trade için bir miktar kaplmn...
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
günaydın arkadaşlar..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
GÜKO sabah ugradım yoktun lo... nerelerdesin ;)GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın arkadaşlar..
Varmı takip edeceğimiz birşeyler ;)
Yorum
-
izinliyimmustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGÜKO sabah ugradım yoktun lo... nerelerdesin ;)
Varmı takip edeceğimiz birşeyler ;)Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
bu sıcakta bende isterdim odada klimada bozuk lefkoşada hava sıcaklığı 42 derecedeGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterizinliyimELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
Yunanistan’daki seçimlerde sandıktan AB yanlısı Yeni Demokrasi Partisi 1. sırada çıktı
* İşsizlik oranı Mart'ta % 9.9’a geriledi
* Elektrik dağıtım özelleştirmelerine 4. çeyrekte yeniden başlanacak
ŞİRKET VE SEKTÖR HABERLERİ
Elektrik dağıtım özelleştirmelerine 4. çeyrekte yeniden başlanacak. Reuters'ta yer alan habere göre ÖİB kalan yedi bölge için elektrik dağıtım özelleştirmelerine 4. çeyrekte yeniden başlanacağını belirtti. Özelleştirme İdaresi ayrıca özelleştirmesi tamamlanan bölgelerin devrinin yılsonuna kadar bitirileceğini açıkladı.
Üç İran bankası BDDK’nın BDDK’ya lisans başvurusu yaptı. Zaman Gazetesi’nin haberine göre üç İran bankası (Bank Tejerat, Pasargad Bank ve ismi açıklamayan bir banka daha) BDDK’ya lisans başvurusunda bulundular.
Akbank’ın Avrupa’daki iki iştirakinin birleşmeleri tamamlandı.Akbank N.V. ve Akbank AG’nin Akbank AG çatısı altında birleşmeleri 15 Haziran tarihi itibariyle tamamlandı. Akbank’ın her iki bankada da %100 hisse sahipliği oranı bulunmaktaydı, birleşmiş bankada da sahiplik oranı değişmeyecek. Birleşmenin Akbank üzerinde bir etkisi bulunmamakta.
Emlak Konut GMYO Mayıs ayı satış rakamlarını açıkladı. Şirket Mayıs ayında 489 ev satışı ile geçen senenin yaklaşık %25 altında kalırken ön satış geliri olarak da geçen senenin %18 altında seyretti.
Garanti Bankası 200.6m TL takipteki alacak portföyünü 32.6m TL karşılığında sattı. Bu satışın Garanti Bankası için takipteki alacak rasyosunda 20 baz puanlık etki yaratmasını bekliyoruz, ayrıca net kar rakamı olarak da vergi sonrası 26m TL’lik bir etki yaratacaktır.ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
martı gyo ( mrgyo ) aylık haftalık yıllık en diplerden işlem görüyıor yani kelepir denecek kadar ucuz
şirketin defter değeri :1,30 fiyat ne : 0,57
BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
prkab sanki çıkışa hazırlıyorlar senedi gibi duruyor teknik güzelBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterprkab sanki çıkışa hazırlıyorlar senedi gibi duruyor teknik güzel
BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum

birde dirençleri vermiş olsaydı ben 1,47 gfibi gördüm ama direnci.

Yorum