FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • k3r3m
    Aktif
    • 31 Temmuz 2011
    • 665

duruyor...69'a inmediği için
    "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• repalize
      Aktif
      • 05 Aralık 2011
      • 311

furguncular cinemalarda

Yorum

• FNT
        KARAKARTAL
        • 29 Mart 2008
        • 4754

k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        duruyor...69'a inmediği için
        69'a inince kapatacak mısın?

Yorum

• k3r3m
          Aktif
          • 31 Temmuz 2011
          • 665

bugün öyle bir hareketi sabah bekliyordum... yapmadı
          öğleye kadar oyunun kurallarını kullanarak(MC) birilerinin kapatmasını sağladı (dün tepeye göre 10000 poz kapandı)
          şimdi zamanı ve psikolojiyi kullanacağını düşünüyorum, bugün ve pztsi yatay yukarı olacağını düşünüyorum
          sonra salı düşer herhalde diye fantazi roman yazıyorum...

ps: 69'a hangi saatte gireceğine bakarım

Yorum

• PEGA_SUS
            Yasaklı
            • 21 Ağustos 2011
            • 2790

repalize Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            furguncular cinemalarda

aşşa köydeki, kapatılan başlığımın, fragmanıydı bu

hey gidi günler

bu araba aki ilemi çalışıyordu

Yorum

• repalize
              Aktif
              • 05 Aralık 2011
              • 311

aki yok komple yok

Yorum

• zetax
                Yeni Üye
                • 04 Mayıs 2009
                • 27

hayırlı olsun yeni topik kuzi

Yorum

• k3r3m
                  Aktif
                  • 31 Temmuz 2011
                  • 665

sayın kuzu bu arada, deflasyon'un oluşması için...
                  kredilerin gümlemesi lazım ve piyasada çok fazla mal olması lazım değil mi...
                  ama şu anda baltic dr index'in bu kadar göçmesi, (borsalardan önce) zaten ortada üretim adına çok fazla birşey olmadığını ve olmayacağını da göstermiyor mu..

ben burdaki problemi çözemedim

Yorum

• deniz
                    Yasaklı
                    • 07 Haziran 2009
                    • 47

Yeni show başlamış. Perde açıldı hadi bakalım.

Bu kadar çok para basılmışken niye deflasyon olacak. Paranın çoğunun azınlıkta toplanması, çoğunluğun borçlu ve borçlanıyor olması mı? Borçlu olanların borçlarını ödeyemez noktasına getirilip, ellerindeki varlıkların panikle borç kapatmak için paranın toplandığı eller tarafından ucuza toplanması mı?

Bütçesini doğrultmak isteyen devletler varlık da, o da yetmedi,toprak da satacak- çok tanıdık geldi bu :040:- .
                    Rekabet edemeyen küçük şirketleri büyükler yutacak.

Sonuç; yeni dünya düzeninde herkes, ellerinde büyük parayı toplayan azınlık için çalışan kölelere mi dönüşecek. Bu mu amaç?

Sonra; zincirlerinden başka kaybedecek birşeyi olmayan kitleler yeter artık deyince "KAOS".

Ve kapitalizm kendi evlatlarını yemeye başlar...................

Yorum

• boş
                      Aktif
                      • 02 Aralık 2008
                      • 253

Sn kuzu topik için teşekkür ediyorum.
                      Katkı olsun diye yolladım Bu dolar endexi neredeyse % 50 fiboya gelmek üzere buradan dönerse ne olacak göreceğiz defdlasyona bağlı her varlık düşecekmi ,
                      ya da ABD ayvayı yiyip dolar düşecek ve altınmı gidecek ) Ne soru ama
                      Bunun cevabını ancak üstatlar verebilir diye düşündüm bir an, bakalım üstat ne diyecek
                      svg

Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

yasadigimiz bu donem....yanilma ve yaniltmalar cagi....beyin ve akil ile vicdan uclusunde....dengeler surekli kirilgan....

insan....

caresizligini....bir dengeden bir dengeye savrulusunu....bunun neden ve nicinlerini ararken....YANILIR....

bu yanilma....birikmis bilgi ve bilgi kirliligi icinde....bir KAOS a varir....INSAN Savrulur...DENGESINI BULAMAZ....

BU YUZDEN....skender....ideolojik devletler yerine DEMOKRASIYI YERLESTIRIR....ki savrulma ve savrulmadan edinecegi kari kontrol edebilsin....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• radyolog
                          OKURYAZAR
                          • 03 Ağustos 2008
                          • 23589

HAFTALIK BAZDA 26/12/2011 DEN BERİ YÜKSELEN İŞLEM HACMİNE DİKKAT EDİNİZ
                          GÖSTERGELER YENİ OLARAK AŞIRI ALIM DÜZEYLERİNİ GEÇTİ BU HAFTA

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKALIM

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

biz ise....

bu cagin boyle oldugunu....tek dunya tek devlete gecildigini....ve SKENDERLERIN isbasinda oldugunu bilen....bunu kabul eden...bunun sonuclarini bilen....

VE BUNA GORE SEKILLENEN....BILGIYI KIRLETMEDEN....BEYNIMIZI TECAVUZA KAPATMIS....

bi gurup gariban bilgili TURK EVLADIYIZ.....

garibaniz cunki vicdanimiz ve kulturumuz....ISBIRLIKCI olmayi reddediyor....

oylese ne kaliyor geriye....AKINCI VE TALANCI OLMAK...
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• şemsi
                              Katılımcı
                              • 10 Haziran 2009
                              • 107

Türkün vuruşkan evladı ve bizim gibi küçük yatırımcının kurtarıcısı, akıl hocamız,Sevgili Kuzu abi; yeni topiğin hayırlı olsun . Selam ve saygılarımla.
                              Sessiz takipcilerden.......

Yorum

• paradigma
                                Tecrübeli
                                • 19 Haziran 2009
                                • 1088

Sn kuzu cok guzel diyorsunuz Akinci ve talanci olmak ....tamam olalim .. ama bir turlu olmuyorki , sizde shortsunuz... herdaim pozunuzuda yazarsiniz ,olabildigince durustsunuz ,lakin yine ters taraftayiz bende shortum , siz 67 000 den bu yana shortsunuz maliyet en son 68250 ydi sanirim .... yani 2000 puandan fazla gaptasiniz ben ise biraz daha fazlaym ...simdi tam anlami ile long olmus olmamiz gerekirken biz 180 derece ters pozdayiz ..Bu da gosteriyorki talani akini hala gorgy yapiyor ... Sizin macro konundaki tecrubelelriniz, bilgileriniz derya deniz , ogrenecegimiz cok sey var sizden... ama bu birikimi gorgy den calarak degerlendirmek daha dogru olur ona katma deger yaratarak degil ..Bu asamada Neden ters pozda kaldik diye de derince-ayrintili dusunmek gerektigi kanaatindeyim
                                yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information