Anadolu yatırımda işlem yapan arkadaş var mı?
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
iflibiti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
17 TL fiyatı böyle mi hesaplıyorsun
HİSSE OLMASI GEREKEN FİYAT(son yıllık kar*20/sermaye)BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
-
Dün kuzunun orda yazılmıştıhızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster17 TL fiyatı böyle mi hesaplıyorsun
HİSSE OLMASI GEREKEN FİYAT(son yıllık kar*20/sermaye)
JAKO Nickli Üyeden Alıntı
hesabı yapana sormanız lazım.
Yorum
-
-
ayhan abiiiiimehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 ĞÜndÜr İnanin tavan yakalamaktan usandim
Gidişin suskun olmuştu, Dönüşün muhteşem oldu. :081:"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
hay maşallah naza r deymesin ...mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 ĞÜndÜr İnanin tavan yakalamaktan usandim
bitanede ben yakalayabilsemmm :
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
-
teşekkürler kardeş kısmet acemi şansı abimEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayhan abiiiii
Gidişin suskun olmuştu, Dönüşün muhteşem oldu. :081:
Yorum
-
mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAkmgyo-29100 verİp-28100 gerİ koydum hizli trder
Bol kazanç dostum
fmızp gidecek gibi ne dersin güzel duruşu varBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
20050-kırmadan zor kırarsa olabilirhızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBol kazanç dostum
fmızp gidecek gibi ne dersin güzel duruşu var
Yorum

Yorum