FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

boş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn kuzu topik için teşekkür ediyorum.
    Katkı olsun diye yolladım Bu dolar endexi neredeyse % 50 fiboya gelmek üzere buradan dönerse ne olacak göreceğiz defdlasyona bağlı her varlık düşecekmi ,
    ya da ABD ayvayı yiyip dolar düşecek ve altınmı gidecek ) Ne soru ama
    Bunun cevabını ancak üstatlar verebilir diye düşündüm bir an, bakalım üstat ne diyecek
    svg

Uploaded with ImageShack.us

fed in ne soyledigi onemli degil....

ne yaptigina bakacaksin....

26 aralikta topigi actim....dedim ki bu borsalar herkes duser diyor emme....CIKACAK....

bana bunu soyleten....FED in ne yaptigi idi....

ECB ye swapline nini acmis....dehset para veriyor....oda avrupa bankalarina veriyor....

ve gizlice....AVRUPA BANKALARINI BAIL OUT YAPIYORDU....KURTARIYORDU....

BU GRAFIKTE O KURTARISIN HIKAYESI NET YATIYOR.....ne oluru sonra yazacagim....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

sevgili repalize....

obur tarafta sormustun ALTINI....yeri geldi...seni burada cevapliyayim....

bu bos un grafigine bak....eger DXY....77.50 YI OPERSE.....altin o anda 1800 lerde olur....yeddi ceddimle shortluyacagimi bilmeni isterim...

sevgiler bitanem...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• greenspan41
        Aktif
        • 30 Nisan 2009
        • 327

dxy 78,85

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

gelelim duruma yani nereye kadar....

bunun ucun 26 aralikta verdigim analize donelim....

ne dedim....borsalar cikacak ve hedefi 70 000 dedim imkb 30....200 gunnuk ortalama.....bunu dedigimde imkb30 60 000 di....

60 000 de mala bindik....67 000 de indik....niye 7000 puan cikis vardi....iste burada bilgi kirliligi devreye girdi....bunnar teknik analiz...elot wave ....ve makro haberler....

maldan indim 5 gun bekledim....ve teknikte doji....eliotta dalga boyu....makroda yunan borcu anlasmasi bozulunca....

67 000 den ilk kademe shortu bastim....uc seyde yanimdaydi....teknik...eliot....makro....

ne oldu....FED 2014 VE SONUNA KADAR FAIZ ARTIRIMI YOK DEYINCE.....

GUZU TERSE DUSTU.....ve o gece yazdim 70 000 yolda diye....ve dotu kurtarma sistemimi devreye soktum....son uc kademeylede furacaktim....stoploss henuz erken....

ve furdum....69 500 de....ve 70 500 de....son furus ya olacak 71 500 de yada olmuyacak....

neye guveniyorum....dipten 10 000 puan cikmisiz...ve gelmis 200 gunnuk ortalamaya carpmisiz....

ne kar almisim....6350 puan sirf bu cikista kar almisim....oyleyse bunu geri vermem almam kadarda dogal....NE KADAR RISK O KADAR KAR....

PEKI NE OLACAK....

Duzeltme gelecek....veya beklenen buyuk COKUS....

DUZELTME GELIRSE fibo 50....yani 65 000 e iner....ve doner 200 gunnugu yukari kirar....

ve en kotusu ve oldurucusu....duzeltme yok....hedef FEYZA....

iste o zaman....kendi soyledigim ve savundugum cikis trendine karsi gelmem....72 000 de kol keserim....

arasi ve deresi bende yok....GUZUNUN SISTEMI BU....2008 DEN BERIDE BI DEFA DAHI ZARARLI POZ KAPAMADIGIMI HERKES BILIYOR...

BILGI KIRLILIGI....VEYA COKLUGU....BORSACIYI YANILTIR....SOROS buna the ages of fallibility diyor....yende oyuldugunda bu teoriyi gelistirdi....

bende zaman zaman....teknige ve eliot wave e bu yuzden saldiririm...ikisininde takipcileri kizar...bende takipcisiyim elimde degil....

AMMA BENI HEP BUNNAR YANILTTI....bunnarin ben.....ha ha ha

taka ile babo bu kismi okumasalar....daha kibar seyler yazardim emmeee usaglari kirmiyim....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

buyuk cokusu hazirliyan sebebler var mi......VARRRR....

avrupadaki bankalar....bunnar YUNANda tras oluyorlar uc numoro tras...portekiz geliyor....irlanda geliyor....nacar geliyor....

bankaciyi olduren sey ana parasina dokunmaktir....

formul su....

principle=princible+interest....buradaki principle i tras ettin ni....bankaciyi yatir ik ondan iyi....

niye....

cunki....the creation of money supply....is equal directly.....debt+interest....debt yani borcu silersen...ASLINDA DUNYADAKI MONEY SUPPLY yi siliyorsun....yaratilan para daraltiliyor bu sekilde...BU SISTEMIK RISKTIR....

TEK CARESI VARDIR....BORC SILERSEN....

o zaman....diger balonlarin sismesine izin verirsinki.....silinen borcla ortadan kaldirilan para yeniden yaratilsin....

yani...bankalarin bilancosunda olan hisse senedi...emtia v.s....BUNNARI SISIRECEKSINKI PARA YARATILSIN....VE diyordum ki merkel bacim timoty le birlikte bunu yapacak...YAPTI...ECB ye dediki daya paralari bankalara...timoty fed e AC AVRUPALI USAGLARA SWAP ONLINE I...

yoksa ucu boklu degnegin...CDS lerle donup amerikan olanlara girecek....

26 ARALIK YORUMUMUN ARDINDA BU VARDI.....

neydi bu.....

the creation of new money.....

borsalar yuzde 15 cikti....SISME YETERLIMI....BUNU ARASTIRIYORUM....

Yorum

• manif
              Matematikçi
              • 16 Ağustos 2011
              • 752

bu pilav daha çok su kaldırır diye bir atasözümüz var bunu akılda tutarak olayı değerlendirecek olursak, şişmenin biraz daha sürmesi beklenmez mi?
              neticede sistemden silinen paranın boyutu büyük...İtalya ve Fransanın olayı bir çırpıda hasıraltı edildi. Daha bunlarda ustura traşı olacak.
              grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

manifim nassin lem....nasil eyi dokturuyummu...kazik girdimi kafa muthis calisiyor...gozler yuval;arinda fildir fildir donuyor....

Yorum

• manif
                  Matematikçi
                  • 16 Ağustos 2011
                  • 752

fena ters oldu bu sefer ama kuzu...iskender sürdükçe sürüyor yukarı, tamam daha sürsünde bu malı kime boşaltacak sonunda? ben filmin sonunu merak ediyorum.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

mali bosaltacak kimse yok....bu cikis...ECB ve FED destegi ile bankalarca yapiliyor....mali birine vermek ucun yapmiyorlar bunu....oyle biri olamaz zaten...BU MONEY CREATION UCUN YAPILIYOR....

bununla....koleterallar artirilacak ve daha cok para basilacak....ve overcredite yonlenerek....KRIZ ERTELENECEK...ZAMAN KAZANIYORLAR....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

KOTU OLANI ISE....67 000 de terse dusmekti....kismet bu....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

google dan....

the creation of money.....yazin tiklayin okuyun...isimiz bayagi zor manif....dot tehlikede yani....

Yorum

• manif
                          Matematikçi
                          • 16 Ağustos 2011
                          • 752

o halde herşey olduğundan daha pahalı olacak, kimse alamayacak...bu işin sonu tüketimi de etkiler. misal oto 40bin olacak 60bin veya ev 200bin olacak 300bin ama alan çıkmayacak. eee pekçok sektör durur.
                          varlıkların ederi kadar para ortada olmayınca, bas bas paraları, para basmanın sonu gelmez...hmmm o zaman gariban mehmet rüyasında görecek yeni bir ev veya arabayı..velevki para denkleyip alsa bile bir şekilde yıllarca borcuna çalışmak zorunda kalır..bu işin sonunda tüm dünya vatandaşları çağdaş köle durumuna düşer. ben patron olsam üretime ara verirdim. ürettiğimi alacak kitle yok. işsizlik vs..azar.
                          bu likitide sorununu aşmanın başka bir yolu yok muydu ki böylesine dolambaçlı bir yol seçildi. Ertele ertele, bu balon bir yerde fena patlar. tüm milletler birbirine girer. Önümüzdeki 10 yıllık bir süreçte taşların tekrar dağıtılması söz konusu olur ki, yıllardır konuşulan ama ertelenen 3.cihan harbi erkene çekilmiş olur.

Yorum

• manif
                            Matematikçi
                            • 16 Ağustos 2011
                            • 752

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            google dan....

the creation of money.....yazin tiklayin okuyun...isimiz bayagi zor manif....dot tehlikede yani....
                            sağlık olsun diyip, 40 yılın başı zararına poz kaparsın nolacak..dot korkusu ile yaşamaktansa, huzurlu olursun..len skender seni bile yakalayıp öptü ya...kalabalığa karışıp elinden kurtulurum sandın emme, o seni bellediydi, bir uzun dojide, yatırdı uzunlamasına..

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

ha ha ha...bu ilk degil lem...25 yildir kendisi ile birlikte kutmu gumas yataklar ustunde cok murad alip murad verdik.... ne o bakire...nede ben....ben cevik oldugum ucun daha cok murad aldim....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

hakanbakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sayın kuzu yeni başlığınız hayırlı olsun .. neler yazacağınızı merakla bekliyorum.. özellikle SON FURGUN kısmını..

hakan...

bekle ve gor....son furgun...skenderin korkuyu tavana furdugu bi anda....olumune furan bu yiyit ve yalniz TURKUN OLACAKTIR....BU HEP BOYLEDIR....

bu bir kuzu klasigidir....bu bir showdur....bu bilginin yenilmez gucudur....bu hep boyledir....

ve guzu onun ucun okunur.....onun ucun takipedilir....

cunkiii....

olmadik bi anda saldirir.....ve alir gider.....

BU HEP BOYLE OLMUSTUR.....GENE OYLE OLACAKTIR....bakma sen timsahdaki gozyasina....o isini bilir....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information