altin....pariteler...ve beklenen son....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzu geçen hafta Sarıkamıştaydık. Senin memleketin oraları galiba. Kar kalitesi ve pistler gerçekten çok güzeldi. Ayrıca cıbıltepeden manzaranın seyrine doyum olmuyor. Bir yanda Sarıkamışın olduğu ova daha ötelerde Karsa giden yol; diğer tarafta yer yer çam ağaçlarıyla kaplı tepeler. Ama köylerin ve hatta Sarıkamış ilçesinin hali yürekler acısı. Azalan bir nufus, işsizlik, berbat yapılaşma, kömür karası bir çamur, çöpler her yerde. Kayak bölgesi çok güzel ama, çamurun içinde bir mücevher misali daha çok ilgi ve yatırım istiyor. Skenderi soyarken biraz da memleketinize kaynak aktarıp ilgi göstermeye de ihtiyaç var sanki, kafası çalışan ve ufku geniş sizler gibi oradan yetişen insanların yapabileceği birşeyler olmalı............

deniz...

aslinda hayat goreceli....misal...ben burada ne yesem lezzetsiz...hersey hormonlu....oranin ise herseyi dogal....belki onlar bizden daha mutlular....yaratilmis ve uydurulmus gereksiz seyleri ihtiyac saniyoruz....halbuki yuce rabbim....ruh ve bedeni birlestirdiginde....ruh rabbimin parcasi...beden ise onu tasiyan ve surekli yoldan cikaran nefsin esiri...seytan bedenle ve onun arzulariyla furur bize....beden yoldan cikar....yorulur ve olur....RUH OLMEZ....

genede soylediklerin hep aklimda....bi gun geri donmek yani...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

dikkat edersen....bende acaip bi BENLIK duygusu var....korkunc bi ego bu....bu gunah....

biz dogarken bu yok bizde....bu soradan ogrenilmis bi duygu....ve duygu...ruh u yaraliyor....bedeni duygular hep sonradan ogretilmislerdir....

GELISME....

ruhun yani tanrinin olumu seklinde ise....o gelisme degildir....o yokolmadir.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

ve sonucta...insanlari bu ic hesaplasma oldurur....ruh bilincaltinda bedeni suclar....beden once kendini hakli sanar....ve sonra vicdani muhasebede yenilir ve suclu hisseder....ve suc...onu zayiflatir ve hasta olmasini saglar....VE OLUR.

TUM INSANLARI....HEP KENDI VICDANLARI OLDURMUSTUR.

Yorum

• kaizer
          Yasaklı
          • 08 Ağustos 2011
          • 162

75.5-76-76.5 acilan 3 parti short için ilk kar alma yeri 74. (mesaj no 985)

Canım skenderim, arabanın anahtarını bırakacaktık nerdeyse ama kar yazmaya fırsat verdi...Yarın ve sonrasında...

Amma, trend yukarı...Short bu saatten sonra ...

Yorum

• leventaslan
            Katılımcı
            • 08 Haziran 2009
            • 166

Kuzum üstadım..
            Yaşlı ve olgun bi insan gibi düşünüyorsun..
            Ama 12 yaşında bir çocuğun heyecanıyla iş yapıyor ve o heyecanını yansıtıyorsun..

Müthişsin..
            https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• deniz
              Yasaklı
              • 07 Haziran 2009
              • 47

Evet kuzu, galiba ben de aslında şunu anlatmak istedim sanırım:

Borsa, para kazanmak ve üstelik vob tarzı alanlarda at koşturmak çok stresli ve yıpratıcı. Bazen günlük hayatın rutinine de bir stop koymak, doga ve kendinle başbaşa kalıp streslerden arınmak iyi oluyor sanırım.
              Ve şu bir gerçek ki insan doğup büyüdüğü yerlere, eğer uzaktaysa hele hep özlem duyar. Hep dönmek ister çocukluğuna, şartları kötü olsa bile. Çünkü en temiz, saf ve yalansız dolansız zaman dilimidir insan hayatının.
              Oradaki iklim ve doğa koşulları çok sert ve acımasız. Benim gibi deniz ülkesi insanları için belki de kabus gibi ama gerçekten dağların, ovaların, ormanların o ıssız güzelliği de bir başka sekilde büyüleyici. Senin bu mücadeleci kişiliğinin nasıl o çetin şartlardan güç aldığını anlıyorum simdi galiba.

Arkadaşlar, burada konuşulan konuların dışında birşeyler yazıyorum diye kusura bakmayın. Ama bu borsa stresi eğer yönetemezseniz insani mahvedebilir, sağlığından edebilir. kendinize, sevdiklerinize zaman ayırmayı da başarmak gerek.........

Yorum

• sahan88
                Aktif
                • 26 Şubat 2012
                • 253

babacim aklimi aldin aksam aksam, bi dassak dedin, bi ruh dedin beden dedin short dedin, neresinden tutacagimi sasirdim, neyse dassaktan tutmayalim da, bir bilmece gibisin cozemedim ben seni....
                yusuf yusuf yusuf...

Yorum

• bikmisbroker
                  BaBo
                  • 27 Şubat 2009
                  • 1009

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  ula manif...dedimya...usulet ve suhuletle diye....

dur simdi baboya gonderme yapiyorum...skenderle oturmus gayve iciyor...bak tam sag tarafta ayak ayak ustune atmis olan babo...elinde kirik fincan var....ha ha ha...

Lem Guzu
                  Sen halen ortalardami dolaniyorsun?
                  Gir bir Cali dibine de yaralarina Tuz bas ve Yala!

Hakkattende Starbucks da gave icip yorgunluk atiyorum.
                  Ama yanimda da degerli esim var.

Gaave tahmini dogru yane.

Yorum

• polat55
                    Tecrübeli
                    • 09 Temmuz 2011
                    • 539

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    bu filmde bi sahne vardı

adamı tutyolar şeRİfe götürüolAr

dioki herif ; KOVBOYU GETİRDİK

HANGİ KOVBOYU

ATINI İSKENDER KOVBOYU
                    yahu gece gece çok güldüm...Allah ta seni güldürsün ...
                    Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Lem Guzu
                      Sen halen ortalardami dolaniyorsun?
                      Gir bir Cali dibine de yaralarina Tuz bas ve Yala!

Hakkattende Starbucks da gave icip yorgunluk atiyorum.
                      Ama yanimda da degerli esim var.

Gaave tahmini dogru yane.

yengem bilseki sen skenderin yanina gectin....senin mirrani icmez...ama sonunda anliyacak bizi dizdizlak ortada birakip kactigini....

incik babo...montreal de iyi bi muzik hocasi var...adresini ozeline yazdim....ona git...sana ses dersleri verecek....BOGURMEDE UZMAN ADAM O....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Kuzum üstadım..
                        Yaşlı ve olgun bi insan gibi düşünüyorsun..
                        Ama 12 yaşında bir çocuğun heyecanıyla iş yapıyor ve o heyecanını yansıtıyorsun..

Müthişsin..

SAOL LEVENTIM...hayat kisa...onu seveceksin...geldigi gibi yasayacaksin....onu yapiyorum....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

sahanim misal boga....

bugunnerde ortalik boga kayniyor....esiniyorlar....boguruyorlar....boynuzl arini salliyorlar...herkes korkuyor ben haric...

emme yarindan sonra skender ne yapacak....bunlarin dashaklarini buracak....burdumu bunnar OKUZ oluyorlar ve erkeklikten dusuyorlar...

demekki onemli...yoksa skender niye dashagini buruyor boganin...okuz oldularmi...esinemiyorlar....boguremiyorlar...ineg i gorduler mi trene bakar gibi bakiyorlar....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

asya....yikiliorrrr usaglar....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

kar alma seklimiz degisti...bi daha yazayim....USULET VE SUHULETE DONDUK....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

yorum....

uzun uzun dusunerek planladigim bu furusma iki ayaga dayandirildi....

birincisi...IMF nin parasi bitti....iki hafta sonra wasingtonda toplanacaklar ve uye ulkelere IMF ye para miktarini artirin diyecekler...bu ispanya ucun sart....ulkeler hayir diyor suan....evete donmesi ucun bunun....SKENDER PIYASALARI BU IKI HAFTADA HASAT EDER...

ikincisi....haftaya 11 nisanda amerikada alcao ile basliyacak birinci ceyrek karlari...bunnar dusuk gelecek...

SELL IN MAY...GO AWAY....

skender bu aliskanligi kiracak....may e geldigimizde borsalar dusmus olacak ki....bu sezonal saticilar kumda oynasin...

subatta hazirladigim...ve pozizyonlara ancak yerlestigim bu plan tutarsa EYI GOTURECEGIM...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information