altin....pariteler...ve beklenen son....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞUDUR BUDUR
babalar şu an için
YÜKSELİŞ ARZUSUNDALARbu filmde bi sahne vardıguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
adamı tutyolar şeRİfe götürüolAr
dioki herif ; KOVBOYU GETİRDİK
HANGİ KOVBOYU
ATINI İSKENDER KOVBOYU

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu filmde bi sahne vardı
adamı tutyolar şeRİfe götürüolAr
dioki herif ; KOVBOYU GETİRDİK
HANGİ KOVBOYU
ATINI İSKENDER KOVBOYU

!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
FED QE3 falan yok dağılın dedi..
Hali ile emtialar göçtü..dolar güçlendi parite çakıldı..
Yarın bizde de dolar çıkar borsa gevşer diye düşünüyorum..
Ama IMKB de de fazla kesin konuşmamak lazım..
Bu qe3 ün olmayacağı çok bariz idi..Nedir hala qe3 beklentsi çözemedim idi ben ama neyse..
Yalnız güzel ülme öyle elastik bir ekonomi ki..
Şimdi petrol da hali ile biraz gevşedi brent e bakmadım crude oil 105 den 104 e geldi..
Bu sefer de işte efendim cari endişesi geçti diye de yukarı sürebilirler..Dolarda güçlenince de iyice düşecek cari falan..
:081::081:
Yorum
-
Gerçi şu sıralar kimseler dillendirmiyor ama ben son zamanlarda ortalığa saçılan bombaların Suriye ile ilgili olduğunu düşünüyorum.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pkk ile işbirliği yaparak gözdağı veriyorlar.
Patlatmak için koyulan bombalar değil tabi şimdilik...!!!
Yorum
-
qe 3 beklentisi yok olursa....
BONO krizi cikar usaglar....bu krizlerin anasidir...ve bunun doguracagi her cocuk pictir...
bono faizleri zipladi....yarin bize de bonoda fururlar....bu furusma coookkk buyuk goturmek ucun planladigim bi furusmadir....
usulet ve suhuletle alip gidecegiz....
kimden alacagiz....ALTIN FURUSCULARDAN....incitmiyecegiz....acitmiyacagiz.. ..taze gelinin gerdege girdigi gibi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu ısrarla salmadılar. ne bizi ne dowu. boğaları hadım edip öküz yapma niyetlerinden mi?
bu cortları senin trade mantığından anladığım kadarıyle 75.300-7.000=68.300 gibi minik ayıcıklara teslim edip, buzağı gibi otlaklara mı koşturacağız?
kestane kebap, acele cevap.

grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
dedem rahmetli altini cok severdi....celik comak oynarken usaglarla....kulagima fisildardi....ula guzu bi ALTIN FURUS yap....sana bakkaldan gaga(erzurumcada kuru yemis)alacagim derdi....ele ALTIN FURUSLAR yapardim ki....usaglarin ALTINI USTUNE getirirdim,....
ceddim rehmetli cok doldurusa getirirdi beni....gendimi bi pohh sanardim....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu ısrarla salmadılar. ne bizi ne dowu. boğaları hadım edip öküz yapma niyetlerinden mi?
bu cortları senin trade mantığından anladığım kadarıyle 75.300-7.000=68.300 gibi minik ayıcıklara teslim edip, buzağı gibi otlaklara mı koşturacağız?
kestane kebap, acele cevap.

ula manif...dedimya...usulet ve suhuletle diye....
dur simdi baboya gonderme yapiyorum...skenderle oturmus gayve iciyor...bak tam sag tarafta ayak ayak ustune atmis olan babo...elinde kirik fincan var....ha ha ha...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ha ha ha....gece bunnari okursa yandik....yarinda borsa cikarsa bi ay yokum....bitirir beni....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ula manif...bize kaymasinda kime kayarsa kaysin...onlarin derdi bizi mi gerdi olummm....gectiler sko nun yanina....ne halleri varsa gorsunler....
guneysuya yanarim lem....lazin haso ogludur....cepni turktur....ahir omrunde kaldiramaz....karadenizion usagi altin...alt....alt taraf...bele seyleri sevmez....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu geçen hafta Sarıkamıştaydık. Senin memleketin oraları galiba. Kar kalitesi ve pistler gerçekten çok güzeldi. Ayrıca cıbıltepeden manzaranın seyrine doyum olmuyor. Bir yanda Sarıkamışın olduğu ova daha ötelerde Karsa giden yol; diğer tarafta yer yer çam ağaçlarıyla kaplı tepeler. Ama köylerin ve hatta Sarıkamış ilçesinin hali yürekler acısı. Azalan bir nufus, işsizlik, berbat yapılaşma, kömür karası bir çamur, çöpler her yerde. Kayak bölgesi çok güzel ama, çamurun içinde bir mücevher misali daha çok ilgi ve yatırım istiyor. Skenderi soyarken biraz da memleketinize kaynak aktarıp ilgi göstermeye de ihtiyaç var sanki, kafası çalışan ve ufku geniş sizler gibi oradan yetişen insanların yapabileceği birşeyler olmalı............
Yorum

Yorum