Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
radyolog abi şu ıdgyo bir bakı ver...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
ac gozluluk ettık tavana satıs yazdık geldımı gerıı 1,46 yaaaaa tuh be yahiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersa vakko yazıldım 1,42 verrımı bakalım
nasıp bakalım yarın satmayacam 1,80 yazdım kafamdan
Yorum
-
Şu aslan Afyonuda tetiklermi nedersin güko gardaşGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyilik abi 50.75 aslana bindim bekliyom ;)
Yorum
-
Dikkat et Güko gardaş elen golan gaptırırsanGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyilik abi 50.75 aslana bindim bekliyom ;)

Yorum
-
s.a günaydınlar bol kazançlar
bmeks güzel görünüyor hedefleri 1,36 üzeirnde kapanışlarda 1,72 ve 2,60 seviyeleri gibiBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
ascangoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterutopya nın teknık gorunum ne der acaba?hocalarımızdan rıcam bakabılırsenız sevınırım sımdıden tesekkur ederım
s.a utopya en dip seviyelerinde bişeyler yapacak bence elimde var bakalımBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Yorum