goodyr-64-67500 dirençler riski untmadım ğinede
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
YENİLEME-FİTCH: DÜŞÜK CARİ AÇIK TÜRKİYE'YE NOT ARTIRIMI GETİREBİLİR
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings Türkiye
analisti Ed Parker, yumuşak iniş ve düşük cari açığın ülkenin not
artırımına neden olabileceğini bildirdi.
Bloomberg HT'nin haberine göre, Türk ekonomisinde düzeltme
sürecinin başladığını dile getiren Parker, dış etkilerin Türkiye'nin
kırılganlığını artırdığını, özellikle euro bölgesi krizi ile petrol
fiyatlarının Türkiye için ana riskler olduğunu bildirdi.
Kuruluş tarafından yapılan bu açıklamaları piyasalarda 'pozitif'
algılandı. Fitch, Kasım ayında Türkiye'nin ''BB '' olan yerel ve
yabancı para cinsinden uzun vadeli kredi notunu teyit ederken, not
görünümünü ''pozitif''ten ''durağan''a çevirmişti.
http://www.bloomberght.com/haberler/...mi-getirebilir
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
(26/04/2012 - 16:16:51)
Yorum
-
-
-
Oldukça pozitif açıklamalar geliyor.
“Yumuşak iniş ve daha düşük bir cari açık TR’de not artırımını getirebilir. “
En büyük risk ise TR’nin hala şoklara açık halde olması…
BN 04/26 12:45 *EXTERNAL ENVIRONMENT STILL MAKES TURKEY VULNERABLE TO SHOCKS BN 04/26 12:45 *EUROZONE CRISIS, OIL PRICES MAIN RISKS FOR TURKEY, FITCH SAYS BN 04/26 12:44 *TURKEY PUBLIC FINANCES `LOOKING PRETTY GOOD', FITCH SAYS BN 04/26 12:44 *ADJUSTMENT IN TURKEY ECONOMY HAS STARTED, FITCH SAYS BN 04/26 12:44 *SOFT LANDING, LOWER DEFICIT COULD LEAD TO TURKEY UPGRADE: FITCH BN 04/26 12:44 *FITCH RATINGS ANALYST ED PARKER SPEAKS IN INTERVIEWELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
GOODY***GOODYEAR LASTİKLERİ T.A.Ş.( Genel Kurul Toplantısı Sonucu )
***GOODY***GOODYEAR LASTİKLERİ T.A.Ş.( Genel Kurul Toplantısı Sonucu )
Ortaklığın Adresi : Büyükdere Caddesi Maslak Meydanı Maslak İş Merkezi No:37 Kat:3-4 Şişli - İSTANBUL
Telefon ve Faks No. : 0-212- 329 5000 / 0-212- 329 5055
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0-212- 329 5000 / 0-212- 329 5055
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : -
Özet Bilgi : Genel Kurul Sonucu
Genel Kurul Toplantı Türü : Olağan
Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi : 2.011,00
Genel Kurul Tarihi : 26.04.2012
ALINAN KARARLAR / GÖRÜŞÜLEN KONULAR:
26 Nisan tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısı sonucu ekte hissedarlarımızın bilgisine sunulmaktadır.
1) Yönetim Kurulu'nun kar dağıtımı ile ilgili teklifi genel kurulca onaylanmış 1 lot= 1 hisse karşılığında brüt 1,035158TL kar payının gerekli stopajlar yapıldıktan sonra 31 Mayıs 2012 tarihine kadar dağıtılmasına karar verilmiştir.
Kar dağıtımı ile ilgili kar dağıtım tablosu ve yönetim kurulu kararı ektedir.
2) 6111 sayılı kanun uyarınca 2006, 2007, 2008, 2009 yıllarına ilişkin ödemelerin olağanüstü ihtiyatlardan karşılanmasına karar verilmiştir.
3) 2012 yılı faaliyet dönemi için yönetim kurulu üye sayısının "7" (yedi) olarak belirlenmesi, "2"(iki) üyenin bağımsız üye olarak tayini ve yönetim kurulunun aşağıda isimleri belirtilen üyelerden teşekkül etmesine karar verilmiştir. Kurulun görev süresi 1 yıl olarak belirlenmiştir.
Andreas Niegsch
Burcu Yazıcıoğlu
Dominikus Golsong
Ahmet Eren Erbabacan
Mehmet Tuluy Ergörül
Ekrem Nevzat Öztangut - bağımsız üye
Hüseyin Mehmet Kızıltay - bağımsız üye
4) Denetçiliklere ise Mehmet Tanju Polatkan ve Ayşegül Eder Uyanıkdeniz seçilmiştir. Görev süreleri 1 yıl olarak belirlenmiştir.
5) SPK'nın Kurumsal Yönetim İlkeleri ve diğer mevzuatlar gereğince esas sözleşmede yapılan ve Sermaye Piyasası Kurulu ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanmış bulunan zorunlu değişiklikler genel kurul tarafından da onaylanmış olup ekte sunulmaktadır.
6) Yönetim kurulu üyeleri ve denetçilerin ücretleri genel kurulca aylık 6.000TL brüt olarak belirlenmiştir. Bu ücret şirkette görev yapan yönetim kurulu üyelerine ödenmeyecektir.
7) Başaran Nas Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. (a member of PricewaterhouseCoopers) 2012 yılı faaliyet dönemi için bağımsız denetim kuruluşu olarak tayin edilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
IMKB
(26/04/2012 - 16:34:08)
Yorum
-
-
-
günaydın millet kazancınız bol ve bereketli olsun .....................................Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
Yorum