Hoşgeldin kuzu'm...
altin....pariteler...ve beklenen son....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster72.200 deyim...
giderse 1000 puan
ispat 1....stop loss yapmasina gerek yoktu...yapti ....ayni yerden bi daha girdi....iki kere komisyon odedi....ayni yerden bi daha girmeseydi....
simdi....YARALARINI YALIYOR OLACAKTI....
SOYLEDIGIM SU....gunnukcu degilsen....daytrade etmiyorsan....stop kullanmak ahmakliktir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Temel gibi donsuz mu kalalım kuzukuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterispat 1....stop loss yapmasina gerek yoktu...yapti ....ayni yerden bi daha girdi....iki kere komisyon odedi....ayni yerden bi daha girmeseydi....
simdi....YARALARINI YALIYOR OLACAKTI....
SOYLEDIGIM SU....gunnukcu degilsen....daytrade etmiyorsan....stop kullanmak ahmakliktir....
Geride kalmasın fıkramız
Temelle Dursun VOB ta işlem yapıyormuş, ikiside kaybediyormuş.
5:35 olmuş seans bıtmış. Aracı kurumdan cıkmış ikiside yolda yürüyormuş.
Temel ÇIPLAK , Dursun ise sadece DONLA.
Temel Dursunun donuna bakmış ve demişki ;
-Dursun ,senun neyunu sevıyrum piliymusun?
... Dursun ;
-Neyumu sevıysun?
Temel;
-VOB ta stoplossu eyı kullanaysun , nerde duracagunu piliysun!…
Kuzu abi üstüne tanımam bu piyasada... Bugün piyasada uzman geçinenler, senin 1-2 hafta önceden gördüklerini söylediklerini konuşuyorlar... İşte fark burda önemli olan önceden görebilmek...Umarım bişielr kaparız senden ama çok fazla kaybolma ortalıktan çok aradım bulmak için seni'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
gelelim duruma....
skender agamin elinde iki beklenti var....ikisinide kullanacak....
biri....persembe yunan swapi....orada yatirimcilarin yuzde 40 i swapi kabul etti....bu yeterli degil...en az yuzde 75 olmali....
oburu....cuma gunki amerikan tarim disi istihdam...onu eyi olarak ayarlamislardir....
bana gelince....slow traderdim ben....altinda....dow da arzu ettigim kara ulastigim ucun kapadim...
bizde BOBY de....kapamadim....73 000 den 71 000 e indi....bu rakkamla ben gicimi dahi gasimam....
bunun anlami sudur....skender bizde silkeleme yapmiyor....yani herkese gelin hepberaber feyzaya gidelim diyor....eeee gidelimde....feyzada ne var durzu....ayaklarimi yerden kestin....uyduya bindirdin....dumen sende....goturup aya attin bizi...eeee ne yapcagiz orada....
1....iraki yok....
2....gaci yok....
yok gardas ben gelmem dedim....yukseklik korkum var....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTemel gibi donsuz mu kalalım kuzu
Kuzu abi üstüne tanımam bu piyasada... Bugün piyasada uzman geçinenler, senin 1-2 hafta önceden gördüklerini söylediklerini konuşuyorlar... İşte fark burda önemli olan önceden görebilmek...Umarım bişielr kaparız senden ama çok fazla kaybolma ortalıktan çok aradım bulmak için seni
dikkat et...ben yunani iki hafta once yazdigimda...kar edebilme imkani vardi...hersey tepedeydi...shortlar kari alirdin...nitekim yaptim...
onlar ise simdi yazarak...onemsiyerek....dusmus piyasada insanlara zararina poz kapattiriyorlar....skendere yardim ediyorlar.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Şimdi düşen piyasada ahh yunan diye diye millete uzunlarını kapattırıp short bile açtırdılar dün özellikle...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdikkat et...ben yunani iki hafta once yazdigimda...kar edebilme imkani vardi...hersey tepedeydi...shortlar kari alirdin...nitekim yaptim...
onlar ise simdi yazarak...onemsiyerek....dusmus piyasada insanlara zararina poz kapattiriyorlar....skendere yardim ediyorlar.....
Bence görünüm bu şekilde... O yüzden uzunda bekliyorum'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
süphan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn kuzu
altın için perşembe günü düşmezse bu düşüş bitmiştir olarak düşünebilir miyiz
yoksa yine dax takibi devammı
ya da şöyle de sorulabilir
yarın beklentiniz gerçekleşmezse burdan longlayacak mısınız
sağolun
dadas erzurumlumusun....neyidirsen eysen ula....
yunan olumlu biterse....korkunc satis gelecek...skender agamin baska planlari var....yazacagim...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
usaglar....
hicbirsey gorundugu gibi deellldir.....BILGI....TEK SILAHTIR.....KIMSE ONU YENEMEZ.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sn kuzu erzurumluyum
Seyreyle güzel, Mevlâ’nın kudreti neler eyler / Allah’a sığın, yüce (İlâhî) adalet neler eyler… )
(Sevgili’ye gönül vereli ben candan usandım / Derdime düştükten (beri) dermandan usandım.)
(Suları bozulmuş, içtikleri kalp; Hazreti Hakk’a / Bir an dahi ettiğim isyandan usandım.)
(Yönelmem başkasına tevbeler olsun / Bu ana kadar ettiğim isyandan usandım.)
(Deli gönül pervane gibi yanmayı ister / Sabah ve akşam ah ile inlemeden usandım.)
(Ayrılık gözyaşı dökmeye mecalim kalmadı / Yârime kavuşma dilerim; iç acısından usandım.)
(Gönül âşk ile tutkun oldu; gayrisinden geçti / Ben insan sohbetinden dost görüşmesinden usandım.)
(Çünkü zamane insanlarından zerre vefa bulamadım / Yüzleri dost, özleri (içleri) düşmandan usandım.)
(Kudretine hayret kaldığım Hakk’ın ismini anayım / Çokluk ile insanlarla görüşmekten usandım.)
(Kuddû'sî’ye (Hak’tan) gayrisi vahşet görünerek / Kuddû'sî der ki: ‘Her ne var ise ondan usandım.’ )
gayet iyiyim sn kuzu teşekkür ederim
umarım sizde iyisinizdir
Yorum
-
SEVGILI KADIR BILEN GARDASLARIM....
ayhan 53....
muratman....
erkmen....
ve burada oldugumu bilmiyen fekat orada hala benim ucun furusan...cesur ve kisilikli gardaslarim....
sizler olmasaniz....tek kelime dahi yazmam....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sercan....
KMX e...doktora sevgilerimi ilet....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
süphan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn kuzu erzurumluyum
Seyreyle güzel, Mevlâ’nın kudreti neler eyler / Allah’a sığın, yüce (İlâhî) adalet neler eyler… )
(Sevgili’ye gönül vereli ben candan usandım / Derdime düştükten (beri) dermandan usandım.)
(Suları bozulmuş, içtikleri kalp; Hazreti Hakk’a / Bir an dahi ettiğim isyandan usandım.)
(Yönelmem başkasına tevbeler olsun / Bu ana kadar ettiğim isyandan usandım.)
(Deli gönül pervane gibi yanmayı ister / Sabah ve akşam ah ile inlemeden usandım.)
(Ayrılık gözyaşı dökmeye mecalim kalmadı / Yârime kavuşma dilerim; iç acısından usandım.)
(Gönül âşk ile tutkun oldu; gayrisinden geçti / Ben insan sohbetinden dost görüşmesinden usandım.)
(Çünkü zamane insanlarından zerre vefa bulamadım / Yüzleri dost, özleri (içleri) düşmandan usandım.)
(Kudretine hayret kaldığım Hakk’ın ismini anayım / Çokluk ile insanlarla görüşmekten usandım.)
(Kuddû'sî’ye (Hak’tan) gayrisi vahşet görünerek / Kuddû'sî der ki: ‘Her ne var ise ondan usandım.’ )
gayet iyiyim sn kuzu teşekkür ederim
umarım sizde iyisinizdir
en sevdigim turku bu...irakiyi cektim mi....yanimdada kiyak bi arkadasim varsa ...bu turku ile cok aglamisimdir....
bu....insanlarin nankorlugunu en iyi anlatandir....ve allaha siginma....ve ona havale etme....
muhtesem bi soylem bu.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
erzurum entersandır sn kuzu,
başka şehirlerde genişlerseniz,erzurumda derinleşirsiniz..
havasından mı suyundan mı bilmem,
deniz gezmiş de olabilirsiniz fethullah gülen de..
bu türkü de derinliği iyi anlatır tabii
selamolsun sizlere..
iyi akşamlar..
Yorum
-
maalesef bu sabah uyanıp yanına gidemedim..normalde hayatta uykuya kaldığım binde bindir..bende daha önce kendisi ile tanışmadım...çok heyecanlıydım..mesaiye başladıktan sonra yoğun olur dedim..yarın sabaha bıraktım..süphan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn sercan2014
hakikaten kmx da inanılmaz bir adamdı..
yazdığı dönemde çok faydalanmışızdır.
o da kuzu gibi çok zeki bilgili ve kıvrak kaleme sahipti.
merak ettim şu an için ne düşünür
bizimle paylaşırmısınız
arman afrashiye(kmx) erzurumdan kucak dolusu selamlar
tabiiki sayın kuzuya da selam ve sevgiler..
ayrıca sayın kuzu,
sizin bilgi paylaşımınızda sizi kaç yıldır takip ettiğimizi bilseniz...
sizi yıllardır okurum hem keyif hem bilgi aldım hala daalıyorum
sağolun
iyi ki varsınız..
kmx herkesten biraz farklıdır.. yabancı takasına önem verir.. eğer 2008 ekiminde pozisyon aldıysa trendin devam ettiğini düşünüyosa hala pozisyonunu hisselerini taşıyodur... kendisini uzun zamandır hiç bi topikte yazarken görmedim.. 2011 yılındaki düşüşü düzeltme mi trend bitimi görür bende merak ediyorum..lakin 2006daki düzeltmeyi de aylar öncesinden uyarmıştı... inşallah yarın sabah erkenden gidicem hastalarına bakmadan önce kitap imzalatma bahanesi ile sorumu sorucam trend bitt mi? ya da düşüşte hangi maddedeyiz?selamınızı iletirim..
ben kendisini bilgisayarın pek yaygın olmadığı internet kafe ortamının popüler olduğu bi dönemde haftalık yazılarına bakardım.. o dönem öğrenclik yılarıma denk geldiği için bir saatlik internet ücreti bile çok gelirdi bana.. çok sınırlı bi param olsada-2003-2004- 2005te yaşadığım mutluluk hayatımdaki en anlamlı günlerdi..öyle bi trendin tekrar gelmesini sabırla bekliyorum..hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
Yorum
Yorum