FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
EN AKILLISI BU....dinden gecinmek tarihsel olarak hep var....ednan hoca en krali bence...MEHDIYIM DIYOR....BENDE MEHDIYIM...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ADAMIN GUCUNE BAK....isi gucu yok....calismiyor....tek isi var....din......yasantisi en guzel gacilarin arasinda....hepsi gonullu....cubbeli ehemmed hocam zorla ikiyormus...onun dini kuvvetli degil....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
lem burada....kiliseler bombos....cogu kapali....bi kismi diskotek olmus....sok oldum gittigimde....bizde olsa kiyamet kopar....
ve bunnar dunyayi soyuyor....ve o din adami gecinen ipneler bu soygundur....BUNU DURDURUN DEMIYOR.....ISBIRLIKCI PUSTLAR...O ZENGINLIK NEREDEN GELIYOR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
NISAN VADEDE APS kac sizde su an....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
toplam 185 000 olunca....nisan arti subat.....donum noktasi....orada shortlari kapamaliyiz....sen totali yaz....bende iki ekran var digerleri out...onlardaki izlediklerimi bozamam....nisan 85 000oldumu....bogur.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yaklasik 20 000 kontrat kaydi nisana....shortunumu kaydi....longunumu....kimi kaydiysa onun ziddi yone gider son iki gun....
sizce kimi kayiyor ve neden....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
şöyle bir forumları dolaştım... genelde hava puslu ama reel manada poz açanlar long yönünde... (ben de eur/usd long açtım)
o yüzden shortlarını taşıyo olabilir (müşterisi var çünkü... ve -makas da cazip) gibi gibi
diye düşünüyorum
ekleme: ikinci sebep, zararda oturan shortörlere işkence çektiriyor... yavaş yavaş inerek... onlar da lanet olsun deyip kapatıyorlar (yani longluyorlar)
ekleme2: toplam aps=201k civarı
ekleme3: bu durumda en mantıklısı 14:30 gibi toplam apsd'ye bakmak olabilir gibime geliyor
ekleme4: toplam aps=196k civarı"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
hisselere basarak indiremiyolar..ortada hiçbişey yokken seans arası voba 500 puan basıyolar,açılışta bankaları 2 kademe aşağı açıyolar..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster70450 ..longladım....
bizde vob sadece bu işe yarıyor..hisseleri çıkaramadıkları zamanda aynı..vobu çıkarıyolar,hisseler direk yukarı açıyor..
Yorum
Yorum