dünkü tavanlar dinleniyor mu yoksa tabana hazirlik mi, jako agbey?
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
-
abi başım döndü işlem yapmaktanradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn mehmetayhan da sessiz bugün
paraları sayıyolar güko yla herhalde
Yorum
-
buğün ğürkanın ğünü çuval lazımmıGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün yazdığımızda 812 idi oda iyi iş yapmış :
Yorum
-
-
-
özel bavul aldım çuvalla olmaz ::mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbuğün ğürkanın ğünü çuval lazımmı
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
pınar su da hedef kısa zamanda 4,70 ler gibi duruyor
BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
aleyküm selam hocam ...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamlar dostlar, bol kazançlar....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
allah insana akıl sağlığı versin derim
ikin günde zarar yazdım ..........................
ben .................................................. .................................................. .................................................. .......Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
konyanın ipini çektiler pembe gözlük çıktı .................Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
yav arkadaş ne bekliyosunuz 270 den 390 gelmiş hisse daha nere kadar gidecek elbette bascaklar aşşağı ...tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkonyanın ipini çektiler pembe gözlük çıktı .................Mevlana der ki;
Yorum
Yorum