ASık Veysel i soyleyın, benım sadık yarim karatopraktır...
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
efekent hocam takipte ne var ...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
sen nasılsın görmedim bakmadım ki saliha o yüzden bişe diyemiyecem ::
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
186.50 bagfs bulaşsammı bulaşmasammı boo.:
))a
Mevlana der ki;
Yorum
-
ulen mecnur bıraz daha gıtseydın satmaya yetısemeden gumbur dedın yafffffff yandık yıneAhmet Hakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yandı fakırahmet yıne
Yorum
-
ayni durumdayim hocam dÜn kari gÖrdÜk vermedİk bgÜn kara kara dÜŞÜnÜyorum teknİkten anlasam neyse o da yok ne yapacaĞimi bİlmİyorumhiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterulen mecnur bıraz daha gıtseydın satmaya yetısemeden gumbur dedın yafffffff yandık yıne
yandı fakırahmet yıne
Yorum
-
Bagfas, benimde ilgi alanima giriyor ama, bugünler cok tehlikeli. Kuzu ve Babo da uyarmisti. Bir isik yakarlar herhalde...Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
onlar kİm hocamlabtek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenimde ilgi alanima giriyor ama, bugünler cok tehlikeli. Kuzu ve babo da uyarmisti. Bir isik yakarlar herhalde...
Yorum
-
Basci:daha kaliteli bir finans sektoru icin ozkaynak sermayeli yatirimlar cok onemli
-merkez bankasi baskani erdem basci, daha kaliteli bir finans sektoru
icin finansal istikrar acisindan ozkaynak sermayeli yatirimlar ve ortakliklarin,
uzun vadeli ve ayni zamanda tl bazinda kiymetlerin cok onemli oldugunu ifade
ederek, ''bunlar istikrar acisindan cok faydali. Bunlarla ilgili reformlar
turkiye'nin gundeminde. (maliye bakanligi'nin) yeni bir calismalari var. Daha
ziyade girisim sermayesine, private equity dedigimiz turden yatirimlari ele
aldilar ve orada ciddi vergisel engeller oldugunu fark ettiler. O engelleri simdi
kaldiriyorlar'' seklinde konustu.
-aa-
Yorum
-
Ergun:nec, fatih projesi icin turkiye'de uretim ve yatirimi yapmak istiyor''
-bilim, sanayi ve teknoloji bakani nihat ergun, japon bilisim ve
teknoloji firmasi nec'in turkiye'ye karsi buyuk bir ilgi duydugunu belirterek,
''nec, fatih projesi ile de yakindan ilgileniyor. Nec, fatih projesi icin
turkiye'de uretim ve yatirimi yapmak istiyor'' dedi.
-aa-
Yorum

Yorum