bu dyo burdan dönermi ki ....
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
gubrf duruyormu hocam ğüzel ğidecek ğörünüyor-12600-12750radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdışarsı kızardı gene
Yorum
-
sürgünefe eggubbbbbbb :
120Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergubrf duruyormu hocam ğüzel ğidecek ğörünüyor-12600-12750ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRadyolog hocam gubre ıcın sagol
verdiğim ilk hedefe ulaştı 1250
vermediyseniz tutmakta yarar görüyorum sn mehmetayhan a katılıyorum ;) bularaı aşarsa daha d GÜZLLLEŞECEKTİR
http://forum.keyborsa.com/showthread...349#post418349DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bikere bo.....dan para kazanalım dedim 2 yıl önce, elime yüzüme bulaştı beni %40 geri götürdü.bulaşmam o kağıdak24k24k24GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersürgünefe eggubbbbbbb :
120
Yorum
-
BRIDGESTONE SABANCI LASTİK SAN. VE TİC. A.Ş.( Sermaye Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı )
***BRISA***BRİSA BRIDGESTONE SABANCI LASTİK SAN. VE TİC. A.Ş.( Sermaye Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı )
Ortaklığın Adresi : Sabancı Center Kule 2 Kat:3 4.Levent-İstanbul
Telefon ve Faks No. : 0212 385 84 50 - 0212 385 84 55
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0262 316 57 00 - 0262 316 40 40
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : -
Özet Bilgi : Bedelsiz Sermaye Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 20.04.2012
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) : 25.000.000,00
Artırım Öncesi Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye (TL) : 7.441.875,00
Artırım Sonrası Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye (TL) : 305.116.875,00
Bedelli Artırım Tutarı (TL) : 0,00
Rüçhan Hakkı Kullandırılan Tutar (TL) : 0,00
Rüçhan Hakkı Kısıtlanan Tutar (TL) : 0,00
Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) : 0,00
Rüçhan Hakkı Kullandırma Fiyatı (1 TL nominal değerli beher pay için) (TL) : 0,00
Rüçhan Haklarının Kullanımına İlişkin Kısıtlama : Yok
Rüçhan Haklarının Kısıtlanması Durumunda Bu Payların Satışına İlişkin Açıklama : -
Satılamayan Payların Taahhüdüne İlişkin Açıklama : -
Bedelsiz Artırım Tutarı (TL) : 297.675.000,00
Temettüden (TL) : 0,00
İç Kaynaklardan (TL) : 297.675.000,00
Sermaye Düzeltmesi Olumlu Farkları : 297.675.000,00
Bedelsiz Artırım Oranı (%) : 4.000,00
Devralma Yoluyla Birleşme Nedeniyle Artırılacak Tutar (TL) : 0,00
Ana Sözleşme Değişikliğine İlişkin Bilgi (varsa) : -
EK AÇIKLAMALAR:
Şirketimiz Yönetim Kurulu 20 Nisan 2012 tarih ve 597 sayılı toplantısında,
Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin %4.000 (yüzde dörtbin) nispetinde artırılarak 7.441.875,00.-TL (yedimilyondörtyüzkırkbirbinsekizyüzyetmişbeş Türk Lirası)'dan 305.116.875,00.-TL (Üçyüzbeşmilyonyüzonaltıbinsekizyüzyetmişbeş Türk Lirası)'na çıkarılmasına ve 297.675.000,00,-TL (ikiyüzdoksanyedimilyonaltıyüzyetmişbeşbin Türk Lirası)'lık artışın tamamının Sermaye Düzeltmesi Olumlu Farklarından karşılanmasına ve Ortaklarımızın elinde bulundurdukları beher hisseye %4.000 (yüzde dörtbin) oranında bedelsiz hisse verilmesine ve T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan izin alınmasına oy birliğiyle karar verildi.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
IMKB
Yorum
-
-
Yorum