FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • selam45
    Yeni üye
    • 27 Eylül 2009
    • 21

https://twitter.com/imales34

Yorum

• selam45
      Yeni üye
      • 27 Eylül 2009
      • 21

https://twitter.com/imales34

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

selam45...

bi 15 dakikalik veya saatlik kanal grafik koyarmisin....sevgiler.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tnaaa28
          Analizci
          • 18 Ağustos 2011
          • 1334

selam45 kardeşim selamlar... şu koyduğun ve koyacağın grafiklere bir iki açıklamada eklesende hepimiz grafiğin ne dediğini anlasak iyi olur... ;)

eminim buradaki çoğu arkadaşımda bana katılacaktır... kolay gelsin eline sağlık...
          " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1922

22 günlük ortalamalar alttan torpido gibi 60.000 lere doğru geliyor..Yani biz ona gitmeden o bize gelecek gibi..
            Bu da düzeltme olmadan yatayda dinlenme manasına gelebilir..

Yalnız bu aralar acaba dünyanın dikkati avrupadan uzak doğuya dönebilir mi diye düşünmeye başladım..

Çin bu kadar büyüyor olmasına rağmen borsası sıkıntılı..Var bir bityeniği sanki..

Mobius geçen hafta ralli bekliyorum çin borsasında demişti..Gerçekleşmedi..1-2 hafta içinde bir ralli olmazsa hakikatende kötü kokular çıkmaya başlayabilir.

Yorum

• guneysu
              Rize
              • 01 Mart 2009
              • 646

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              selam45...

bi 15 dakikalik veya saatlik kanal grafik koyarmisin....sevgiler.
              laaa kuzu istediğin kanal bu galiba saatlik... üst kanala atarsa kendini acilen, mezbaha bile şortçuları kesemez..
              !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                laaa kuzu istediğin kanal bu galiba saatlik... üst kanala atarsa kendini acilen, mezbaha bile şortçuları kesemez..

evet bu lazoglu....ust kanal ust cizgiya yunan anlasmasi oldu ile gider....alt kanal alt cizgisini olmadi ile kirar....

aslinda yunani filan takmiyorlar....onu bahane edecekler her iki durumdada....

dow ....bugun mayista gordugu majino hattina girdi....12 850 ila 12 875...kirdi bile...12 878..

simdi herkes karli bolgedeyiz....hissede yani...dun alanda bugun karli...yarin alanda obur gun karli....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

YUNANI NIYE TAKMIYORLAR....

gorunen o ki....skender bankalar arasi gizli bi anlasma saglamis....CDS ler tetiklenmiyecek ustune kurulu bi mali denge kurmuski....yunanin batmasi islerine bile gelir...ECB parayi bunnara vermis...amerikan bankalarindaki sigorta kaartlari gecersiz ki....

BUNNAR BORSALARA BU DENLI EMNIYET ICINDE FURUYOR....yani 2009 cikis seneryom agirlik kazaniyor....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

bu durumda yunan hic aciklama yapamaz mart 20 ye kadar....ve bu islerine geliyor....NEGATIF BI BOMBA ILE INSANLARI MALDAN UZAK TUTUYOR VE HABIRE BASIYORLAR....

gercek cozumu ise sadece onlar biliyor....CENGIZ HAN..ve...10 mogol ordu komutani....

cunki....tengry gok CENGIZ HAN a demiski....

nasilki gokte bi gunes var ve parliyor....yerdede bi sen olacaksin....TEK DUNYA TEK DEVLET....

Yorum

• k3r3m
                      Aktif
                      • 31 Temmuz 2011
                      • 665

bunu neyle teyid edebiliriz sayın kuzu

bir de bugün, iş yatırım.. tavsiyesini al'a çevirmiş diye okumuştum...diğer köyde
                      forumlarda çoğnluk al'a temkinli temkinli geçiyor.. tıpkı sizin şu ekolojik denge'deki anlatışınızda gibi.. sudan yavaş yavaş içmeye başlıyorlar
                      bu ikinci %25'lik çıkış mal yedirme olabilir o zaman gibime geliyor...
                      bugün büyük bir aracı kurumun önemli bir elemanı ile konuştum, doğru düzgün mala giren yok diyor ama onun algısı da pozitife dönmüş gibiydi..

ben yarın hafif bir düzeltme bekliyorum nedense... sebebleri
                      1. geçen hafta salı yapmıştı düzeltmeyi, bu hafta şaırtmak için çarşamba diyorum :P
                      2. 3 gündür eğitim veriyor. a-14:30 dip sonra fişek, b-1000 puanlık hareket bantları
                      3. pasta(ne kadar sevmeseniz de) biraz longçu birikmiş
                      "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

YOK YOK...bi duzeltme var...ve basladi o...BEN...orta vadeden bahsediyorum...buyuk resim yani....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

su an skender egitim yapiyor....SARTLANDIRIYOR...

kimi....

iki gurubuda....

kim bu guruplar....

shortcular veya maldan erken inenler....bunlar ayni pisokolojide su an...bunnara biraz inip umut veriyor ve sonra mermi hiziyla dahada yukari cikip hem zararini buyutuyor....hem umudunu tuketiyor....

longcular ve maldakiler....

onlarada diyorki....shortluyani veya maldan inene ne yaptigimi gordunuz....onlarinda acgozulugunu kiskirtiyor....

bu egitim nerede sonlanir....LONGCULAR VE MALDAKILER....KEMIKLESIR....

shortcular ve erken inenler umutsuzlasir....shortu kapar ve mala biner....

bunu ard arda yaptigi dusus ve hizli direncli cikislarla sergiler....son dususunde sonucu izler...KEMIKLESME VARSA....

20 GUNNUGE MERMI HIZIYLA INER.....ISTERSE HABERLER GUNNUK GULISTANLIK OSSUN....FARKETMEZ.

Yorum

• k3r3m
                            Aktif
                            • 31 Temmuz 2011
                            • 665

siz kemikleşmenin kokusnu nasıl alıyorsunuz ;)
                            "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

sevgili guccuk yatirimci gardaslarim....

gendinizi guccuk gormeyin....bakin kimleri ne hale soktuk....BATIRDIK USAGLARI.....

. 2007 fiyati......2011......................simdi.....

doyce giz.........120................20................. ........35

commerz zilli.....38..................1.20................ ......1.9

baribas sergos...95.................22.................... .....35

sosyetik bebek....160..............15...................... ....24

hallerine bakin....devler lem bunnar....bunnari oylum oylum oyduk yaw.....

birinin basi....yunan gorusmelerindeydi hafta sonu....herifin tipi kaymis....kaybettigi buzagiyi ararken...yorgo ona....

BILIYONNU HEMSERIM....senin buzaginin anasi inekte oldu....buzagiyi biz yedik....emme anasini kim yedi bende bilmiyorum dedi....

yani....

bu usaglari batirdik....halimize sukredip....irakimizin ve lakerdenin kiymatini bilip....kefereye sukredelim...batik olan onlar....onun ucun guduruyorlar....

yakinda....portekiz bunnara ebelerinin oteki orekesini gosterecek....dusmek ucun cikiyorlar....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

bu dordude.....kritik yerlere geldiler....yukarida ocu var yerleri....

bunnarsiz....ne daks gider ne kak...eccik sabredecegiz....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information