Bir fenerbahçeli olarak, bu sene oyunuyla galatasaray hak ederken onca önemli oyuncularını kaybedip birçok sıkıntılar yaşamasına rağmen iki kulvarda da final oynayan fenerbahçeninde bir o kadar hakettiğini düşünüyorum. Kısaca kim kazanırsa kazansın alkışlamak korkulan olayların olmaması için dua etmek lazım. İnşallah iki takım oyuncuları ve taraftarları birbirlerini alkışlayarak futbolumuzun dönüm noktası olmasını sağlarlar.
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yav zaten ben anlamış değilim bir takım için bir maç için birbirleriyle kavga eden taş atan yakıp yıkan insanlarımarif7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir fenerbahçeli olarak, bu sene oyunuyla galatasaray hak ederken onca önemli oyuncularını kaybedip birçok sıkıntılar yaşamasına rağmen iki kulvarda da final oynayan fenerbahçeninde bir o kadar hakettiğini düşünüyorum. Kısaca kim kazanırsa kazansın alkışlamak korkulan olayların olmaması için dua etmek lazım. İnşallah iki takım oyuncuları ve taraftarları birbirlerini alkışlayarak futbolumuzun dönüm noktası olmasını sağlarlar.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
sizde attınızmı kenaraaaaaaa :::::::GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterıdgyo aldım attaım kenara dursun 3.29
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
KAP : HATEKS HATAY TEKSTIL ISLETMELERI A.S. / HATEK [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 11.05.2012 11:44:49
BU HABERIN KAP 'IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK'I TIKLAYINIZ!
KAP : HATEKS HATAY TEKSTIL ISLETMELERI A.S. / HATEK [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 11.05.2012 11:44:49
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ORTAKLIGIN ADRESI : YENISEHIR MAHALLESI MARESAL FEVZI CAKMAK CAD. CINAR APT. A BLOK DAIRE : 13 ISKENDERUN-HATAY
TELEFON VE FAKS NO. : 0326 451 24 00 / 0326 451 24 09
ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 0326 451 24 00 / 0326 451 24 09
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
OZET BILGI : EK SIPARIS
---------------------------------------------------------------------------------------------
ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:
SIRKETIMIZ , MEVCUT SIPARISLERINE EK OLARAK MAYIS AYI SONUNA KADAR ALMANYA'YA 1.400.000-EURO , TEMMUZ VE AGUSTOS AYLARINDA AMERIKA BIRLESIK DEVLETLERI'NE 1.750.000-USD VE EYLUL VE EKIM AYLARINDA YINE ALMANYA'YA 2.300.000-EURO TUTARINDA IHRACAT GERCEKLESTIRECEKTIR.
Yorum
-
Rum bakan: Turk gemileri taciz etmedi, abd’den cok guclu mesajlar gelmisti
guney kibris rum
yonetimi disisleri bakani erato kozaku-markulis, rumlarca akdeniz’de ilan
edilen "munhasir ekonomik bolge"de yapilan dogalgaz aramalari ile ilgili turk
savas gemilerinin, amerikan sirketi noble’nin sondaj calismalarinin surdurdugu
alani taciz etmedigini, yakin bir mesafeye gelmedigini soyledikten sonra
"washington’dan gelen mesajlar cok guclu idi ve en ust duzey yapildi" dedi
abd’ye yaptigi ziyaret sirasinda amerika’nin yahudi komitesi’nin yillik
toplantisinda, rum kesimi ile israil arasindaki gelisen dostlugu vurguladigi
bir konusma yapan markuli, washington times gazetesiyle mukalatinda israil ile
sicak iliskilerin, bu ulke ile turkiye arasindaki siyasi kriz ile bir ilgisinin
bulunmadigini one surdu.
Markuli, israil ile baglarin gelismesini,
ekonomik isbirligi icin firsatlar yaratan dogu akdeniz’de dogalgazin
bulunmasina bagladigi mulakat sirasinda turk savas gemilerinin, amerikan
sirketi noble’nin sondaj calismalarinin surdugu alani taciz etmedigini, yakin
bir mesafeye gelmedigini soyledikten sonra soyle devam etti:
"washington’dan gelen mesajlar cok guclu idi ve en ust duzey yapildi. Kibris
cumhuriyeti’nin (rum kesimi), bizim munhasir ekonomik bolgemiz icerisinde
sondaj calismalarini yapma ve dogal kaynaklarini isletme haklari konusunda bize
guvence verildi."
-anka-
Yorum
-
var hocam bekliyorum hala genel kuruluda cok öenmli olacak bence kar dağıtımı açısındanradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYAZIC olan var mı
varsa atak hazırlığında ollabilirELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
(TEKRAR) KAP : TORUNLAR GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. / TRGYO [] SERMAYE ARTIRIMINA ILISKIN YONETIM KURULU KARA
BU HABERIN KAP 'IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK'I TIKLAYINIZ!
KAP : TORUNLAR GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. / TRGYO [] SERMAYE ARTIRIMINA ILISKIN YONETIM KURULU KARARI 10.05.2012 17:55:34
SERMAYE ARTIRIMINA ILISKIN YONETIM KURULU KARARI
ORTAKLIGIN ADRESI : RUZGARLIBAHCE MAH. SELVI CIKMAZI NO:4 BEYKOZ/ISTANBUL
TELEFON VE FAKS NO. : 0216 425 03 28 - 0216 537 15 87
ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 0216 425 20 07 - 0216 425 03 12
YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? : HAYIR
YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? : HAYIR
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? : HAYIR
KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN OZEL DURUM ACIKLAMASININ TARIHI : -
OZET BILGI : EMISYON PRIMLERININ SERMAYEYE EKLENMESI SURETIYLE SIRKET SERMAYESININ ARTIRILMASI HK.
YONETIM KURULU KARAR TARIHI : 10.05.2012
MEVCUT KAYITLI SERMAYE TAVANI (TL) : 1,000,000,000
ARTIRIM ONCESI ODENMIS/CIKARILMIS SERMAYE (TL) : 224,000,000
ARTIRIM SONRASI ODENMIS/CIKARILMIS SERMAYE (TL) : 500,000,000
BEDELLI ARTIRIM TUTARI (TL) : 0
RUCHAN HAKKI KULLANDIRILAN TUTAR (TL) : 0
RUCHAN HAKKI KISITLANAN TUTAR (TL) : 0
RUCHAN HAKKI KULLANIM ORANI (%) : 0
RUCHAN HAKKI KULLANDIRMA FIYATI (1 TL NOMINAL DEGERLI BEHER PAY ICIN) (TL) : 0
RUCHAN HAKLARININ KULLANIMINA ILISKIN KISITLAMA : YOK
RUCHAN HAKLARININ KISITLANMASI DURUMUNDA BU PAYLARIN SATISINA ILISKIN ACIKLAMA : -
SATILAMAYAN PAYLARIN TAAHHUDUNE ILISKIN ACIKLAMA : -
BEDELSIZ ARTIRIM TUTARI (TL) : 276,000,000
TEMETTUDEN (TL) : 0
IC KAYNAKLARDAN (TL) : 276,000,000
HISSE SENEDI IHRAC PRIMLERI : 276,000,000
BEDELSIZ ARTIRIM ORANI (%) : 123,21428571428571428571428571
DEVRALMA YOLUYLA BIRLESME NEDENIYLE ARTIRILACAK TUTAR (TL) : 0
ANA SOZLESME DEGISIKLIGINE ILISKIN BILGI (VARSA) : -
YONETIM KURULUMUZUN 10 MAYIS 2012 TARIHLI KARARI ILE,
SIRKET'IN 1.000.000.000 TL KAYITLI SERMAYE TAVANI ICERISINDEKI 224.000.000 TL'SI ODENMIS SERMAYESININ, SIRKET HESAPLARINDA KAYITLI 301.770.000,00 TL TUTARINDAKI HISSE SENEDI IHRAC PRIMININ 276.000.000TL'SININ MEVCUT ORTAKLARA BEDELSIZ HISSE SENEDI VERILMEK UZERE SERMAYEYE EKLENEREK 500.000.000 TL'SINA CIKARILMASI ICIN "IZIN" TALEBI ILE SERMAYE PIYASASI KURULU'NA MURACAAT EDILMESINE,
KARAR VERILMISTIR.
Yorum
-
jakhall01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYunanistan da hükümet kurulacak dendi fakat yunan endeksi ase bunu beğenmemiş gibi şuan %4 aşağıda
yine de DAX ve PARİTE beğenmiş görünüyor bu haberi
izleyelim bakalımDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
efekent hocam bagfs tekniği ned er acaba .Mevlana der ki;
Yorum
-
gükocum daha önce analiz ettik bunu.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefekent hocam bagfs tekniği ned er acaba .
29/11/2011 de haftalık grafiklere göre orta vade için 167 TL de iken 249 TL hedef görülebilir demişim. Formasyon bana göre çalışmış 5 ayda %47 pirim yaparak 245 TL görülmüştür.
BAGFS, haftalık grafik. Orta vadede ciddi bozulma olmazsa muhtemel TOBO oluşumu. gerçekleşirse hedef 250.
Click this bar to view the full image.
Son durum için ise Trendde düzeltmede olduğunu söyleyebilirim. 181 desteği üzerinde kaldığı sürece ilk önemli direnci 192 ve 200 de."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Yorum