Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Günaydın... Yurtdışına göre bizim piyasayı tutmaya çalışıyıorlar...
Bankalarda düzeltme yaşanırken prim yapmamış 30 endeks kagıtları mgros,ekgyo, kozaa, tcell ile tutmaya çalışacaklar gibi görünüyor piyasa
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Planları hep bozan bizim küçük hissede işlem yapar gibi işlem yapan piyasa yapıcı.
Dışarısı düşerken alıyor,dışarısı yükselirken satmaya başlıyor.Psikolojiyi bozuyor.
Biz yıllardır dışarıya bakıp,düştüler-düşücekler, düşücez..çıktılar-çıkıcaklar, çıkıcaz diyoruz.
Sonra adamlar -60 -1 oluyor, bakıyorsun bizim borsa artı....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bak yawrum....benim her furusmam kanli olur.....ayaklarima dolasma....pis bi ruh halindeyim....oldurmeye hazir bi TURKUM ben git isine,,,,,
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Sen once 31/12/2011 kapanisinda girdigin iddiadan dolayi KEBAP borcunu ode TERES!
Bak dun NeYok da "Ali BaBa" restoranttaydim. Yine iddia kaybeden bir durzuden KEBAP tahsil ettim.
Benim daha once bahsettigim 22 US$ endeksini yaptigin Teknik Analizde daha yeni gorebildiysen suc bende degil. Dikkat et CORT-CORT durma o 2 Kg lik parcalar ruzgardan usutecekler.
49 binden 63 bine cikisi bilmek marifeti ayri, cikip "Altin Vurus 2" topiki acabilmek ayri cesaretlerdir, farki farkettirebildim mi?
BaBo bu BORU deel!!
BaBo yaşadığınız şehire gelmiş....
Ona bir iddiadan dolayı borcunuz da var.......
Size hatırlatıyor......
Ortaya çıkmıyorsunuz.....Sanal dünyada kalmaya devam ediyorsunuz....
Neden?
Saygılarımla talebe A-YIk12
Not: BaBo istanbula geldiğinde kendisiyle tanışmak için , başka bir programım olmasına rağmen, İstanbuldaki pek çok arkadaş gibi ,düzenlenen kahvaltıya koşa koşa gittim.Eminim başka illerde de organizasyonlar olsaydı bu forumdaki pek çok arkadaş BaBo ile tanışmak fırsatını kaçırmazlardı...
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
bu tur insanlar geldimi midem bulaniyor....kar almiyacagim....usulet ve suhuletle....
Sn. Kuzu, meydan muharebesine ATATÜRK'ün bir sözü ile bende katılayım
-"Türk budur: Yildirimdir, kasirgadir, dünyayi aydinlatan günestir."* Atatürk
turkun peygamberidi....
iyi geceler....trende karsi furusan asil bi TURK EVLADINI IZLIYENLER....
Yorum