bu emily emine reklamında emine is bulabildimi acaba
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
iyi akşamlar ben gittim yeter bugünlük bukadar...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
YGYO 24 subat 2011 tarihi.. bugüne egöre 1 kademe daha altını görmüş son kapanışıda bugüne göre 1 kademe yukarıdan yani dönüş yeri olarak gözüme çarptı tabi sadece iyi taraftan bakmıyorum
21 temmuz 2011 de düşen barın 2.si yani son 2 günle aynı ve bu trend - %40 lara kadar gitmişMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
arenada diğerlerine uyum bekliyoruz hepimiz tabi gubrfdede arena son bar yakısıklı dursada rsı dönmüş görünsede 1-2 gün daha bekletebilir ayrıca daha nisan sonundayken mayıs için arenada büyük hareketler bekleyenleri gördüm dikkatli olmakta fayda var... gubrf stopladım yeşildeyim şimdilik benim kendime hayrım yok paylaşmak istediğim için yazıyorum tanımayan arkadaşlar birşey sanmasın
bir polis abimin deyimiyle kendime hayrım yok ki devlete hayrım olsun ..
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
GSDHO 0,91 max hedef
EGSER 2,46 max hedefBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
CNBC-e anketine göre 16 kurum Mart ayında 5,9 milyar dolar, yılsonunda ise 66,8 milyar dolar cari açık bekliyor. 4,6 milyar dolar olarak gerçekleşmesi beklenen TCMB Şubat ayı ödemeler dengesi 4,2 milyar dolar, Ocak-Şubat döneminde 10,1 milyar dolar, yıllıklandırılmış rakam ise 75,28 milyar dolar olmuştu. 2011 Aralık 77,2 milyar dolar.
Günlük bültene aşağıdaki link aracılığıyla ulaşılabilir.
http://www.tekstilyatirim.com.tr/dos...d=GunlukBulten
ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
NEGATİF BAŞLANGIÇ BEKLİYORUZ
Dünkü yükseliş hareketenin ardından bugün Cari açık verisi piyasaların yurtiçinde izleyeceği veri olarak öne çıkıyor. Ama öncesinde yurtdışındaki negatif hava nedeniyle satıcılı bir başlangıç bekliyoruz.
IMKB 100 endeksi, dünü % 1.
Günlük bültenin tamamına ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ.ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
TP: TRY4.05;
Upside/Downside %: Upside 29.8;
Mkt cap: USD7,559m;
ADV: USD49.07m
1Q12 mostly in line with expectations
Significant shift in balance sheet from FX to TRY as expected
Bank-only ROTE of 19% in 1Q12
2012 guidance maintained; slight upside potential in NIM
2012E: P/E 6.6, P/B 1.0, ROE 16.1, Yld 0.0
2013E: P/E 5.4, P/B 0.8, ROE 16.7, Yld 0.0
Yapi Kredi Bank-100512.pdf: http://www.bnppresearch.com?E=bjjgjkbbbeiELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
Yorum