Kuzu abi, pazartesi ve salı günki ilk hareket feyk olur, piyasalar tekrar terse döner demiştiniz. Bu yorum halaa geçerlimidir.
altin....pariteler...ve beklenen son....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Feridunabi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu abi, pazartesi ve salı günki ilk hareket feyk olur, piyasalar tekrar terse döner demiştiniz. Bu yorum halaa geçerlimidir.
persembe gunu yazacagim....onemli bi durum var avrupada....simdi yazmiyorum...piyasalar onu izliyor aslinda...BENI O SEKILLENDIRECEK....
simdi...karda oturuyorum....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sistemsel bi ariza varsa ufukta....TUM PIYASALAR AYNI ANDA DUSER....ayrisma olmaz....
hadise su....SUAN....TUM PIYASALAR AYNI ANDA DUSUYOR....bu benim bu topikte isledigim konuyu kuvvetlendiriyor....
kari.....
eger buyukse....3000 puan alicam diye kaciracak goz yok bende....onu geri vermiye razi olurum....emme 10 000 puani goruyorsam ufukta....kim takar 3000 i....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YUNANİSTAN: Portföylerinde Yunanistan tahvili bulunduran özel sektör katılımcıları için çerçevelendirilen yapılandırma programı, Yunanistan’ın bu yatırımcılara olan yükümlülüklerinde €100 milyarlık bir indirime gidilmesini öngörüyor. Özel sektör katılımcılarının bu kesinti teklifini kabul etmeleri için son gün ise 8 Mart, Perşembe. Eğer Perşembe günü sonunda en az %75 katılımcı teklifi kabul ettiği takdirde, kalan katılımcıları da kesintileri kabul etmek zorunda bırakan müşterek hareket maddesi (CAC) yürürlüğe girebilir. Bu durum da, tahvillerin ödenmeme riskine karşı alınan “sigorta” kontratlarını (CDS) devreye sokacaktır
CDS’ler devreye girmezse: Riskli yatırımlara karşı satın alınan sigortaların hiç bir işe yaramadığı algısı piyasayı olumsuz etkileyecektir.
CDS’ler devreye girerse: Risk iştahında oluşacak azalma ve finansal kurumlara yönelik belirsizlik algısı piyasayı olumsuz etkileyecektir
İki türlü de olumsuz olan bu senaryoya karşı tek olumlu ihtimal, tüm özel sektör katılımcıların kesintileri kendi rızalarıyla kabul etmeleri olur.
Yorum
-
boş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraltına dikkat o zaman değilmi usta
syg
ben su anda 105 dolar kardayim....normalde kapatmam lazim...
fekat....
200 gunnuk ortalama 1675 de....onu dener ve asagi kirarsa bi 100 dolar kar daha var demektir....standard sapma triger edilir....bilgisayarlarca....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bos...
karda oturmak en zoru....geri verdin mi fena furuyor adama....biliyorum....emme artikin alistim...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yandik usaglar....
bu eksperle yillardir beraberiz....kisa vadelerde ben eline su dokemem....yakti bizi durzu gene....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu eksperin cinleri disi....skenderin metresleri....tatmin olamadilar mi...bu durzuye geliyorlar...buda horoz gibi...aninda dudukluyo....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu stoploss sevmez ama.... bununla ilgili güzel bir fıkra vr... Temel ve dursun vob yaparsa;
Temelle Dursun VOB ta işlem yapıyormuş, ikiside kaybediyormuş.
5:35 olmuş seans bıtmış. Aracı kurumdan cıkmış ikiside yolda yürüyormuş.
Temel ÇIPLAK , Dursun ise sadece DONLA.
Temel Dursunun donuna bakmış ve demişki ;
-Dursun ,senun neyunu sevıyrum piliymusun?
... Dursun ;
-Neyumu sevıysun?
Temel;
-VOB ta stoplossu eyı kullanaysun , nerde duracagunu piliysun!…'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
ha ha ha....lem muthisti....bu lazlara bayiliyorum....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum