altin....pariteler...ve beklenen son....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

usaglar...

boyle paralar ustume ustume akinca....beni bi gicik basiyor...beni bi gicik basiyor bildiginiz gibi deelll ula....ustat gicigi oluyorum....ha ha ha.......
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• mert_77
      Katılımcı
      • 11 Ağustos 2011
      • 152

pazartesi-salı günü kırılma aşağı oldu kuzu, ters yaparmı bu skender acaba...

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

daks ve cac....1 subat degerlerine bi gunde indi....bi ay longda yatacagina bi gun shortta yat....bi aylik kari al.....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ainos
          Aktif
          • 27 Temmuz 2011
          • 323

mert_77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          pazartesi-salı günü kırılma aşağı oldu kuzu, ters yaparmı bu skender acaba...
          Bence yapmayacak... kırılma yeni başladı bu daha çatırtı gibi...
          belki yukarı bi feyk yapar emmee hızla aşağı gidecek, U100 de 55000 den aşağı rahat gider, 52000 lerden tepki gelir ve ondan sonra daha aşşaaa....
          kafamdaki bu... bendeki cızıklar böle diyo, yoncada tepkiden önce 5,7 altı var...

Yorum

• AYGULL
            Yeni Üye
            • 19 Ağustos 2011
            • 27

Sn. kuzu , Ben AYGÜL ..Perşembeye .Oya hanıma , vereceğiniz bilgiden bende rica etsem. Bende bayanım ya , bayanlar arasında ayırım olmasın zaten kaç kişiyiz. şurada OYA artı AYGÜL ... Lütfen , selamlarımla ....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              daks ve cac....1 subat degerlerine bi gunde indi....bi ay longda yatacagina bi gun shortta yat....bi aylik kari al.....

dow su an....17 ocak degerine indi....biz 1 subat degerine indik....

BUNNARI NIYE YAZIYORUM.....SILKELEMEMI DEGIL MI.....bunu anlamaya calisiyorum....

silkeleme sudur....fiyat son 1 ayda verdigin her fiyatin altina inmeli....ki mal gelmiye baslasin...

silkeleme sudur....eger fiyat bu ayki ortalamanin yuzde 15 ustune tasinacaksa yani benim 68 000 e imkb100 de....bu silkeleme gerekiyor....

gitmiyecekse....BU SILKELEME DEELLL....DIREKT DUSUSTUR....

aasam hangisi oldugunu anlarim....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

dow da karimi aldim...12 750....yuzde 1.60 indi....17 ocak degerine.....

simdi....elimdeki VOB lari virmem.....

neden....

skender shortcu avinda....yani maliyeti 70 000 civari shortculari getirin verin diyor 1500 pivan zararina....

en az 3000 pivan iner yarin....o yuzden virmedim....

o pustsa ben kraliyim....zekaysa onu 1000 e katlarim....bu cebime sokar....cikarir obur cebime sokar....cikarir arka cebime sokar...cikarir kicimi siler atarim....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

AYGULL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sn. kuzu , Ben AYGÜL ..Perşembeye .Oya hanıma , vereceğiniz bilgiden bende rica etsem. Bende bayanım ya , bayanlar arasında ayırım olmasın zaten kaç kişiyiz. şurada OYA artı AYGÜL ... Lütfen , selamlarımla ....

aygul buraya yazacagim....usaglar killik yapti...birden hepsi altinci kesildi....isyan ettiler...KELLEMI ISTEDILER....KORGTUM GI....

Yorum

• repalize
                    Aktif
                    • 05 Aralık 2011
                    • 311

Ey Ahali sizler adına iki kelam etmek isterim yüksek müsadenizle

Sn Kuzu
                    Yine elinizi vicdanınıza koyup bizim gibi furuşmaya alışmaya çalışan kardeşleriniz için mübarek perşembe için umuma açık havadisiniz içun bu garip kardeşleriniz fevkaladenin fevkinde mutlu olmuştur habarınız ola... Bu vesile ile gelmiş geçmiş tüm yardımlarınız içun tüm arkadaşlar adına gucak dolusu teşekkürler sunuyorum...

Saygılarımla

Sn Kuzu:

Bu ekip sizi gerçekten seviyor hiç unutma..

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

SAOL BITANEM....sevgiler karsilikli....

Yorum

• sercan_2014
                        Yeni Üye
                        • 28 Mayıs 2011
                        • 125

yıllardır sayesinde trende tutunduğum kmx hocamın yanına yarın gidiyorum...kaçıncı maddede olduğumuzu merak ediyorum..
                        kımıldamadan çöküş olana kadar beklemek ana stratejim olsada bu piyasada gördüğüm en iyi trader olduğunu söylemek istiyorum kuzu..seni ayakta alkışlıyorum..
                        senin gibi bu işin psikolojisini işleyişini çözmüş biri yüzde kişiden bir ya da 2 çıkar(diğeri bıkmış hocam)..
                        ben ve benim gibilerin tek şansı ise kımıldamadan bekleyip ne zaman olur bilinmez sıfır bir trendi bekleyip ona tuutnmak diye düşünüyorum..
                        beni düşünmeye ittiğin için çok teşekkür ederim kuzu..
                        bu piyasa da kmx başta olmak üzere tuncer şengöz,devir,bıkmış hocamın yanına seni kazık gibi sağlam gönül çivsiyle yazdım...
                        hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
                        umut en büyük işkencedir....

Yorum

• repalize
                          Aktif
                          • 05 Aralık 2011
                          • 311

Sn Kuzu Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur mu.. ? nasıl görünecek tablo.. erken uyarı sistemini zdevreye girer mi acaba

saygılar

Yorum

• süphan
                            Aktif
                            • 12 Temmuz 2011
                            • 379

sn sercan2014
                            hakikaten kmx da inanılmaz bir adamdı..
                            yazdığı dönemde çok faydalanmışızdır.
                            o da kuzu gibi çok zeki bilgili ve kıvrak kaleme sahipti.
                            merak ettim şu an için ne düşünür
                            bizimle paylaşırmısınız
                            arman afrashiye(kmx) erzurumdan kucak dolusu selamlar
                            tabiiki sayın kuzuya da selam ve sevgiler..
                            ayrıca sayın kuzu,
                            sizin bilgi paylaşımınızda sizi kaç yıldır takip ettiğimizi bilseniz...
                            sizi yıllardır okurum hem keyif hem bilgi aldım hala daalıyorum
                            sağolun
                            iyi ki varsınız..

Yorum

• süphan
                              Aktif
                              • 12 Temmuz 2011
                              • 379

sn kuzu
                              altın için perşembe günü düşmezse bu düşüş bitmiştir olarak düşünebilir miyiz
                              yoksa yine dax takibi devammı
                              ya da şöyle de sorulabilir
                              yarın beklentiniz gerçekleşmezse burdan longlayacak mısınız
                              sağolun

Yorum

• okut_val
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2009
                                • 1325

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                71 000 tekrar uzun stop patladıgı yerden...
                                Bu sefer stop yok 59 000 bugün kırılmayacak 100 endekste
                                72.200 deyim...
                                giderse 1000 puan
                                '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

Working...
                                X

Debug Information