva ecilc işctr eczyt menderes sasa vakko vs vs vs bu tip senetler yatırımlık sneet al at kenara çocuklarımız yararlanacak tiplerindenBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
şu boynr ne ayak anlayamdım mehmet hocam ...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
bunu hatırlarsanız çok eskiden takip ediyordum-3700 buarı görebilir kırarsada sert ğiderGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu boynr ne ayak anlayamdım mehmet hocam ...
yoksa burdan satışta gelebilir hocam
Yorum
-
Ayhan Hocam koza 3,94 ü aşamayınca ben vedalaştım geri gelecek gibi geri gelirse 3,5x lere kadar yol boş gibi değilmi.mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteripek kozaa- demirbaş yaptım yükselişlerde verip düşüşlerde önemli desteklerden yerine koyuyorumBirşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.
Yorum
-
3850-3710-3500reisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyhan Hocam koza 3,94 ü aşamayınca ben vedalaştım geri gelecek gibi geri gelirse 3,5x lere kadar yol boş gibi değilmi.
Yorum
-
3920-3960 dirençleri tahminim ipeke eşitleyecekler ğibireisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyhan Hocam koza 3,94 ü aşamayınca ben vedalaştım geri gelecek gibi geri gelirse 3,5x lere kadar yol boş gibi değilmi.
Yorum
-
evet olabilir 16000 destek bulurjakhall01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmetayhan hocam fmizp destekte 16.40 kırarsa salacak gibi nedir beklentiniz?
Yorum
-
ataç da durum nedir hocamMevlana der ki;
Yorum
-
Irak'tan Türkiye'ye hava sahası uyarısı
Irak hükümet sözcüsü ve Devlet Bakanı Ali Debbağ, Türkiye'yi hava sahalarını ihlal ettikleri için uyardıklarını söyledi.
ırak uyarsın suriye uçağı düşürsün vay halimizeee
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum