altin....pariteler...ve beklenen son....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • k3r3m
    Aktif
    • 31 Temmuz 2011
    • 665

iddia çok sağlam...
    clash of titans ;)
    "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• guneysu
      Rize
      • 01 Mart 2009
      • 646

Babo ile Kuzu aynı kişimi sormuştunuz...

Değel, ben Svg Babo ile tanışıklığım var, gördüğüm kadarıylada, 3 kg gelirdi, Kuzum 2 den bahsediyor..

Kuzum, Sevgiler... döktürmüşsün bu gün yine, anca okuyabildim... Gülmekten yarıldım desem, yalan dememiş olurum...

Beni bilirsin Has Boğayım.. Bekliyorum Malda...
      !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• pit
        Katılımcı
        • 09 Eylül 2011
        • 161

ortalık dashak tan geçilmiyor
        Bir zamanlar dashaklarının büyüklüğü ile ünlü Joe adında bir boğa varmış. Bu boğa yüksek çitlerden atlamasıyla ünlüymüş.
        Bir gün arkadaşları Joe'yu gaza getirip oldukça yüksek bir çitten atlamasını istemişler. Joe gerilmiş ve çitin üstünden atlamış.
        Buarada hemen şak şakcılar Dashak Joe Dashak Joe diye tezahürata başlamışlar.
        Ama Joe onlar dönüp "artık sadece Joe" demeniz yeterlidir demiş :081:
        Ama dikkatli olalım abiler skendere dashakları kaptırdık mı bi daha alamayız

Yorum

• hakanbakan
          Katılımcı
          • 18 Ağustos 2011
          • 155

bu kadar dhassak muhabbetinden sonra iyi gider diye düşündüm..
          gülelim biraz ..

Yorum

• sonperde33
            Kıdemli
            • 03 Ağustos 2011
            • 3010

vakti zamanında ülkelerin istihbarat teşkilatları yarışıyor,
            afrika ormanlarına bir zebra salınıyor , 1 saat sonra M.SSAD çıkıyor zebrayı aramaya 15 dk sonra getiriyor,
            diğer zebra salınıyor, 1 saat sonra CI A çıkıyor, 10 dk sonra geliyorlar zebrayla,
            diğer zebra salınıyor, 1 saat sonra bizim mit yolda, 1 saat geçiyor, 2saat, 3,4 yoklar.
            Derken 6 saat sonra ağzı burnu dağılmış, tek dişi çekilmiş bir fille geliyorlar,

Diyorlar ama bu fil zebra nerde,

Fil dile geliyor, tamam kabul ediyorum ben bir zebrayım.

En azılı ayunun boynuzu çıkana kadar,skender devam edecek galiba.
            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• Cobalt
              Katılımcı
              • 25 Kasım 2011
              • 149

76.300...

Sn.Kuzu son kurşununu da atmış oldu. dün öyle yazmıştı. artık geri dönüş için hazırız

Yorum

• okut_val
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2009
                • 1325

Garanti turbo motorları çalıştırdı...
                Bu yükseliş bana 55 000 den 60 000 e yükselişi hatırlatıyor sanki...
                Aceleleri varmış gibi o zamanda bu şekilde hızlı almışlardı.
                Nisan vade kapanmadan bence sert düşüş beklemek hayal olur, Nisan ayı 20 iş günü zaten 2 günü yedik..
                Bol kazançlar
                '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• ayhan53
                  Rallici Başkan
                  • 27 Nisan 2009
                  • 2657

pit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  ortalık dashak tan geçilmiyor
                  Bir zamanlar dashaklarının büyüklüğü ile ünlü Joe adında bir boğa varmış. Bu boğa yüksek çitlerden atlamasıyla ünlüymüş.
                  Bir gün arkadaşları Joe'yu gaza getirip oldukça yüksek bir çitten atlamasını istemişler. Joe gerilmiş ve çitin üstünden atlamış.
                  Buarada hemen şak şakcılar Dashak Joe Dashak Joe diye tezahürata başlamışlar.
                  Ama Joe onlar dönüp "artık sadece Joe" demeniz yeterlidir demiş :081:
                  Ama dikkatli olalım abiler skendere dashakları kaptırdık mı bi daha alamayız
                  pala düşecek yatırıp öpecem diyenlere bi çiftte yumurta hediye ediyomuş yanında
                  [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                  M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• ayhan53
                    Rallici Başkan
                    • 27 Nisan 2009
                    • 2657

