sanverermis Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nerden buldun o kağıdı gerçi sen bulduuysan vardır bir hikmeti ;)Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
düşmeden önce düşecek diyip te hadi canım sende diyip kulakasmayan lar için diyecek bişey yok elbet...mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGÜKO nereye kaçıyorsun
)
Düşen endekste pek yorumculardan yorumlar alamazsınız sanırsam
ama yukarda dediğim gibi teknik yorumlara yapılan güvensizlik hergün bir analiz istemektir...teknik te ana
trend değişimlerinde uyarılaras kulak asmak lazım gerisi profosyenellik ister..
Yorum
-
her hissenin okkalı bir hareket zamanı vardır..bizde beklemedeyiz...napakGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternerden buldun o kağıdı gerçi sen bulduuysan vardır bir hikmeti ;)
Yorum
-
Yorum
-
ustalar alış yapmak için uygun yerlermidir ne dersiniz yoksa daha bekleyelimmi .
benim yavaş yavaş bişeler alasım geliyo :::
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
AKSA..
Her ne kadar kötü bir piyasa içinde de olsak..bu hissenin düşüşünü tamamladığını ve toplanmaya başladığını düşünüyorum....4020 hissede dip sayılacak noktadır ve 4010 altı kapanış la stop .....takip edilmelidir..hatta al-yat ta yapılabilir
Yorum
-
-
54800 ve 54200 arasını beklemek daha iyidir...yada 57300 ü geçmesini beklemekGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustalar alış yapmak için uygun yerlermidir ne dersiniz yoksa daha bekleyelimmi .
benim yavaş yavaş bişeler alasım geliyo :::
)
Yorum
-
-
iyi fıkra bilen varmııMevlana der ki;
Yorum
-
JP Morgan : Kchol Price Target of TRY7.8/sh offering 30% upside
Koc Holding
Initiation
Overweight
KCHOL.IS, KCHOL TI
PM's one stop shop for Turkey; initiate with OW and
PT of TRY7.8/sh offering 30% upside
--ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
varGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi fıkra bilen varmıı
yarın 60000 i görğrürüz
nası ama
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
abi iyi iyide artık bende heyacan yapmaya başladım durum kötü :::radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervar
yarın 60000 i görğrürüz
nası ama

))
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum