Arkadaşlar sizlerden Bir yardım istiyorum...
Aşşağıda az önce doktorun birisine yazdığım yazıyı acil olarak kopyalıyorum ve eğer bilgisi olan varsa lürfen bana acil bilgi versin......
Özellikle Ankara da hacettepe de beyin cerrahi yada başka bölümde gittiğimizde yardımcı olacak doktor arkadaş yad abir yakınınız varmı acaba..
AYRICA = (SIFIR -) KAN LAZIM OLACAK AMALİYAT ZAMANI
Acil Acil Çok acil....
Yazı aşşağıda
KONU BEYİN AMALİYATI .........
merhaba hocam, ben Şırnak Silopi de görev yapan bir Astsubay ım....
Adanalıyım ve Adana da yaşayan 3,5 yaşında kız kardeşimin kızı bu HİDROSEFALİ denen hastalık ile boğuşuyor...
1 ay önce hastalık ortaya çıkmış ve çok çook hızlı ilerlediği
söyleniyor !!!....
Ayrıca sol gözde kör olma ihtimali var demişlerdi (bugün belli oldu amaliyat olacak ve amaliyat ile sol göz sinirleri alınıp sol göz KÖR olacakmış bu kesinleşti !!!.. ) ( sag göze hemen sıçrama yapmasın diye.
Ayrıca ilerliyen yıllarda sag gözünde KÖR olması % 99 demişler :(
1 aydır yaklaşık amaliyat için kontrolleri yapıldı ( Çukurova
Üniversitesi BALCALI hastanesinde)
bu akşam saatlerinde doktorlardan oluşan heyet kararı ile amaliyatın adana da yapılmayacağını ve acil olarak Ankara da HACETTEPE üniversitesinde YAPILABİLECEĞİ söylemmiş.....
Az önce kız kardeşim ile konuştuk 2 gözü 2 çeşme ağlıyor....
hastalığın detaylarını da bilmiyoruz ne yapacağımızıda bilmiyoruz....
LÜTFEN BİZİ O ZOR AMA CI TECRÜBELERİNİZDEN BİR MİKTAR YARDIMCI OLUN.....
BEN BURADA GÖREVDEYİM VE ELİMDEN BİRŞEY GELMİYOR (iyiki internet var ve size ulaştım) amaliyat ve sonuçları için de doktorlar net konuşmuyorlarmış ve ve vee biz bunlar net bir yorum yapmayın ca daha da korkmaya başladık...
lütfen o acı dolu tecrübelerinizi bize de aktarın......
NE YAPALIM
YADA NE
YAPMALIYIZZZZZ !!!!!!!!!!!!!!...........................
Adım : Ercan ERDOĞDU
Cep Numaram : 545 529 01 01
Kız kardeşimin Adı : SUNA
Telefon numarası : 542 505 70 74
Hocam Sizin sitenizin aşşağıdaki linklerinden azda olsa bilgi sahibi oldum , çok sagolun
http://hidrosefali.com/Content.aspx?id=1
http://hidrosefali.com/Content.aspx?id=2
http://hidrosefali.com/Content.aspx?id=3
DEGERLİ YÖNETİCİLERİMİZ BU MESAJI EN AZINDA 4-5 SAAT SİLMEYİN LÜTFENNN
Aşşağıda az önce doktorun birisine yazdığım yazıyı acil olarak kopyalıyorum ve eğer bilgisi olan varsa lürfen bana acil bilgi versin......
Özellikle Ankara da hacettepe de beyin cerrahi yada başka bölümde gittiğimizde yardımcı olacak doktor arkadaş yad abir yakınınız varmı acaba..
AYRICA = (SIFIR -) KAN LAZIM OLACAK AMALİYAT ZAMANI
Acil Acil Çok acil....
Yazı aşşağıda
KONU BEYİN AMALİYATI .........
merhaba hocam, ben Şırnak Silopi de görev yapan bir Astsubay ım....
Adanalıyım ve Adana da yaşayan 3,5 yaşında kız kardeşimin kızı bu HİDROSEFALİ denen hastalık ile boğuşuyor...
1 ay önce hastalık ortaya çıkmış ve çok çook hızlı ilerlediği
söyleniyor !!!....
Ayrıca sol gözde kör olma ihtimali var demişlerdi (bugün belli oldu amaliyat olacak ve amaliyat ile sol göz sinirleri alınıp sol göz KÖR olacakmış bu kesinleşti !!!.. ) ( sag göze hemen sıçrama yapmasın diye.
