FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • paradigma
    Tecrübeli
    • 19 Haziran 2009
    • 1088

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
    hakan...

bekle ve gor....son furgun...skenderin korkuyu tavana furdugu bi anda....olumune furan bu yiyit ve yalniz TURKUN OLACAKTIR....BU HEP BOYLEDIR....

bu bir kuzu klasigidir....bu bir showdur....bu bilginin yenilmez gucudur....bu hep boyledir....

ve guzu onun ucun okunur.....onun ucun takipedilir....

cunkiii....

olmadik bi anda saldirir.....ve alir gider.....

BU HEP BOYLE OLMUSTUR.....GENE OYLE OLACAKTIR....bakma sen timsahdaki gozyasina....o isini bilir....
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ilave olarak ;
    KUZU...bir fırtınadır....detaylarda eser....gösterileni degil....saklananı görür...yansıtılanı degil....yansıyacagı görür...FARKI BUDUR...

o alıyor....ben veriyorum....o veriyor ben alıyorum.....
    silinmezsen oyundasın....showdasin ..... bu sex gibi....zekalar furuşuyor.....SİLİNMEMELİSİN.....oyunda kal....hayat bi show ....

sex yetseydi....iş yetseydi....bu işte olmazdın....BU İŞ Bİ KUMAR....
    Bİ İDDİA BU.....onun üçün bu kadar kafa tüketiyor insanlar....
    para degil bu....paradan öte
    KİM ZEKİ.....
    yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• paradigma
      Tecrübeli
      • 19 Haziran 2009
      • 1088

10-09-2011 17:25 #1562
      kuzu
      furuşan akıncı

Su anda...dow da....imkb de...ve altnda shortum....aynen yorumumda yazdgim gibi,,,,,

eger....sellele olusursa....dibe kadar para yazacak durumdayim....yolda...BENI INDIRMEYE ZORLAYACAKTIR....

dkkat ederseniz genelde her shorta gecisimde...erken gecmis oluyorum...

babo...

gene erken gectin teres....git bi cali bul altina gizlen der....

benim bu hizla shorta gecisim ise selleleyi kaciririm korkusu ve merakindan dir....

ote yandan...ceddimiz bu durumu atasozu le...furgulamistir...

taze gacinin basina ne gelirse....ya meraktan yada tarrraktan gelir deyu....
      -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Isimin yogunlugundan ve vob a da kustugumden uzun zamandir borsa -vob la ilgilenmedigimden dolayi , daha once israrla takip ettigim Sn KUZU yuda kaybetmistim ...Su gunlerde isimden ayridigim icin zamanim mevcut .. Sukurki Sn KUZU burada yaziyormus ... Simdi eski yazdiklarini ,kacirdiklarimi okuyorum ... ve yukarida kirmizi renkle isaretledigim cumleyi de eminim buradaki herkez okumustur tekrar hatirlatma geregi duyuyorum ....

Sn KUZU bahse konudaki bu aksiyonunuza da bir torpuleyebilirseniz veya iyiestirebiliseniz (kaldiki 67 000 den ilk shortu bastinizki bu sizin gibi bir profosyonel icin cok ciddi hata ) bu gorgy nin(artik skender diyorsunuz herhalde bizlerden cekecegi var ....

Ayrica buna ilave olarak, sizi bu konuda iyilestirmeye calisan ve frenleyen ;yani eylemden once duyumsayip kavramaya yardimci olan yine cok degerli Sn EXPER i hatirliyorum ...

Sahi ya Sn. EXPER nerede bilgisi olan varmi ??

Yorum

• Tnaaa28
        Analizci
        • 18 Ağustos 2011
        • 1334

Normalde uzun vade ayı piyasası etkisinden kurtulabilmemiz için teknik analizcilerin önem verdiği bir husus 200 gho ve 50 gho seviyelerini yukarı yönde kesişmesi yani 50 nin 200 lüğü yukarı yönde kesmesidir... ki şu anda 50 gho 200 lüğün hayli aşağısında ve altında... mevzuya bu açıdan yaklaşırsak çizgisel düşen trendi yukarı yönde kırarak ve 55,500 direncini gaplı maplı sürpriz denilebilecek ve hatta bir çok yatırımcının beklemediği bir şekilde yukarı geçip bir yükseliş hareketi oluşturduk... ama 200 gho yu 50 gho yu kesmesi gibi bir olay haliyle şu an yok... bu açıdan bu yükselen harekette 200 gho da fiyatlar için bir direnç konumunda olacaktır...

kısa vadede ise 5 gho 10 günlüğü ve bu ikisi 22 gho yu ve 22 gho nun dahi 50 gho yu yukarı kesmesi kısa vade için olumlu bir gösterge..
        ama orta uzun vade için bu ufak gho ların 100 ve 200 lükleri yukarı kesmesi yani üstüne çıkması icabeder...
        ve hatta ben 200 gho nun 300 ve 500 gho nun üstüne çıkmasını dahi takip ederim...
        " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• Tnaaa28
          Analizci
          • 18 Ağustos 2011
          • 1334

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
          bugun veya yarin bunnari olusturup koyarsan....yarin ustunde tartisir seansa oyle gireriz....
          XU100
          kalın koyu mavi 200 gho ve kalın pembe olan 50 gho

10 ve 20 gho larda mevcut....

