Günaydın....
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
günaydın kolay gelsin arkadaşlar..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
yaprak güzelleşmeye başladı trade için 3,92 den aldım az biraz
BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradeta patlamaya hazır bekleyen bomba senetler grafikleri bunlar diye düşünüyorum
üstadlar değerlendirirlerse sevinirim hangi senetler daha iyi güzel duruyor karar vermesi çok zor

dün eklediğim senetlerden karkim patlamış gibi
yaprak ve bmeks bekliyorum eli kulağında dır gibime geliyorBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
kaplamin de 22.00 seviyler aşılırsa 23. 55 direncine kadar hızlı gidebilir...
Yorum
-
günaydın herkese.konyayı değerlendiren olmustur umarım
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
yok şahsen ben hanya olayındayımbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın herkese.konyayı değerlendiren olmustur umarım
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
yok şahsen ben hanya olayındayımbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın herkese.konyayı değerlendiren olmustur umarım
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
4,92 den aldığım karkim leri 5,33 den verdim abvBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
konya gibi senetin olsun dıgıtık dıgıdık gidiyoBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum