altin....pariteler...ve beklenen son....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

onceki yorumumda verdigim kol kesme yeri....yani 77 000....

isc ile ilgili....o bendeki sistemde esas su an....mal dagitimini iniste yapis durumuna gore....OLAY AMIRALDE...

O NEDENLEDE....77 000 KRITIKTIR....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tnaaa28
      Analizci
      • 18 Ağustos 2011
      • 1334

yükselişler başlar yatırımcı inanmaz ... yükselir yükselir ulen der biz bunu ha inecek ha dönecek derkene anasının gözüne kadar yükseldi... bari daha fazla gecikmeden artık e olmadı bende atlıyayım biyerden ...gemiye bende bineyim... bu düşünce ile atlar... hadeee atlar borsa gümmm aşşağı... 2009 dada piyasa yükselmeye başladığı zaman herkesin kafası karışıktı... kimisi inanmıyordu o zamanda... endeks 30,000 lerden 70,000 lere geldi 1,5 senede...tabii yine böyle bir yükseliş olur olmaz bunu bende bilemem ...tahmin edebilende çok az yatırımcı olabilir olursa... ama en azından kısa vadede yükselme potansiyeli devam ediyor... bende buna önem veriyorum şu an...şimdi makro ekonomik yönden bakanlar yükselişe uygun bir görünüm yok global piyasalarda diyor... fazla fazla yükselmememiz lazım diyor... mantıken doğru...ama şöyle birşeyde var bu kadar avrupada borç krizleri oldu... herkesi kriz algısı sardı kuşattı... endeksler geriledi...ama endeksler bu denli borç krizinde yeterince geriliyemedi aslında bana göre.. XU100 taş çatlasın 48,000 lerden aşşağı inmedi... en son kendimizi 62,000 lerde bulduk.. Dow desen önceki zirvelerinin üstüne çıktı...peki neden ne oluyor şu anda.. piyasalar niye yükselmeye daha istekli daha hırslı görünüyor , gözüküyor... acaba artık kriz dibini bulduda gelecekte iyileşme olasılıklarımı satın alınıyor...?
      bu yükselişi nasıl açıklamamız lazım... belkide ne oluyor neden yükseliyordan ziyade rüzgarın yönüne göre kendimizi bırakmak daha mantıklıdır... yükselişse yükseliş... düşüşse düşüş...

bu golden Cross formasyonu kısa vadeli bir görünüm değil orta uzun vadeli bir sinyaldir normalde...orta-uzun vade olarak algılanır...

endeks 61,700 lere yükseldikten sonra ve hatta onun öncesinde herkes tamam artık bi yerden satmaları lazım nereye kadar yükseleceğiz diyordu...yükselişi bende dahil kabul edemiyorduk.. ni hayet 61,700 lerden satışlar geldi kısa vadeli ralli yükselişi ve trendin dışına çıktık...velakin endeks yine fazla inemedi bi türlü.. belli yatay fiyat aralıklarında hareket etti... ve tekrar yukarı potansiyel oluştu... direnç aşıldı... ben böyle durumdan yukarı yükselişin devamını beklerim haliyle... rüzgarın estiği yöne yani...

bakalım neler yaşayacağız... en güzeli içinde bulunulan durumu kabullenmek ve ona göre pozisyon almak...
      hee olur endeks fazla yükselmez düşer...bişeyler olur... bizde rüzgarın yönünü çevirdiği tarafa yönümüzü döneriz...
      " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• Tnaaa28
        Analizci
        • 18 Ağustos 2011
        • 1334

Kuzu dayı arka sayfalarda şair hisse neti fazla okuma oradan etkileniyorsun diyor... Dayı ben bir Allahın kulunun analizinden etkilenmem...kimsenin yorumuna göre işlem yapmam.. ben kendi yorum ve analizime göre hareket ediyorum hep...ve kendi yorumlarımı yazıyorum... ;)

benim ne başka analizcilerin yorumuna nede forumlarda yazmaya dahi ihtiyacım yok... keyif için yazıp çızıyor ve takılıyorum... paylaşımda bulunmak hoşuma gidiyor... tıpkı senin gibi...
        " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          yükselişler başlar yatırımcı inanmaz ... yükselir yükselir ulen der biz bunu ha inecek ha dönecek derkene anasının gözüne kadar yükseldi... bari daha fazla gecikmeden artık e olmadı bende atlıyayım biyerden ...gemiye bende bineyim... bu düşünce ile atlar... hadeee atlar borsa gümmm aşşağı... 2009 dada piyasa yükselmeye başladığı zaman herkesin kafası karışıktı... kimisi inanmıyordu o zamanda... endeks 30,000 lerden 70,000 lere geldi 1,5 senede...tabii yine böyle bir yükseliş olur olmaz bunu bende bilemem ...tahmin edebilende çok az yatırımcı olabilir olursa... ama en azından kısa vadede yükselme potansiyeli devam ediyor... bende buna önem veriyorum şu an...şimdi makro ekonomik yönden bakanlar yükselişe uygun bir görünüm yok global piyasalarda diyor... fazla fazla yükselmememiz lazım diyor... mantıken doğru...ama şöyle birşeyde var bu kadar avrupada borç krizleri oldu... herkesi kriz algısı sardı kuşattı... endeksler geriledi...ama endeksler bu denli borç krizinde yeterince geriliyemedi aslında bana göre.. XU100 taş çatlasın 48,000 lerden aşşağı inmedi... en son kendimizi 62,000 lerde bulduk.. Dow desen önceki zirvelerinin üstüne çıktı...peki neden ne oluyor şu anda.. piyasalar niye yükselmeye daha istekli daha hırslı görünüyor , gözüküyor... acaba artık kriz dibini bulduda gelecekte iyileşme olasılıklarımı satın alınıyor...?
          bu yükselişi nasıl açıklamamız lazım... belkide ne oluyor neden yükseliyordan ziyade rüzgarın yönüne göre kendimizi bırakmak daha mantıklıdır... yükselişse yükseliş... düşüşse düşüş...

bu golden Cross formasyonu kısa vadeli bir görünüm değil orta uzun vadeli bir sinyaldir normalde...orta-uzun vade olarak algılanır...

endeks 61,700 lere yükseldikten sonra ve hatta onun öncesinde herkes tamam artık bi yerden satmaları lazım nereye kadar yükseleceğiz diyordu...yükselişi bende dahil kabul edemiyorduk.. ni hayet 61,700 lerden satışlar geldi kısa vadeli ralli yükselişi ve trendin dışına çıktık...velakin endeks yine fazla inemedi bi türlü.. belli yatay fiyat aralıklarında hareket etti... ve tekrar yukarı potansiyel oluştu... direnç aşıldı... ben böyle durumdan yukarı yükselişin devamını beklerim haliyle... rüzgarın estiği yöne yani...

bakalım neler yaşayacağız... en güzeli içinde bulunulan durumu kabullenmek ve ona göre pozisyon almak...
          hee olur endeks fazla yükselmez düşer...bişeyler olur... bizde rüzgarın yönünü çevirdiği tarafa yönümüzü döneriz...

HADISE SUDUR SAIR....

aralik 2011 de....bu borsa 2012 de once yuzde 25....sonra bi yuzde 25 daha cikar diyen BENDIM....

O YORUMUMDA TEKNIK ANALIZE GOREYDI....FIYATSAL DENGELER....

ama simdi....endeks 48 000 den 62 000 e gelmisken,,,,

cikipta....golden cross oldu der....milleti siddetle mala suruklemek istersen...ve endeks yikilirsa...bu goygoyculuga girmezmi....

ben teknikciye karsi cikmiyorum...ONUN SKENDERIN KOLESI OLMASINA KARSI CIKIYORUM...

VE DIYORUM KI....yuzeysel teknik analiz bilgisi yuzunden insanlar kaybediyor....

soruyorum sana....

neden ayni teknikciler.....48 000 endekste hedef yerin dibi diyorlardi uc ay oncede....simdi golden cross oldu 62 000 de gelin mala diyorlar...

sen buna bi cevap ara....iste burada teknigi bilmiyenler ama teknikci gecinenler...halki mezbahaya sokuyor...o yuzdende SKENDER AGAM....binlerce teknikci....binlerce teknik kitap yayinlatiyor....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tnaaa28
            Analizci
            • 18 Ağustos 2011
            • 1334

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            HADISE SUDUR SAIR....

aralik 2011 de....bu borsa 2012 de once yuzde 25....sonra bi yuzde 25 daha cikar diyen BENDIM....

O YORUMUMDA TEKNIK ANALIZE GOREYDI....FIYATSAL DENGELER....

ama simdi....endeks 48 000 den 62 000 e gelmisken,,,,

cikipta....golden cross oldu der....milleti siddetle mala suruklemek istersen...ve endeks yikilirsa...bu goygoyculuga girmezmi....

ben teknikciye karsi cikmiyorum...ONUN SKENDERIN KOLESI OLMASINA KARSI CIKIYORUM...

VE DIYORUM KI....yuzeysel teknik analiz bilgisi yuzunden insanlar kaybediyor....

soruyorum sana....

neden ayni teknikciler.....48 000 endekste hedef yerin dibi diyorlardi uc ay oncede....simdi golden cross oldu 62 000 de gelin mala diyorlar...

sen buna bi cevap ara....iste burada teknigi bilmiyenler ama teknikci gecinenler...halki mezbahaya sokuyor...o yuzdende SKENDER AGAM....binlerce teknikci....binlerce teknik kitap yayinlatiyor....
            aman bu golden cross formasyon zabazingosuna yada skender agaya çok güvendiğimi sanmasın kimse dayı...ben kendi algıma binaen dilim döndüğünce yorum yazıyorum... yoksa milleti mallandırmaya çalışmıyorum... Böyle bir algılama olduysa arkadaşlarda yok böyle bir şey...söyliyeyim...

ben kendi bakış açımdan yorum yapmaya çalışıyorum... herkes gibi düşüncemi paylaşıyorum... kendimce var olduğunu görüp düşündüğüm durumu yazıyorum...yatırımcı arkadaşları yönlendirmek amacım değil...amacım bu arkadaşda böyle düşünüyormuş desinler diye yorumluyorum...

bu teknik analizcileri yani bahsettiklerinin çoğunu aslında bende eleştiriyorum... kendimce... bazı şeyleri ama bilerek ama bilmiyerek yada yanlış yorumlayarak vede teknik analizi yanlış kullanarak yorumladıklarını düşünüyorum... böyle olunca haliyle söyledikleride gerçekleşmiyor...
            e insanlarda hay başlarım ben böyle teknikçiden de teknik analizindende diyorlar haklı olarak...

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

biraz teknik dersleri vermeye basliyayim....

ilk soru....golden cross nedir....neden teknikci bu noktaya bu kadar onemser....

verecekleri cevap su....50 gunnuk 200 gunnugu yukari kesti....

ama dogru cevap bu degil....nedir golden cross sair....yaz bakalim....

birde kopya vereyim...teknikcinin ve sairin 200 gunnugu 70 700 de....

benimki ise.....76 000 de....dun yani cuma gunu degdi buna...

Yorum

• oyucel
                Katılımcı
                • 16 Ağustos 2011
                • 166

Sn. kuzu abi,

Dikkat edersen endekste çok geniş bir aralığa yayılmış olan üçlü dip var ve bu üçlü dip de golden cross ile tamamlanmış. Benim şahsi düşüncelerim uzun vadeli bir yükseliş kanalına girdik. Sonunda da hedef senin deyiminle feyza olacak gibi duruyor

Ne de olsa şu anda kimse borsaya dip bulundu gözüyle bakmıyor, herkesin dizler halen titriyor. Ben skenderin yerinde olsam burdan fırlatır giderdim. Hem kendi çizdiğim teknik grafiği de bozmamış olurdum.

Birde şu durum var tabi. Madem tüm kyler yükselişe inanıyor o zaman bu guzuları kesmek lazım.

Algılar bozuldu

Yorum

• Tnaaa28
                  Analizci
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 1334

biraz teknik dersleri vermeye basliyayim....

ilk soru....golden cross nedir....neden teknikci bu noktaya bu kadar onemser....

verecekleri cevap su....50 gunnuk 200 gunnugu yukari kesti....

ama dogru cevap bu degil....nedir golden cross sair....yaz bakalim....

birde kopya vereyim...teknikcinin ve sairin 200 gunnugu 70 700 de....

benimki ise.....76 000 de....dun yani cuma gunu degdi buna...
                  Dayı maksadım seninle sidik yarıştırmak değil... ona göre...

bu golden cross denilen formasyonu teknikçiler niye önemser... ?

çünkü bu formasyon geçmiş dönemlerde oluştuğunda yüksek oranlarda bi yüzdesellik ile yükselişler yaşanmıştır genelde... bu 50 gho 200 lüğü aşağı kestiğindede düşüşler devam etmiştir yine yüksek oranda...

bu ortalamalar 200 günlük orta - uzun vadeli bir ortalama... 50 günlükte kısa vade denilebilecek bir ortalama... bunların yukarı aşağı kesişmesi teknik dilinde orta vadeli yükseliş ve düşüş hareketlerinin devam etme olasılığının yüksek olduğunu göstermesidir...

bu yükseliş düşüş hareketleri kesinlik ifade etmez olasılıktır... yani teknik analizde hiç bir formasyonun %100 gerçekleşme ihtimali yoktur... gerçekleşmeme ihtimalide vardır...

zaten borsada hiç bir şeyin kesinlikle gerçekleşme garantiside yoktur... bikere bu çok iyi bilinmeli... her zaman gerçekleşme olasılığı olduğu gibi gerçekleşmeme olasılığıda vardır...

************************************************** **********************

Bu aşağıdaki yazıyı az önce başka bir forumda teknik analizin benim gözümde hiç bir değeri yok adlı bir başlıkta yazdım burayada kopyalıyorum :

bana göre teknik analizsiz bu işler olmaz... ama bana göre diyorum altını çizerim...

sadece temel analizde yetmeyebilir...

teknik analizi görmezden gelen bir yatırımcı bana göre borsada yatırım yapmak için gerekli olan donanıma ve anlayışa henüz erişememiştir... borsadan bi haberdir daha... anlıyamamıştır borsada yatırım için gerekenlerin ne olduğunu yatırım hayatı boyunca...

tekniği temel analiz ile birleştirebilmek işin en güzelidir...

bir hisse yada bir endeks düşüş trendindemi, yükseliş trendindemi, ucuzmu, pahalımı, ne gibi bir sinyal görünümü var.. direnç destekleri nereleri vs. vs.. hiç bişey bilmeden adeta kör gibi alır satarsan şans eseri kazanamassan zarar etme ihtimalin çok yüksektir...

teknik analiz bir işe yaramıyor diyen bir yatırımcı tekniği nasıl kullanacağınıda bilmiyor ve yanlış kullanıyordur...
                  işin mantalitesini anlıyamamış ve kavrayamıştır...

yazı tura atar gibi yatırım yapılmaz...

sözlerim geneledir... olaki burada teknik karşıtı olan arkadaşlar yazımı şahıslarına olarak algılamasınlar...

selamlarımla...

Yorum

• Tnaaa28
                    Analizci
                    • 18 Ağustos 2011
                    • 1334

Piyasada ikiye bölünmüş yatırımcı gurubu vardır ve bu ikiye bölünme şarttır olmassa olmaz...

1. grub yükselişe inananlar yani boğalar (longçular)

2. grub düşüşe inananlar yani ayılar (şortçular)

herkes farklı yönü düşünür ve bi grubun içinde yer alır... inandığı tarafa doğru pozisyon açar...

eğer bu iki grup ikiye bölünmesse piyasa işleyemez noktaya gelir neredeyse yada durağanlaşır,sığlaşır...yatay fiyat hareketine döner...

piyasada tıkanır kalır...

insanlar aynı şeyi düşünmezler... karakterleri, kişilikleri, algılamaları, hayata bakışları vs. hep farklı farklıdır... işte bu farklılığın borsaya yansımasıyla kimisi düşeceğini düşünür, kimisi yükseleceğini...

böylede olmak zorunda... piyasanın rahat işleyebilmesi için...

Sonuç ise eğer longcular çoğunlukta isa piyasa yükselir...
                    şortçular yada şort (short) düşünenler çoğunlukta ise piyasa düşer...

Yorum

• Tnaaa28
                      Analizci
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1334

gerçi anlatmak iistediğimi tam anlatamamışta olabilirm ya neyse artık kaçmam lazım... herkese iyi geceler...

Yorum

• sercan_2014
                        Yeni Üye
                        • 28 Mayıs 2011
                        • 125

Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

SN TNAAA 28 YORUM YAPARKEN İMKBYİ 2 YE AYIRMAK GEREKİR BANKALAR VE GENELLİKLE TEMETTÜ VERİMİ YÜKSEK SANAYİ KAĞITLARI..
                        2009 KRİZİNDEN ÇIKIŞLA 2011 AĞUSTOSUN 48 BİNDEN BAŞLAYAN YÜKSELİŞİN BELİRGİN FARKLARI ŞUNLARDIR...
                        BİRİNCİSİ 2008 KRİZİNDE YALNZ BANKALAR DEĞİL TTRAKTÖR FORD MORD HEPSİ YÜZDE 85LERE VARAN DRAMATİK DÜŞÜŞLER YAŞAMIŞTIR.. BU ELLİOT DALGA PRENSİBİNDEPRİMARY A YA DA C DALGASI GİBİ BÜYÜK Bİ KRİZDİR..
                        2010 KASIMINDAN BANKALARA MUNZAM ARTIŞI İLE GELEN DÜŞÜŞTE BANKALAR TL BAZLI YÜZDE 40-60 ARASI DOLAR BAZLI YÜZDE 66 LARA VARAN DÜŞÜŞ YAŞAMIŞTIR..SANAYİ ENDEKSİ FAZLA KAYIP VERMEMİŞ HATTA BABA KAĞITLARIN BİR BÖLÜMÜ 70 BİN ZİRVESİNİN ÜSTÜNDE YER ALMIŞTIR..
                        KANSER OLAN ADAM BİLE ÖLMEDEN ÖNCE CANLANIYOSA BIRAKTA YILLIK 2 KATRİLYON KAR EDEN BANKALAR BU TEPKİYİ VERSİN..
                        BU HAREKET OLSA OLSA PRİMARY8aNATRND/İNTERMEDİATE(ARA TREND)-MİNÖR DÖNGÜSÜNDE OLSA OLSAİNTERMEDİATE B DALGASI OLABİLİR..
                        SİSTEM PARA BASMANIN DA ÇÖZÜM OLMADIĞINI ANLADIĞINDA BARAJ KAPAKLARI AÇILACAKTIR.. BU PARA ÇÜNKÜ EKONOMİLERE GİRMİCEK,FİNANS PİYASALARINDA VARLIK BALONU,DEVLET TAHVİLİ GİBİ YERLERDE DEĞERLENECEK..
                        HALKLAR ÜLKELERİN VAR OLMASI İÇİN KENDİLERİNİN GÖZDEN ÇIKARILDIĞINI ANLADIĞINDA BENCE BEKLENEN ÇÖKÜŞ GELECEK..
                        hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
                        umut en büyük işkencedir....

Yorum

• sercan_2014
                          Yeni Üye
                          • 28 Mayıs 2011
                          • 125

