Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
valla inanmazsan inanma oluyo böle şeyler 3 yıldır burdayım tecrübeliyim yani
yavv çok büyük forumları takip eden spekler olabileceğini bende hep düşünmüşümdür...
hatta bi forumda bi hissede geçmiş zaman bi üye bu tahtayı ben yapıyorum demiş kimse inanmamış... adamın söyleye söyleye tahta yapıp hisseyi yükseltip çakıp gittiğini söylerler o forumda... forum efsanesi gibi bişey yani...
şimdi bu tarz takiplerin olduğu mecnur un opersyonlarındada çıktı... telefon görüşmelerinde yeter milleti kastığın adamlar neredeyse forumlarda bize sövecek kaldır artık şu hisseyi gibi telefon konuşmaları ve delilleri çıkmıştı
ama böyle takipler varsada bu kadar ufak forumda olmaz bence... daha kalabalık forumlarda olur...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
öyle deme biz normalde daha kalabalık seanslar yapardık 2010 da en kötü her gün sabit 40 kişi vardı.çok enteresan olaylara şahit oldum.bu forumdada bişiler var.hatta bi ara yönetim bu konu üzewrinde ciddi bir araştırma içerisindeydi.inanmazsan sor efeket hocaya anlatsın
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum