altin....pariteler...ve beklenen son....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

SIMDI TABII....benim sistemde en buyuk ariza su...

1...stoploss yok....

2...calinin altina yat var....

obur sistemde....yani ogretilende....para verip acilan forumlarda....ikiside var....KOMISYON ODEYIN...SIK SIK IKILIN....hem biz kazanalim hem skender....

enver hocamin ehlasi....menelosun kaardi.....abi yabancida....HA HA HA.....

LEM.....bu dinciler...allahi sata sata...milleti allahsiz birakacak....bikar insan yaw.....

allahla

insanin

arasina

kim

girerse...

o tam bi ****** cocugudur.

ITALYADA.....butun orosp[ular gosteri yapti....

giydikleri tisortlarda ne yaziliydi....

BU POLITIKACILARI BIZ DOGURMADIK....kadinlar igrendiler bunnardan....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

NE CEKTIYSE BU ULKE....bu dinsiz durzuler yuzunden cekti....calismadan....onun bunun sirtina binen bu allahsiz dinciler....

CUNKI....

ALLAHA....SOYLEDIKLERI GIBI INANSALAR....bi nebze korkarlar ondan....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

NEYSE....kafa kiyak simdi....

Yorum

• sonperde33
          Kıdemli
          • 03 Ağustos 2011
          • 3010

burası forum sayın Tnaa,
          kimse geleceği bilemez hepimiz en doğru tahmini bulmaya çalışıyoruz,
          kuru eleştriyle değil, inandıklarınızı düşüncelerinizi gerekçeleriyle açıkladıktan sonra ben şahsım adına çok sevinirim.

kuzu artık tabi biraz farklılaşmış,mutantlaşmış,
          x-men'deki wolverin gibi bişi olmuş,
          skenderin kokusunu 2 günlük mesafeden alıyor
          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• ayhan53
            Rallici Başkan
            • 27 Nisan 2009
            • 2657

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            burası forum sayın Tnaa,
            kimse geleceği bilemez hepimiz en doğru tahmini bulmaya çalışıyoruz,
            kuru eleştriyle değil, inandıklarınızı düşüncelerinizi gerekçeleriyle açıkladıktan sonra ben şahsım adına çok sevinirim.

kuzu artık tabi biraz farklılaşmış,mutantlaşmış,
            x-men'deki wolverin gibi bişi olmuş,
            skenderin kokusunu 2 günlük mesafeden alıyor
            skender bey bu defa biraz geriden geliyormuş
            [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
            M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• Cobalt
              Katılımcı
              • 25 Kasım 2011
              • 149

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

5....77 000 INEDE GECERSE....BU TUZAK DEGIL DER KOL KESERIM....tuzaksa gene 15 000 puani alir giderim....neden 2000 kar verdi....almadim...neden...usaglar bu orta vadeli furusma dedim....BUNDAN....TEKNIKTEN YANI....guzu teknigi farkli okur....herkesin okudugu gibi okusa batardi....o kadar acik ve net olan seyi...coban memmedde uc ay kurs ver oda yapar...teknik basit bi grafik...ve 5 adet formasyondur....ama guzu ucun teknik tarihtir sadece....

tuzak boyu....longcu cogaltmakla ilgilidir....3000 puanda elde ederse istedigi longcuyu malda ve boby de....isi biter...bunu bilemeyiz....onun ucunde RUZGARA KARSI DIMDIK ISIYORUZ....
              Sn.Kuzu 77000 geçildiği anda stop yapacağız anlaşılan.

Değerli bilgiler için teşekkür ederiz.

Yorum

• Cobalt
                Katılımcı
                • 25 Kasım 2011
                • 149

NE YAPIYOR SKENDER ....pozizyon aliyor short cogaliyor eldeki mali veriyor....eger ben dogruysam...

ben ne yapiyorum....aynen onun yaptigini yapiyorum....her 1000 puanda poz cogaltiyorum....

o guclu....ben anca 4 kademede yapiyorum....o her kademede yapiyor...

cunki...

piyasayi o yapiyor....ben degil....ben onu izliyorum....
                İnanın öğrenmek için soruyorum. Poz sayısı agresif artarken vob 73 binken bir anda 74 bin olabiliyor.

Yani skender bunu nasıl beceriyor. Short açıyor ama vob artıyor.

İnsanın aklına birtek şu geliyor. bir bacak short biriktiriyor 73.000, 73200, 73700 ne bulduysa short açıyor. öbür bacak çılgınca yukarı sürüyor. bu arada sepetde short biriktiriyorlar. sonra da long açan bacak hızlıca short açarak longlarını kapatıyor. öbür short bacağı hiç kıpraşmıyor. yani aklıma gelen tek seçenek bu.

son zamanlarda açılan pozlar eğer dediğiniz gibi shortsa vallahi helal diyeceğim size.

Yorum

• Cobalt
                  Katılımcı
                  • 25 Kasım 2011
                  • 149

VE BU FURUSMANIN SONUNDA....skenderi yatirip bogurte bogurte ikmezsem namerdim.
                  buna en çok biz seviniriz:081::081::081:

iyi haftasonları.

Yorum

• BottleNeck
                    Yeni Üye
                    • 09 Ağustos 2011
                    • 26

Cobalt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    İnanın öğrenmek için soruyorum. Poz sayısı agresif artarken vob 73 binken bir anda 74 bin olabiliyor.

Yani skender bunu nasıl beceriyor. Short açıyor ama vob artıyor.

İnsanın aklına birtek şu geliyor. bir bacak short biriktiriyor 73.000, 73200, 73700 ne bulduysa short açıyor. öbür bacak çılgınca yukarı sürüyor. bu arada sepetde short biriktiriyorlar. sonra da long açan bacak hızlıca short açarak longlarını kapatıyor. öbür short bacağı hiç kıpraşmıyor. yani aklıma gelen tek seçenek bu.

son zamanlarda açılan pozlar eğer dediğiniz gibi shortsa vallahi helal diyeceğim size.
                    Burada özellikle sayın kuzudan edindiğim bilgiler ışığında ben şöyle düşünüyorum:

Hiçbir şey bilmeden ilk defa giren biri gözüyle seçenekleri değerlendirmek istiyorum.
                    önce olaya skender açısıyla bakarsak, 1 milyar dolarımız var ve borsaya yatırım yapacağız. gidip bir hisse almaya kalkıştık diyelim. bu miktarda bir alım girdiğimizde muhtemelen bunu karşılayacak satış olmayacaktır ve hisse tavan yapacaktır. hisse 1 tl iken almaya başladık, bu kadar yüklü alım olunca fiyat 10 lira oldu. ortalama maliyet 5 tl diyelim. Aynı şekilde davranıp satarsam tam tersi durumla karşılaşıp ortalama 5 tl'nin altında satma ihtimali var. Yani çok paramız varsa bir taktiğe ve bizi karşılayacak bir piyasaya ihtiyacımız var. Bu durumda gerekli piyasa koşulu şudur: genel hava olumlu iken ve yatırımcı borsaya gelirken alıcı boldur. Yani herkesin borsa uçacak kaçacak dediği durumda ancak elinizdeki hisseleri satabilirsiniz. Tam tersi durumda da siz alırken hisse fiyatının yükselmesi sizin işinize gelmeyeceğinden herkesin öldük bittik dediği an sizin alıcı olabileceğiniz andır.
                    ky ise az parası ve hayalleri ile borsaya gelir. kuzu gibi para sevmeyi okşamayı bilmez, para yönetmekten anlamaz çünkü yönetecek kadar parası yoktur. bir an önce zengin olmak ister. bu yüzden borsa düşerken morali bozulur satar, yükselirken uçacak kaçacak der alır.
                    aslında ky roma dönemindeki gladyatörler gibidir, arenada küçük zaferler kazanabilir, gözü dışarıda özgürlüktedir hep fakat arenadaki gösteri bitince parmaklıklar arasına geri döner. hep dışarıyı hayal eder fakat elindeki sadece arenada kazandığı birkaç küçük zaferdir. eninde sonunda köledir.

Güniçinde pozisyonlar nasıl değişiyor ben çok çıkartamıyorum lakin sayın cobalt sizin dediğiniz bir bacağa şort bir bacağa longdan öte sanki alıcı bulunca sat satıcı bulunca al benim mantığıma daha çok uyuyor. Ha bu bilgiler yatırım anlamında henüz benim bir işime yaramıyor ama ben kendimi hala öğrenci addediyorum.

Yorum

• repalize
                      Aktif
                      • 05 Aralık 2011
                      • 311

sn kuzu
                      altında 1600 1500 küsür ons öngörünüz devam ediyor mu

saygılar

Yorum

• ayhan53
                        Rallici Başkan
                        • 27 Nisan 2009
                        • 2657

kuzu
                        hulusi diyoki bu fıkranın üstüne kesin gelir
                        [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                        M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• Tnaaa28
                          Analizci
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1334

Svg KUTERO hocanın topiğindeki yorumları okuyan şortçuların yüreğine inebilir... emme yorum yorumdur... yapacak bişey yok...

link :

http://forum.keyborsa.com/showthread...725#post413725
                          " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• delidayim
                            Katılımcı
                            • 26 Mayıs 2009
                            • 214

2009 da golden cross bu kadar dillendirilmemisti.hayirlisi olsun.
                            Ben fazla umutlu degilim uzun soluklu bi yukselis konusunda.
                            Piyasayi asiri durgun buluyorum.
                            İmkb de endeks yukselsede kagitlarin eski fiyatlarina gelemeyisi,
                            Yabanci ortak satislari
                            Kredi geri donuslerinde sikintilarin giderek artmasi migdemi bulandiran durumlar.
                            Petrol fiyatinin artisinin bizim ulkemizdede buyumeyle iliskilendirilmesini yanlis buluyorum.
                            Nakliye ve ulasim 10 numara yag ile anca donuyor,10 numara yag hesapta yasak,gercekten yasaklasinlar ve hatta bizzat getirmesinler enflasyonun onune kimse gecemez.
                            Bu golden cross geleneksel yilsonu rallisi deyip mali yedirmeleri gibi sonuclanacak bence
                            yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

sevgili abc....

arkadaslarim uyardi....senden cok ozur diliyorum....seni baskasi ile karistirmisim....nasil uzuldum bilemezsin...kafa kiyakken....skender ustumde tepinirken....dengemi kaybediyorum...beni affet guzel kardesim....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

kuzudan teknik analiz....ONUMUZDEKI HAFTA UCUN....

sistemlerimi ve bireysel 15 kaardi fiyatsal olarak analiz ettim....klasik teknik analizle...SUNU GORDUM...

ULUSAL 30.....76 000 ILA 72 000 ARASINDA GIDIP GELECEK....

ULUSAL 100....62 600 ILA....59 200 ARASINDA GIDIP GELECEK.....

BU HESAPTA BIZ AZ KARLA ASAGI GELMEDE CIKIP KURTULACAGIZ....

BU 15 KAARTTAN.....son cikisi saglayanlar esasta iki kaart biri VAKIFBANK.....digeri HALKBANK....birazda AKBANK....

diger kaartlar GARAN dahil....henuz bu cikista yoklar....61 700 deki direnclerine geldiler....YANI DUNKI 62 300 KAPANISI....vakifla halk sagladi....bu kaardlari ilk cikista tutmuslardi....

uyari....ILK CIKISTA TUTULAN UC KAART VARDI.....isc...vakif....halk.....son ikisi fiyatsal denge hedeflerine cuma furdular....isc hala furmadi....yukaridaki yorumumu o bozar....yoksa...nisana kadar bu in cik surecek....bana gore....

GENE KLASIK TEKNIK ANALIZE GORE....

dolar bazli endekste ki bu esastir....dusus trend cizgisi henuz kirilmadi....hatta dolar bazlida...3 hafta onceki tepede gecilmedi...alcalan tepeler yapti...yani 61 200 yaptigindaki tepe ile 62 300 yaptigi bu tepe....ilk tepenin cok altinda...niye....dolar 1.80 de ondan....ilk tepede dolar 1.76 di....

euro ve tl bazli endekste ise....dusus trend cizgisi....2 ay once kirildi....neden...her iki parada dustu...bu teknik okuyucuyu yaniltiyor....neden...cunki o fiyatlara ve reell yabanci karina bakmiyor...sadece cizgilara bakiyor...ESAS OLAN...YABANCI KARDAMI ZARARDAMI....BUNA BAKMAK.

bu hafta .....YA HERRO YA MERRO HAFTASI....TEKNIKCI UCUN....

GORDUGUNUZ GIBI.....GUZU TEKNIK ANALIZI YUTALI 25 YIL OLDU....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information