altin....pariteler...ve beklenen son....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • k3r3m
    Aktif
    • 31 Temmuz 2011
    • 665

düşüncelerine değer verdiğim bir başka kişi, yahya sezai tezel'in son bir tespitini paylaşmak istiyorum
    "Bir tarafta Tayyip Erdoğan'ın toplumun her kesiminin görüşlerini toplayarak yeni bir sivil anayasa yazma iddiası ile yola çıkmış olması ile öte tarafta Tüsiad gibi ciddi ağırlığı olan bir iktisadi ve toplumsal kurumun eğitim sistemi konusunda görüş bildirmek gibi masum bir eylemi karşısında azarlayıcı ilk okul öğretmeni edası ile gösterdiği anlaşılması güç tepki arasında o kadar büyük bir tutarsızlık var ki, insan düşünüyor. Bir ihtimal Tayyip Bey ciddi bir psikolojik sıkıntı dönemine girdi. Bir başka ihtimal dış politikada işler karıştı ve hiç istemediği halde İsrail'in İranla savaşması durumunda İran'a karşı ve bu nedenle ister istemez İsrail'den yana bir pozisyona, radar sistemi ve İran füzelerinin engellenmesi nedeniyle bu günden girmiş olması canını çok ama çok sıkıyor. Bir başka ihtimal, Bürokraside bugüne kadar kullandığın Cemaat yapılanmasını tasfiyeyi gözü kesmiyor. Yukarı tükürse sakal aşağı tükürse bıyık durumunda. Dördüncü ihtimal, Kürt açılımı kontrolü dışında gidiyor ve canını yakıyor ve yakacak. Beşinci ihtimal ilk dört ihtimalin birlikte oluşturduğu bir sıkıntı yumağı. Yeni anayasa diye yola çıkan birinin Başbakanlık ve en büyük siyasi parti genel başkanlığı kimliği ile bu kadar saçmalaması normal değil."
    "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

bir hatirlatma....

ne demisti babo....59 999....

nereye gelebildi....61 800....

yani....

adamin dedigi yerde hala....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

ikinci dedigi yer nereydi....22 000 dolar endeks....makuldur....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

lem kizlar forumunda....ustatlari seciyorlar....damga furanlari yani....lem adimi yazmaktan korkuyorlar....imayla anlatiyorlar beni...

lem DAMGADA BOYLE FURULUR ISTE....

KUZU....demekten korkar adam....ha ha ha....daha iyi damga nasil furulur ki.....

Yorum

• filozof16
            Katılımcı
            • 10 Temmuz 2011
            • 144

sn.kuzu...madem öbür taraftan sözü açtınız...bir soru sormak isterim...
            niçin bir elin parmaklarını geçecek sayıdaki bazı isimler son 2-3 ay içinde kendi isteğiyle yazmaktan vazgeçti...bu konuda bir kanaat önderi olarak fikriniz var mı...saygılar...
            hiçbirşey göründüğü gibi değildir

Yorum

• deniz
              Yasaklı
              • 07 Haziran 2009
              • 47

2020 de 1usd=1tl olur demişsin kuzu. Bu nasıl olacak?

1950lerden beri küçük amerika olacağız dusturuyla yola çıkılmış; benim aklıma amerikanın taa kendisi olacağız herhalde diye geliyor. Yani 2020de ABDnin tam anlamıyla kontrolu altında "tam bağımsız bir ileri demokrasi" devleti kıvamına gelince, yani amerikanın taa kendisi de olunca doların da 1tl olması çok doğal görünüyor.

Yorum

• cayata
                Katılımcı
                • 19 Ağustos 2011
                • 98

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                lem kizlar forumunda....ustatlari seciyorlar....damga furanlari yani....lem adimi yazmaktan korkuyorlar....imayla anlatiyorlar beni...

lem damgada boyle furulur iste....

kuzu....demekten korkar adam....ha ha ha....daha iyi damga nasil furulur ki.....

abİ bÜyÜksÜn. Ve bİlgİlerİnİ dostÇa paylaŞtiĞin İÇİn Sİze Çok teŞekkÜr ederİm.
                Sen gerÇekten Çok deĞerlİsİn ve bİzlere yol gÖsterİyorsun engİn bİlgİlerİnle. Saygilar sunarim

Yorum

• boş
                  Aktif
                  • 02 Aralık 2008
                  • 253

altına dikkat o zaman değilmi usta
                  syg
                  kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  bekledigim hareket aldigim pozizyon yonunde basladi....

9 mart...yunanin iflas ilani gunu....

altinda....strateji suydu....her 100 dolar iniste kar al....tekrar shortla tepkide....kar alma yerine gelmek uzere....1697 de....

Yorum

• leventaslan
                    Katılımcı
                    • 08 Haziran 2009
                    • 166

Ben 2009 yılında kızlar forumunda Kuzu yazdığım için 2014 e kadar ceza aldım
                    başka bir arkadaşımız, niye attınız onu..aha bende diyorum "kuzu, kuzu, kuzu" dedi..
                    o 2020 yılına kadar ceza aldı.

Kuzu yazmanın bedeli bu..
                    https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Ben 2009 yılında kızlar forumunda Kuzu yazdığım için 2014 e kadar ceza aldım
                      başka bir arkadaşımız, niye attınız onu..aha bende diyorum "kuzu, kuzu, kuzu" dedi..
                      o 2020 yılına kadar ceza aldı.

Kuzu yazmanın bedeli bu..

ha ha ha....

neden.....

cunki....bilgiden nefret ediyorlar....cuce kaliyorlar....aynada kendilerini gosteriyoruz onlara....utaniyorlar....

ve kuzu nun adini agzina alanida kovuyorlar....

ve sadece araci kurum veya cnbc yorumculari kaliyor ellerinde....

ustatlara bak....gulmekten yariliyorum...kucuk yatirimci...hakediyor emme.....

nankor cunki.

Yorum

• hırs
                        Yeni Üye
                        • 23 Mayıs 2008
                        • 20

borsa ne olur kuzu hocam carsamba için ilk iki günün tersi hareket baslar demiştiniz yanılıyormuyum

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

bak....bu forum halka kapali....

bu topik yeni....

emme....9000 okuma aldi....hepsi geliyor okuyor ve gidiyor....feyz aliyorlar...birden obur forumda buradaki verilen yone donuyorlar...

bundan sonra soyle yapacagim bi sure....

saat 16 30 ila 17 30 arasi yazacagim yorumlarimi ve tekrar silecegim....

Yorum

• manaw
                            havacı
                            • 28 Ekim 2011
                            • 896

E ben yazdım. guzu has oğlandır, delianlıdır diye.. Duruyorum hala..

bknz. damgadaki 184 numaralı mesaj..

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              E ben yazdım. guzu has oğlandır, delianlıdır diye.. Duruyorum hala..

bknz. damgadaki 184 numaralı mesaj..
                              gordum....yazmissin....30 yil kodesi yersin....kurek cezasida 15 yil....

ne adamim yaw....bir turlu bukemediler....ha ha ha...

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

buyur....bizim menelos akilli yazilar yaziyordu....

oda....ehlasciymis meyer....daha cok ogrenecegimiz var usaglar....

HICBIRSEY GORUNDUGU GIBI DEEELLLDIR.....DOGRU YOKTUR....DOGRU YANSITILANDIR....bunnar guzu atasozleri....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information