günaydın üstadlar...
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
k12EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın üstadlar...
k12k12k12Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın üstadlar...
s.a günaydın hocam nasılsınBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
gs 178. 50 günlük ema şimdi burayı izliyorumBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
teşekkür ederim. siz nasılsınız?hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a günaydın hocam nasılsın
hızlı trade de neler var?"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkür ederim. siz nasılsınız?
hızlı trade de neler var?
şükür hocam iyiyim sıcak buraları
bende erbos krtek hatek var kısa vade de en az % 8 yapanı satıp yerine sisteme uyanları alırım satarım
yaprak sonmez durdo menderes takibimde olanlarBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
mango koptu bedelli % 65 yapacaklar gitmesi lazım artıkBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
fenerbahça da cimbomu takip edecek gibi duruyorBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
hadi erbos kop kop yap bekliyoruz seniBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
mert gıda kıvama gelmiş gibi duruyo bakalım
BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
yess.hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermert gıda kıvama gelmiş gibi duruyo bakalım

akşam çıktı taramalara. very good.."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
Yorum