ARTIK'ÇI Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
uelen bu fonfk beni delirtçek beBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruelen bu fonfk beni delirtçek be
uyuz kaaattt
sen MGROS u boşadın mı boğaziçiDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
mgros dencm gs ve fonfk var.birazda nakit buldum.onla ne alsam diye bakıomBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bi kere daha hay kafama....radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhiç sorma
bi de yarışma ya yazdım ya MRTGG yi

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
37 üzerine yerleştirsek olmaz mıARTIK'ÇI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTTRAK, 36.50-36.60 ustunde tutun..Baska bisey istemiyorum senden..
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
allah razı olsun bu pala olmasa vallahi aç kalırım.benim maaşla işim zormuş allah palayı çıkarmış karşımaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
kolay gelsin arkadaşlar..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Yahsi Bati'da Cem Yilmaz'in bir lafi vadi..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster37 üzerine yerleştirsek olmaz mı

"Ali'ul alaaa" A'lar sapkali...
Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
Boyle zamanlarda kararsiz kaliyorum..IPEKE ye de bu yuzden giremedim..portfoy bozsam mi bozmasam mi? Gidecek gibi duruyoo..Ahanda gidiyo..
Ornek IPEKE..2.60 a dayanmis..gecerse daha da guzel olacak..Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
Yorum