A-YI Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
3.70 bölgesinde tutunma çabaları sonuçsuz kalırsa aylık trendde ciddi düzeltmeye girebilir.Şimdilik flama görüntüsü var. Kısa tepkiler hacimsiz olursa trade yapılabilir.
-
mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTahtası nasıl bunun hocam? yani hemen satmak istesen satabiliyormusun?EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertabi tabi 5 dakikada %5
yetmez ama
napalım
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
gs 16550 gecerseBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
-
sattığım gidi ben böle işin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
170 e yazdım 169 gördü :(Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
adı üstünde zorrrr ennnnnnnnmustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstadlar ZOREN hakkında bilgisi olan varmı? 108 üstü kapanıslarında tepkisi nasıl olur????
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
bu gsbib daha gitmesi lazıım mantıken bizimi kekliyor bu syn gükoBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
-
165 verdim ben koptu ne hali varsa görsünnnnnn :::::::::::::bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu gsbib daha gitmesi lazıım mantıken bizimi kekliyor bu syn güko
((((((
Mevlana der ki;
Yorum
-
aha... ustalardan biri benim kağıda girmişsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstererbos yaptım azcık...
inşallah uğurlu gelirsiniz Simurg hocam
Yorum
-
syn damat bey sizdemi damatsınız yoksa
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
ben sıkıldım gidip bira dolaşıp geleyimmmmm ....Mevlana der ki;
Yorum
-
12 yıllık evlilikten dolayı bi damatlık var tabibogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersyn damat bey sizdemi damatsınız yoksa
ama ben eskidim artık .. takip ettiğim kadarıyla siz taze damatsınız .. hayırlı uğurlu olur inşallah ..
Yorum

Yorum