Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
5650 gecebilse çok iyi olacaktıBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
menderes olgunlaşma aşamasında 0,80 üst bolinger seviyesini geçerse 0,90 görülebilir
BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
ben bir ara uğraştım ama artık yok ......bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslan terbiyecileri nerde yavBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
sayın hızlıtrader
bir zamanlar mndrs 0,7x seviyelerine kadar gelebilir demiştim yan komşuda nerdeyse mermi manyağ yapıçaklardı beni .......:(k11
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
tredas hocam haklısın
vakıfbank 0,82
işbankası 0,94 pd/dd işlem görüyorsa bu borsada her şey olabilir demektir
menderesin zarar açıklaması tuz biberi oldu maalesef
endeksin 54900 görmesi bütün senetleri düşürdüBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
acltl yeterince dinlendimi acaba ne dersiniz.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
gdkgs de düzeltme tanamlanma aşmasında, son kısa desteğinde tutundu. Yakın takibimde...
Yorum

Yorum