Kuzu dayını isteği ilen XU30 u da bu akşam koymassan yarın bakarız onada... ;)
          " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• Tnaaa28
            Analizci
            • 18 Ağustos 2011
            • 1334

yine aynı şekilde XU30

kalın koyu mavi 200 gho ve kalın pembe olan 50 gho

10 ve 20 gho larda mevcut....

Yorum

• guneysu
              Rize
              • 01 Mart 2009
              • 646

laaaa kuzu,

yeni başlığın hayırlı olsun deyeyim...

senin telefon görüşmeni kayıt altına almışlar bilesin...
              !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• Bear_Bull
                Spread Trader
                • 09 Şubat 2009
                • 773

Duydum ki Sn Kuzu 200 lük ortalamalara bakacakmış ta hangisine

200 günlük ortalamalar
                son bir kaç gündür herkesin dilinde

ama sadece Endex grafiklerinde paylaşılıyor
                oturduk yazdık ufak bir formül hangi endex hangi hisse (toplam 447 ensturuman)
                BASİT
                USSEL
                ORTALAMA

200 lük periyotların altında ve üstünde
                kapanış değerleri yanında 200gün ortalama çeşitleri ve onların yanında ise
                "0" ve "1" değerleri ile 200 lüğün üstünde mi? altında mı? değerlemeleri var.

PDF dosya >> http://www.ayilarbogalar.com/download/200gunORT.pdf

Bear_Bull

iyi hafta sonları.
                Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• eksper
                  Kıdemli
                  • 17 Temmuz 2009
                  • 3714

tarih28.11.2011...long devam ediyorum....66500 maliyetli longlar hala duruyor....ikinci vuruşuda 61000 den yaptım....ortalamam 63750 de...marjini yedim...zevk almaya calışıyor, öpecegim günü bekliyorum...paracıkları yatırdım hepsi cil cildi... vee zamandır öldüren zamandır güldüren....kuzumu saygıyla selamlıyorum....ha ha ha ha
                  tarih 30.11.2011...61000 longları 65300 den kapattım....digerleri duruyor....

Yorum

• eksper
                    Kıdemli
                    • 17 Temmuz 2009
                    • 3714

olurda merak eden arkadaşlar icin yazdım....son mesajımdan bu yana vadeden vadeye aynı maliyetle gecişi saymaz isek sıfır işlemle long devam ediyorum....poz acıp kapamadıgım ücün uzun zamandır yazma geregi duymadım....emme havayı kokluyor ara ara büyük zevkle yazılanları takip ediyorum....yaklaşık 8000 puvan cebimde duruyor ve pozu şu aşamada kapatmaya hic niyetim yok....

Yorum

• paradigma
                      Tecrübeli
                      • 19 Haziran 2009
                      • 1088

Eksperim seni gordugume hakikaten cok sevindim ...2010 Vob 50 000 den 92 000 e gittiginde cok ciddi darbe almistim .86 000 den kol kestigimi bilirim ..Yine short pozdaydim ..Cali dibinden cikamamsitik ..o gun bugundur forum dahi acmiyorum ... Seninde sinirlerinin alabildigine bozuldugunu hatirliyorum ...Umarim bu sefer hersey farkli ve daha saglikli ve hayirli olur ....Cok isabetli pozlarinin devamini diliyorum ...Hakikaten cok guclu bir forum burasi soyle yazan arkadaslara baktigimizda ... artik burayi okuyanlara s.. gezmez diyebilirim ...Basta sn Kuzu olmak uzere emegi gecen ve gececek tum ustadlara simdiden tesekkurler ...

Yorum

• eksper
                        Kıdemli
                        • 17 Temmuz 2009
                        • 3714

sevgili paradigma...vobda poz acmışız...adamın cebindeki paraya talip olmuşuz...cıkar ver paracıkları diyoruz...oda arada bir hastır lem deyyus deme hakkına sahip...bu gerceği bilmeden poz acan adamın kıcındaki donu bile alırlar....ha ha ha .

Yorum

• eksper
                          Kıdemli
                          • 17 Temmuz 2009
                          • 3714

daha yeni son mesajıma bakın benide donsuz bırakacaktı....emme bende don cok....anadı azat etti...şimdide düş yakamdan sülük diye yalvarıyor....ha ha ha

Yorum

• eksper
                            Kıdemli
                            • 17 Temmuz 2009
                            • 3714

bu son cıkışın bir düzeltmesi olacak...eli mahkum...ve buna cok yakınız....

Yorum

• eksper
                              Kıdemli
                              • 17 Temmuz 2009
                              • 3714

pozu kapatıp 66000 lerden tekrar longlayacağım....hedefim tek işlemde bir 10000 puvan daha almak....

Yorum

• paradigma
                                Tecrübeli
                                • 19 Haziran 2009
                                • 1088

bu son cıkışın bir düzeltmesi olacak...eli mahkum...ve buna cok yakınız....
                                valla ekperim artik olsa iyi olur , sana bu kadar kar bizede bu kadar cile yeter kanaatindeyim hali hazirda sn kuzu da shortken ;) ...bu duzeltmede de sagli sollu vuracagina eminim ....bu arada telin son iki rakami 02 idi degistirmedi isen ..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information