herkes alırken satmayı herkes satarken almayı 15 senedir beceremedim 1 ay oldu malları satalı, ancak ekranın büyüsü seni işlem yapmaya itiyor, bakıyorsun kağıtta hareket başlamış bende gireyim %1-2 alıp çıkayım diyorsun, 2 kademe veriyorlar, %2 zarar ile çıkılmaz biraz bekleyelim diyorsun bir hafta gidiyor geliyor çıkamıyorsun cart %5 daha veriyorlar, %7 birşey değil beklerim diyorsun biraz daha veriyorlar bir tavan olsa çıkarım diyorsun, ulan birde bakıyorsun ki 3-4 ay geçmiş totalde borsa %5 ekside iken senin düşmez dediğin sağlam kağıt %20-30 gümlemiş, verdikçe veriyorlar için yanıyor cız ediyor, ah ulan ben ne yaptım diyorsun, sonra biraz yataya giriyor, zarar kol gibi, ama bir süre sonra alışıyorsun sonra biraz trade edelim maliyet düşürelim diyorsun 1-2 zıplarken mal sabun gibi elden kaçıyor, endeks yükseliyor, sen yine kelepir hisse arıyorsun buluyorsun %2 ye giriyorsun bir bakıyorsun yine %20-30 zarar bakıyorsun bu sende alışkanlık olmuş
beyler kendinize gelin tecrübe etmeden belki öğrenemeyeceksiniz ama tabela fiyatından veya zamlı öğrenen değil, iskontolu fiyatlardan öğrenenler olun...
beyler kendinize gelin tecrübe etmeden belki öğrenemeyeceksiniz ama tabela fiyatından veya zamlı öğrenen değil, iskontolu fiyatlardan öğrenenler olun...

)
Yorum