168 mepet aldım biraz...
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
ıhlas % 4 yapmışşşMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
mıpaz %9 yatımı yaptı tamamdır oda :::
))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
sıra geldi paraları saymayaGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermıpaz %9 yatımı yaptı tamamdır oda :::
))))))))
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSELEC ALDIM
172 stop la
184 ler zorlu direnç tir DİKKAAATTT alanlar içinDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
hatek 6,28 ve 6,30 dan satıldı
yerine vkbyo aldım bakalım ne olacakBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
gülün görev süresine kısmı iptal kararı vermiş anayasa
Mevlana der ki;
Yorum
-
5,04 den yeni tarama listesine giren hatek de 6,48 görülmüştür. 6,44 hedef direnci idi. fazla zorlamanın manası yok. birkaç günde %28. ABV."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Teşekkürler üstadım sayende bizde faydalandık.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5,04 den yeni tarama listesine giren hatek de 6,48 görülmüştür. 6,44 hedef direnci idi. fazla zorlamanın manası yok. birkaç günde %28. ABV.
Birşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.
Yorum
-
4,38 lerden analizini yaptığımız 5,08 hedefli AKSUE de hedef direnci kırılmış 5,16 görülmüştür. Hayırlı olsun. Kar cebe yakışır."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5,04 den yeni tarama listesine giren hatek de 6,48 görülmüştür. 6,44 hedef direnci idi. fazla zorlamanın manası yok. birkaç günde %28. ABV.köşeyi döndün hocam allah bereketini versinnnnn ;)EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4,38 lerden analizini yaptığımız 5,08 hedefli AKSUE de hedef direnci kırılmış 5,16 görülmüştür. Hayırlı olsun. Kar cebe yakışır.
saol varol.Mevlana der ki;
Yorum

Yorum