gubrf düşünceniz nedir mehmet ayhan
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
saĞlik olsun bu borsa da firsatlar bİtmez hocam ..mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralcarı kaçırdın ğürkan o zaman para yoktu bende yazdık bize kısmet olmadı brsan-27500-2800 yazdık-34500 direnç kaldı
Alctl bakalim İlerleyen gÜnler İÇİn nasil olur ...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
kısmetse kapanışa dogru tavan bekliyorum.epopeus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergubrf düşünceniz nedir mehmet ayhan
Yorum
-
benim için mahsuru yok ...............:040:mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkısmetse kapanışa dogru tavan bekliyorum.
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
bende var ;)mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergubrf varmı kimsede arkadaşlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
abi bence kaçmaz. 15 üzeriepopeus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu çıkışın dvamı gelirmi ayhan hocam 17 leri görürmü tekrar nedersiniz
Yorum
-
Yorum