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    kuzum
                    adamın gözü biraz kara gaddarson stili yapabilir yumurtalarıda içeri kaçırabilir
                    ahan yumurta hikayesinin başlangıcı
                    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                    M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• sonperde33
                      Kıdemli
                      • 03 Ağustos 2011
                      • 3010

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      vakti zamanında ülkelerin istihbarat teşkilatları yarışıyor,
                      afrika ormanlarına bir zebra salınıyor , 1 saat sonra M.SSAD çıkıyor zebrayı aramaya 15 dk sonra getiriyor,
                      diğer zebra salınıyor, 1 saat sonra CI A çıkıyor, 10 dk sonra geliyorlar zebrayla,
                      diğer zebra salınıyor, 1 saat sonra bizim mit yolda, 1 saat geçiyor, 2saat, 3,4 yoklar.
                      Derken 6 saat sonra ağzı burnu dağılmış, tek dişi çekilmiş bir fille geliyorlar,

Diyorlar ama bu fil zebra nerde,

Fil dile geliyor, tamam kabul ediyorum ben bir zebrayım.

En azılı ayunun boynuzu çıkana kadar,skender devam edecek galiba.
                      kendi düzeltmemi kendim yapayım, bu yükselişe hiç ama hiç inanmıyorum,

batak amerika sadece APPLE ile paspas olmuş egosunu canlandırıp,
                      yes we can diyebiliyorlar,

bizdede sadece bunu artık GDO'dan incir yaprağına dönüşmüş yonca yaprağıyla yapıyorlar

skender cadısı,
                      elmayı yedirip, incir yaprağı ile örtecek sonunda. (kaçınılmaz olan bu vadesi net değil)

ondan sonra başa teknokrat bir prens gelip öpene kadar, camış gibi komada yataruz.

Yorum

• paradigma
                        Tecrübeli
                        • 19 Haziran 2009
                        • 1088

uzaya gider diye korkuyorum acikcasi o derece guclu goruntusu var gram gavsemeye niyeti yok ..bu arada poz short 76675 verdim bir miktar .. toplamda short maliyeti 74800 oldu ...
                        yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• gundwane
                          Tecrübeli
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1922

Ocak başı 57-60 aralığına tepki dediğim zamanki pozitif uyumsuzluk ile şuanki negatif uyumsuzluk..

Kaldırıp vurma durumları olabilir..Herkesin ağzında ralli denmeye başladı çünkü..

Çöküşten ziyade bir düzeltme olabilir diye düşünüyorum..

Yorum

• sonperde33
                            Kıdemli
                            • 03 Ağustos 2011
                            • 3010

kesinlikle sn.gund , tam havası bencede, sürü iyice motive oldu,
                            hand diye eski fim vardı, onun gibi, öğleden önce bir elim kağıt alıcam , diğer elimde onu tutup aman sakın ha diye engellemekle meşguldu

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

sistem ve disiplin....

elimde....73 300....74 300....75 300 ve 76 300 dort kademe mal var ve cebimde 3000 puan kar var ve furusma suruyor...

kari maliyetlere yuklersem geri....elimde 75 300 maliyetli 3 kademe mal ve 76 300 son kademe mal var....

kol kesme yerim iki hafta once 77 000 di....simdi karlar ve yukselen trend ile yukarida arkadasim verdi....bu kol kesme sistemim icabi maliyetimin 3000 puan ustu olan....78 500 olmustur....
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

serefli ve haysiyetli bi sekilde bu gotosla furusmayi surdurecegim....taakiiii donunu indirinciye kadar....
                                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information