bizim erol abi 65 yaşındadır.. kanser teşhisi konmuştur.. artık ölüm kapıda kendisini göstermiştir.. kemoterapi tedavisine başlanmıştır..
                          o da NE! erol abi bi müddet sonra sanayi de işine kaldığı yerden devam etmek istemektedir..yüzü solgun rengi sapsarıdır..tedavinin etkisi ile bi müddet dinlendikten sonra çalışmaya devam etmek istemektedir..
                          bu babamın sanayi de işi bu hafta başı devraldığı erol ustanın son günlerdeki hayatından bi kesittir..
                          o bile kanser olduktan sonra gördüğü kemoterapinin ardından çalışcak kadar kendinde güç görüyosa
                          ÜZERİNE BU KADAR PARA SERPİLMİŞ Bİ SİSTEM Bİ FİNANS PİYASASI BU TEPKİYİ BU YÜKSELİŞİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ ÇOK MU..
                          2008 DEN SONRA DOWDAKİ İŞLEM HACMİNE BAKAN VAR MI?ÇIKIŞLARDAKİ HACİME Bİ BAKIN Bİ DE DÜŞÜŞLERDEKİ..
                          İMKB GİBİ SIĞ CİTY DEUSTCE VE Bİ GRUP KİŞİNİN FONUN ELİNDE OYUNCAK OLMUŞ Bİ PİYASA DA TEKNİK ARAMAK HER ŞEYİ BUNA YORMAK NE KADAR MANTIKLIDIR?
                          BENCE ASIL ÖNEMLİ OLAN İMKB GİBİ SIĞ Bİ PİYASADA YABANCI YATIRIMCININ NE İSTEDİĞİDİR..
                          O HERŞEYDEN ÖNCE SİYASİ İSTİKRAR İSTER..
                          ÜLKEDE SİYASİ İSTİKRAR VARSA GİREN PARA AŞIRI 2008 BENZERİ Bİ OLAY OLMADIĞI MÜDDETÇE ÇIKMAK İSTEMEYECEKTİR..
                          2010 EKİMİNDEN SONRA ALICI KİTLESİ GÖRDÜ MÜ KARINI REALİZE ETMEK İSTEYECEK,BUNU ALTTAN TOPLAMAYA ÇALIŞACAKTIR..
                          YABANCI PARANIN HAREKETİNİ GİZLEMEK İÇİN DİKKATİ BAŞKA YÖNE ÇEKMEYE ÇALIŞMAKTAN BAŞKA Bİ ŞANSI YOK..
                          HİÇBİRİMİZ YARIN PİYASANIN NE YÖNE GİDECEĞİNİ BİLEMEYİZ..
                          EN GÜZELİ KÖŞEYE ÇEKİLİP BEKLEMEK... BIRAKALIM MİLYONLARCA MALI OLAN ÇÖKMEK ÜZERE OLAN KAPİTİLİST SİSTEMİN KOKUŞMUŞLARI DÜŞÜNSÜN..
                          BORSADA FIRSATLAR BİTMEZ..

Yorum

• Cobalt
                            Katılımcı
                            • 25 Kasım 2011
                            • 149

kuzudan teknik analiz....ONUMUZDEKI HAFTA UCUN....

sistemlerimi ve bireysel 15 kaardi fiyatsal olarak analiz ettim....klasik teknik analizle...SUNU GORDUM...

ULUSAL 30.....76 000 ILA 72 000 ARASINDA GIDIP GELECEK....

ULUSAL 100....62 600 ILA....59 200 ARASINDA GIDIP GELECEK.....

BU HESAPTA BIZ AZ KARLA ASAGI GELMEDE CIKIP KURTULACAGIZ....

GORDUGUNUZ GIBI.....GUZU TEKNIK ANALIZI YUTALI 25 YIL OLDU....
                            Bu dediğiniz olursa heykelinizi dikmek lazım sn.kuzu.

Benim tüm ky algılarım yükselişin devam edeceğini söylüyor. Yani 77.000 de stop lossun kaçınılmaz olduğunu hissettiriyor. Herkesin yükseliş havasına girmiş olması tabii sizin en büyük avantajınız olacak.Skender için bulunmaz nimet. Gerçi bunu 2000 puan önce de yazmıştım.

Çalı dibindeyim ama siz olmasanız çoktan stoplamıştım. Ettiğim zararı da bir daha çıkarmak zor olacaktı. Kan ter içindeyim.
                            Yukarıdaki analiziniz tek ferahlatan şey.Her tarafta boğa naraları atılıyor çünkü.Her ne kadar onlara güven göstermiyorsamda biraz endişe veriyor.
                            Kritik bir hafta, bakalım ne olacak. İnşallah yukarıdaki gibi geçer hafta.
                            iyi haftalar dilerim şimdiden.

Yorum

• Cobalt
                              Katılımcı
                              • 25 Kasım 2011
                              • 149

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Mesele sunu soyleyebilirim ki (bu sabah grafiklere baktim da) kisa vadeli bir Short doneminin basindayiz.
                              Teres Kuzu yine erkenden pozisyonunu acikladi.
                              Az bucuk Cali dibinda saklanacak emme Corttan para kazanacak.

Forum ahalisine selam ve sevgilerimle.
                              Keşke babo ağbi de güncel bir yorumunu gönderse:(:(

Yorum

• sercan_2014
                                Yeni Üye
                                • 28 Mayıs 2011
                                • 125

herkese iyi geceler..allah sağlık versin..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information