Ayrıca ilerliyen yıllarda sag gözünde KÖR olması % 99 demişler :(
1 aydır yaklaşık amaliyat için kontrolleri yapıldı ( Çukurova
Üniversitesi BALCALI hastanesinde)
bu akşam saatlerinde doktorlardan oluşan heyet kararı ile amaliyatın adana da yapılmayacağını ve acil olarak Ankara da HACETTEPE üniversitesinde YAPILABİLECEĞİ söylemmiş.....
Az önce kız kardeşim ile konuştuk 2 gözü 2 çeşme ağlıyor....
hastalığın detaylarını da bilmiyoruz ne yapacağımızıda bilmiyoruz....
LÜTFEN BİZİ O ZOR AMA CI TECRÜBELERİNİZDEN BİR MİKTAR YARDIMCI OLUN.....
BEN BURADA GÖREVDEYİM VE ELİMDEN BİRŞEY GELMİYOR (iyiki internet var ve size ulaştım) amaliyat ve sonuçları için de doktorlar net konuşmuyorlarmış ve ve vee biz bunlar net bir yorum yapmayın ca daha da korkmaya başladık...
lütfen o acı dolu tecrübelerinizi bize de aktarın......
NE YAPALIM
YADA NE
YAPMALIYIZZZZZ !!!!!!!!!!!!!!...........................
Adım : Ercan ERDOĞDU
Cep Numaram : 545 529 01 01
Kız kardeşimin Adı : SUNA
Telefon numarası : 542 505 70 74
Hocam Sizin sitenizin aşşağıdaki linklerinden azda olsa bilgi sahibi oldum , çok sagolun
http://hidrosefali.com/Content.aspx?id=1
http://hidrosefali.com/Content.aspx?id=2
http://hidrosefali.com/Content.aspx?id=3
DEGERLİ YÖNETİCİLERİMİZ BU MESAJI EN AZINDA 4-5 SAAT SİLMEYİN LÜTFENNN

Yunanistan’da Troyka programı yanlısı Yeni Demokrasi Partisi’nin seçim anketlerinde öne geçmesinin piyasalara verdiği moral, İspanya’da Katalonya Bölgesi’nin borçlarının finansmanı için devlet yardımı istemesi ve bankacılık sistemine ilişkin kaygıların sürmesi sonucunda tahvil faizlerinin yükselmesi ile sınırlandı. 10 yıl vadeli İspanya tahvillerinin aynı vadeli Alman tahvilleri ile arasındaki faiz farkı rekor bir seviye olan 520 baz puana yükseldi. Gün içinde piyasaların gözü İspanya tahvil faizlerinde olmayı sürdürecek. Ek olarak, öğleden sonra açıklanacak ABD verileri de radarda olacak. İçeride ise PPK toplantısından çıkacak sonuçları izleyeceğiz. Geçtiğimiz hafta TCMB Başkanı Erdem Başçı’nın olası aksiyonlara karşı piyasaları hazırlaması nedeniyle PPK kararlarının piyasa etkisi sınırlı kalabilir. İMKB’de hafif pozitif bir açılış bekliyoruz. 55 bin seviyesi açılışta direnç olarak çalışabilir. Aşılması halinde endekste bu seviyede tutunma çabası izleyebiliriz.
THYAO ile görüşmelere arabulucu ile devam edeceğini açıklayan Hava İş Sendikası iş bırakma eylemine gidebilir. Önceden de benzer anlaşmazlıkların yaşandığını hatırlatarak, hisse üzerinde sınırlı baskı oluşabileceğini düşünüyoruz.
İMKB 54 – 55 bin bandında kısa vadeli taban arayışını sürdürüyor. 54.000 seviyesi stop-loss olarak kabul edilmek üzere, kısa vadeli tepki alımlarının ilk hedefi 55.200 - 55.250 ve 55.500 – 55.600 dirençleri olabilir. Bu seviyelerin aşılması halinde tepki hareketi 56 – 57 bin bandını hedefleyebilir; ancak risk iştahı ve momentum henüz kalıcı bir toparlanmaya yetecek boyutta değil.
Alış Son Fiyat Satış Son Fiyat Öneri Tarihi Hedef Oran Stop-Loss Seviyesi Kar / Zarar (%) Hedef Tarih Kalan Gün Sayısı Hisse Fiyat Hisse Fiyat
Öneri Son
Öneri Son
Yorum